😁 >😁 >😁 tak to bolo dobre. my sme tiez problem v zime nastartovat diesla, ale bolo to sposobene tym, ze sme nemali auto 😄
to je ako ten
Ot: Pán doktor, koľko pitiev ste urobil na mŕtvych?
O😜 Všetky moje pitvy sa robia na mŕtvych.
alebo
Ot: Ako ďaleko od seba boli vozidlá v okamžiku zrážky?
alebo
Ot: Koľkokrát ste spáchal samovraždu? 😊
to je ako ten
Ot: Pán doktor, koľko pitiev ste urobil na mŕtvych?
O😜 Všetky moje pitvy sa robia na mŕtvych.
alebo
Ot: Ako ďaleko od seba boli vozidlá v okamžiku zrážky?
alebo
Ot: Koľkokrát ste spáchal samovraždu? 😊
tak my sme pred dvomi rokmi nastartovat mali problem s dieslom, ale bolo to sposobene tym ze odisla baterka >😁
tieto prepocty podla mna niesu zle na zorientovanie sa ale rozhodne by neboli pre mna hlavnym voditkom pri kupe kokretneho auta
tieto prepocty podla mna niesu zle na zorientovanie sa ale rozhodne by neboli pre mna hlavnym voditkom pri kupe kokretneho auta
Suhlasim s Tesna a este dodam, ze vsetky kalkulacie sa zdaju v inom svetle, pokial sa auto berie na leasing. Tam je rozdiel cien splatok nevelky a da sa to prezit. Preto si myslim, ze tak, ako som napisal na zaciatku, ze prepocty benzin-diesel-kilometre-vyhodnost su skor pre potesenie rozumu ako penazenky. Ak mas peniaze a chces diesel, kup si ho a tes sa z nizkej spotreby. Ak potrebujes usetrit kazdu korunu, kup si benzin a tes sa, ze mas dobre nove auto za nevela penazi a s mensou sancou na mechanicku poruchu. Ak beries auto na leasing ci uver, zober si to, co preferujes, pripadne si hod korunou 😄
PS: startovanie dieslov v zime uz davno nie je takym problemom, akym byvalo. Ak clovek jazdi aspon raz za dva-tri tyzdne a tak v predstihu natankuje zimnu naftu, mrazy ho neprekvapia. Minuleho roku pocas tych zopar dni co bolo pod -20 ani moj diesel a ani vela inych ludi, co boli na fore nemali problem nastartovat (OK, moj 2.0HDi v Berlingu asi na treti krat, ale predsa). A to uz nehovorim, ze kedze sa nam planeta otepluje a mame zimy ako ich tu mame, tak za chvilu zabudneme aj na to, co je zimna nafta 😄
PS: startovanie dieslov v zime uz davno nie je takym problemom, akym byvalo. Ak clovek jazdi aspon raz za dva-tri tyzdne a tak v predstihu natankuje zimnu naftu, mrazy ho neprekvapia. Minuleho roku pocas tych zopar dni co bolo pod -20 ani moj diesel a ani vela inych ludi, co boli na fore nemali problem nastartovat (OK, moj 2.0HDi v Berlingu asi na treti krat, ale predsa). A to uz nehovorim, ze kedze sa nam planeta otepluje a mame zimy ako ich tu mame, tak za chvilu zabudneme aj na to, co je zimna nafta 😄
K původnímu dotazu: Podle mě je při Tvém nájezdu výhodnost nafty vůči benzínu na hraně. Když budu vycházet z údajů z Autokatalogu, tak kombinovaná spotřeba je u benzínů o 1,5 litru vyšší než u dieslu, tzn. rozdíl v nákladech někde okolo 0,55 SKK/km. Tzn. že za 10 let vrazíš do benzínu o 110.000 SKK víc než do nafty, kde je ale zase vyšší pořizovací cena. Na druhou stranu Ti okamžitě ušetřené peníze mohou postupně „vydělávat“ na vyšší náklady na benzín. Záleží na Tobě, jestli raději vyvalíš x desítek tisíc víc při prodeji a pak budeš průběžně s každým kilometrem šetřit, nebo na začátku ušetříš a průběžně budeš platit víc za benzín. Z Tvého nájezdu vyplývá cca. 50 km denně. To je taky rozdíl, jestli jedeš 2x25 km nebo 10x5, protože dieselu krátké pojížďky určitě moc neprospívají (navíc to ani prvních pár kiláků netopí). Nechci spekulovat o nákladech na opravy, ale čím složitější motor, čím víc pohylivých součástí, tím větší riziko poruchy. Musíš taky zohlednit problematičtější starty v zimě u nafty nebo to, že benzín můžeš vzít pomalu v každém JZD a auto to bez připomínek schroupne (aspoň moje jo), ale naftu jen u ověřených pump a ani tam nejsi bez rizik (kolega měl problémy i s Shellkou) , což trošku snižuje výhodnost spotřeby dieslu.
Oba druhy motorů mají své pro a proti a záleží jen na Tobě, kterým faktorům dáváš přednost. Když zohledníš náklady na auto za 10 let, tak rozdíl při Tvém nájezdu bude někde okolo 3-5%, což je v takovém horizontu zanedbatelné a smaže Ti jej každá zásadnější nepředpokládaná oprava, což je ale faktor zcela nepředvídatelný, ale může být velmi zásadní. Pokud počítáš náklady na servisní prohlídky, pojistku apod., tam budou nafta i benzín velmi srovnatelné ai případný rozdíl bude ve finále zanedbatelný.
Je to zřejmě jen pocitové, ale já osobně bych v takovém případě šel do benzínu.
Oba druhy motorů mají své pro a proti a záleží jen na Tobě, kterým faktorům dáváš přednost. Když zohledníš náklady na auto za 10 let, tak rozdíl při Tvém nájezdu bude někde okolo 3-5%, což je v takovém horizontu zanedbatelné a smaže Ti jej každá zásadnější nepředpokládaná oprava, což je ale faktor zcela nepředvídatelný, ale může být velmi zásadní. Pokud počítáš náklady na servisní prohlídky, pojistku apod., tam budou nafta i benzín velmi srovnatelné ai případný rozdíl bude ve finále zanedbatelný.
Je to zřejmě jen pocitové, ale já osobně bych v takovém případě šel do benzínu.
still, ja len jednu poznamocku, tvoja domnienka o tom, ze gumy 185 budu "asi" lacnejsie ako 195 je dost mylna... treba kuknut a porovnat konkretne rozmery na tebou uvazovane auto, ale ja mam napr. predpisane 175/65/14, 185/60/14 a 195/50/15 a tie 195 vyssli paradoxne najlacnejsie, 175 najdrahsie 😊
... a k tej tabulke. no ja neviem, ty si fakt myslis, ze budes z benzinom jazdit za kombinovanych 5.7l ?...
s tym zatazenim napravy v podobe jedneho spolujazdca naviac ma napada, ze by ale musel byt vpredu na kapote ako ti kaskaderi vo filmoch >😁
inak z vlastnej skusenosti s jtd bohuzial musim potvrdit to, co bolo dole napisane. takmer vsetky suciastky na diesel v najvyssej vybave boli drahsie ako na ostatne benziny toho isteho typu (dokonca este aj pristrojova doska!). motor bol tazsi, a trpel netesnostou.
inak z vlastnej skusenosti s jtd bohuzial musim potvrdit to, co bolo dole napisane. takmer vsetky suciastky na diesel v najvyssej vybave boli drahsie ako na ostatne benziny toho isteho typu (dokonca este aj pristrojova doska!). motor bol tazsi, a trpel netesnostou.
to samozrejme ne. tady to nebylo myslene pausalne ale konkretne. jestli jsem neco neprehlidnul tak byla rec o ceedu
jasne, ze chapu, ze u felicie je situace jina. to auto nebyla na 1.9d nikdy projektovany. chtel jsem spis rict, ze nutno posuzovat kazdy auto, nejde pausalne rict naftu ne kvuli zatizeni predni napravy, neb nektery auta s tim nemaj problem.
videl si nekdy e46 ze spoda? jestli jo tak se mrkni pak na auta nizsi stredni tridy a schvalne jestli poznas rozdil.
zatizeni predni napravy u 330ci/330cd je 935/1000kg to si rekneme uprimne asi nehraje moc velkou roli...
No to sa potom bavme aj o vplyve prazdnej a plnej nadrze na zadnu napravu, bude to zhruba o tom istom...
Jasne, ze mozes. Uz sa stalo aj to, ze na Esse (ci Shell?) pomiesali benzin s naftou (neviem co do coho) a potom zacalovali zopar majitelom za opravy. Ale to je prave ta kategoria meteoritu a hlavy.
O olejoch sa dalej nejdem bavit, to je vzdy flame jak svina.
Jasne, ze mozes. Uz sa stalo aj to, ze na Esse (ci Shell?) pomiesali benzin s naftou (neviem co do coho) a potom zacalovali zopar majitelom za opravy. Ale to je prave ta kategoria meteoritu a hlavy.
O olejoch sa dalej nejdem bavit, to je vzdy flame jak svina.
tak zrovna castrol, kterej nema vlastni vyrobu, jen oleje micha, neni dobrym prikladem... pokud vim, tak v olejich nejsou skutecne velke rozdily. a za plne synteticke jsou oznacovany oleje i 100% mineralni, takze se v tom potom vyznej
i kdyz je to jen tech 100kg tak ty kila navic tam proste jsou. a nepozna se to hned ale napr 100tkm. taky zalezi samozrejme kde se s tim bude jezdit.
co se tyce tlaku tak ty nejsou jen na loziska.
nafta: si jako budemem namlouvat ze treba na shellce nemuzes natankovat nejakou s....u? to bysme byli hodne naivni.
a jestli si myslis ze castrol je stejne dobrej jako mogul jen ma castrol lepsi marketing tak potom.....................
co se tyce tlaku tak ty nejsou jen na loziska.
nafta: si jako budemem namlouvat ze treba na shellce nemuzes natankovat nejakou s....u? to bysme byli hodne naivni.
a jestli si myslis ze castrol je stejne dobrej jako mogul jen ma castrol lepsi marketing tak potom.....................
dieslovy motor pracuje s vyssimi tlaky. tzn ze vetsina dilu je namahana vice jak u benzinu. s tim souvisi doporucene uzivani lepsich oleju atd.
Toto je nepodstatne, pretoze dieslovy motor ma tak trochu inak dimenzovane loziska, aby to zniesol. Olej do toho clovek leje ten isty ako do benzinu, vacsina olejov ma specifikacie pre diesel aj benzin. Jedine ze si clovek potrpi na superdrahe veci, potom tam moze liat aj superspecidrahy olej za marketingovo nekrestansky nafuknute peniaze, ale to je kazdeho osobna vec.
dale ma diesel vetsi hmotnost tudiz vetsi namahani zejmena predni napravy. atd atd. tech veci je strasne moc.
Diesel je ani nie o 100 kil tazsi ako benzin (u Kie som sa nedopatral, napr. v C4 je rozdiel 80kg medzi 1.6 benzin a diesel uz aj s FAPom), to je ako jeden spolujazdec naviac. Davno su prec casy, ked do nejakeho auta, napr. Kadetta sa namontoval lahky hlinikovy 1.3 benzinovy motor a auto malo 800kg a to iste auto s podobne vykonnym tazkym liatinovym dieslom malo vyse tony. Okrem toho mavaju diesle aj vacsie loziska kolies (vacsie priemerom) a obcas aj upravy na podvozku.
Preco ma (moze mat) vsak diesel vacsie naklady na udrzbu? Napr. znova viem povedat za seba (Berlingo HDi), ze palivovy filter sa meni pri kazdej vymene oleja (benzin raz za tusim 3 vymeny), polozka za vymenu rozvodoveho remena je vyssia, a ak by si mal FAP (neviem ci Kia ma), tak treba speci olej a raz za 120tisic km vycistit... Nehovoriac o tom Renem spomenutom hororovom scenari, keby Ti odislo cerpadlo, ale ked tankujes naftu na normalnych pumpach tak to je asi taka pravdepodobnost, ako ze Ti spadne meteorit na hlavu.
Toto je nepodstatne, pretoze dieslovy motor ma tak trochu inak dimenzovane loziska, aby to zniesol. Olej do toho clovek leje ten isty ako do benzinu, vacsina olejov ma specifikacie pre diesel aj benzin. Jedine ze si clovek potrpi na superdrahe veci, potom tam moze liat aj superspecidrahy olej za marketingovo nekrestansky nafuknute peniaze, ale to je kazdeho osobna vec.
dale ma diesel vetsi hmotnost tudiz vetsi namahani zejmena predni napravy. atd atd. tech veci je strasne moc.
Diesel je ani nie o 100 kil tazsi ako benzin (u Kie som sa nedopatral, napr. v C4 je rozdiel 80kg medzi 1.6 benzin a diesel uz aj s FAPom), to je ako jeden spolujazdec naviac. Davno su prec casy, ked do nejakeho auta, napr. Kadetta sa namontoval lahky hlinikovy 1.3 benzinovy motor a auto malo 800kg a to iste auto s podobne vykonnym tazkym liatinovym dieslom malo vyse tony. Okrem toho mavaju diesle aj vacsie loziska kolies (vacsie priemerom) a obcas aj upravy na podvozku.
Preco ma (moze mat) vsak diesel vacsie naklady na udrzbu? Napr. znova viem povedat za seba (Berlingo HDi), ze palivovy filter sa meni pri kazdej vymene oleja (benzin raz za tusim 3 vymeny), polozka za vymenu rozvodoveho remena je vyssia, a ak by si mal FAP (neviem ci Kia ma), tak treba speci olej a raz za 120tisic km vycistit... Nehovoriac o tom Renem spomenutom hororovom scenari, keby Ti odislo cerpadlo, ale ked tankujes naftu na normalnych pumpach tak to je asi taka pravdepodobnost, ako ze Ti spadne meteorit na hlavu.
sice tam mas zaratane servisne prehliadky ktore mozu stat priblizne rovnako pre diesel aj benzin ale nemas tam zaratane opravy (na 99,99% sa ti na tom aute pocas 10tich rokov nieco pokazi) a tam budu naklady na opravu diesla, vrlmi pravdepodobne, vyssie...a este by som sa pokusil dostat vsetky udaje na priblizne rovnaku presnost, napr. odhad 1650 km mesacne mi pride extremne presny versus odhad serisnych nakladov, pozor aby to nesposobilo absolutne nulovu vypovedajucu hodnotu vypoctu...
aha :😉 ja uz od isteho casu IE radsej ani neotvaram a kedze som zvyknuty na blokaciu niektorych portov tak podobne problemy dalej vacsinou neriesim ale vdaka za radu 😉
ivo.k: A nepouzivas nahodou Firefox? Mne to tiez cez Firefox neulozi spravne, ale ked to ulozim cez Internet E😜lorer, tak to ulozi spravne...
ja viem ako to treba ulozit >😁 akurat aj ked to tak ulozim tak po otvoreni opat vypise pristup zakazan...ale vidim ze to bude asi moj problem bohuzial moj pristup k netu je blokovany mohymi firewallmi ktore robia niekedy viac prace ako by bolo uzitocne 😒 😞
dieslovy motor pracuje s vyssimi tlaky. tzn ze vetsina dilu je namahana vice jak u benzinu. s tim souvisi doporucene uzivani lepsich oleju atd. dale ma diesel vetsi hmotnost tudiz vetsi namahani zejmena predni napravy. atd atd. tech veci je strasne moc. nedej boze kdyz ti pak odejde treba cepradlo.
to tv😒br />
ad 1, 2. dobry napad, dam tam o 10-15% vyssiu spotebu
ad 3. dal som vyssiu koli napr. cenam pneumatik...1,4 ma rozmer 185 a 1,6 195 tak budu drahsie, rozdiel bude aj viac, upresnim vecer po navsteve KIA servisu, zaujima ma aj kolko stoji servisna prehliadka.
ad 4. Preco vyssie?
ad 1, 2. dobry napad, dam tam o 10-15% vyssiu spotebu
ad 3. dal som vyssiu koli napr. cenam pneumatik...1,4 ma rozmer 185 a 1,6 195 tak budu drahsie, rozdiel bude aj viac, upresnim vecer po navsteve KIA servisu, zaujima ma aj kolko stoji servisna prehliadka.
ad 4. Preco vyssie?
Nazdar,
aj ked si myslim, ze podobne prepocty benzin/diesel nemaju velky zmysel, mam zopar malo podstatnych poznamok😒br />
1. nepoznam spamati hodnoty spotrieb jednotlivych aut z katalogu, ale smelo by som si pridal aspon 10% ku katalogovemu udaju o zmiesanej spotrebe (aspon mne to tak vychadza, a to chodim vacsinou mimo mesta a snazim sa o nizku spotrebu za zachovania rychlosti okolo 10 nad limit, dialnice do 110 az 130kmh)
2. asi by som uvazoval s cenami paliv ake boli zhruba v lete 2006, v dlhodobom horizonte dnesne ceny asi nevydrzia...
3. nevidim dovod, preco by mali byt naklady na servis 1.6-ky vyssie ako 1.4-ky
4. naopak, naklady na servis diesla by som si asi dal vyssie
aj ked si myslim, ze podobne prepocty benzin/diesel nemaju velky zmysel, mam zopar malo podstatnych poznamok😒br />
1. nepoznam spamati hodnoty spotrieb jednotlivych aut z katalogu, ale smelo by som si pridal aspon 10% ku katalogovemu udaju o zmiesanej spotrebe (aspon mne to tak vychadza, a to chodim vacsinou mimo mesta a snazim sa o nizku spotrebu za zachovania rychlosti okolo 10 nad limit, dialnice do 110 az 130kmh)
2. asi by som uvazoval s cenami paliv ake boli zhruba v lete 2006, v dlhodobom horizonte dnesne ceny asi nevydrzia...
3. nevidim dovod, preco by mali byt naklady na servis 1.6-ky vyssie ako 1.4-ky
4. naopak, naklady na servis diesla by som si asi dal vyssie
V SM o tom vysel clanek , maji tam vypocet navratnosti investice dieselu. A pro nazornost zpracovane nejbeznejsi zastupce aut.
Ano, nesmies na ten link priamo kliknut lavym tlacitkom, skus kliknut pravym a dat "Ulozit ciel ako..", v anglickom 😜 je to "Save target as..." a ide to.
celkom dobry napad akurat mas zle nastavene pristupove prava takze sa k tomu zositu bezny uzivatel internetu nedostane...ked toto zmenis urcite sa najde vela ludi ochotnych vyjadrit svoj nazor
Zdravim,
potreboval som si priblizne skalkulovat, ci pri pocte mojich prejazdenych km za rok sa mi oplati kupit novy KIA Cee`d EX diesel (planujem ho mat tak 10 rokov), a tak vznikol tento excelovsky zosit. Chcem vas poprosit o pripadne pripomienky (konstruktivne), ako vypocet este zdokonalit (chyba napr. zakonne poistenie) 8-s , ked som uz tomu venoval dnesny vecer, nech to stoji zato. Je jasne ze je to len velmi hruby odhad, hlavne pri vyvoji cien pohonnych hmot, takze prosim o zhovievavost. Subor mozete samozrejme pouzit na vlastne ucely, staci zadat ine hodnoty. Vdaka
subor najdete tu (treba kliknut pravym tl. mysi a dat "ulozit ako..", inak vypise chybu): www.webpark.sk/…l/kalkulacia.xls
EDIT: trochu som to zjednodusil a pridal moznost zadat na aky pocet rokov bude pocitat naklady.
potreboval som si priblizne skalkulovat, ci pri pocte mojich prejazdenych km za rok sa mi oplati kupit novy KIA Cee`d EX diesel (planujem ho mat tak 10 rokov), a tak vznikol tento excelovsky zosit. Chcem vas poprosit o pripadne pripomienky (konstruktivne), ako vypocet este zdokonalit (chyba napr. zakonne poistenie) 8-s , ked som uz tomu venoval dnesny vecer, nech to stoji zato. Je jasne ze je to len velmi hruby odhad, hlavne pri vyvoji cien pohonnych hmot, takze prosim o zhovievavost. Subor mozete samozrejme pouzit na vlastne ucely, staci zadat ine hodnoty. Vdaka
subor najdete tu (treba kliknut pravym tl. mysi a dat "ulozit ako..", inak vypise chybu): www.webpark.sk/…l/kalkulacia.xls
EDIT: trochu som to zjednodusil a pridal moznost zadat na aky pocet rokov bude pocitat naklady.
Vsetky udaje cervenou farbou su vstupy, cize kazdy si moze zadat svoje hodnoty a prepocita mu to.