Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

14 komentářů

Já jsem jel akorát ve Ferrari 360spider a Corvette C6 a z tohoto mi líp jizdními vlastnostmi Corvette.Ale pokud jde o prestiž atd tak jednoznačně vyhrává Ferrari.Porsche není špatný ale nemám zkušenost.Moooc se mi líbí 997 turbo,to je úžasný.

Já jsem pro FERRARI
Ferrari i Maserati prodali více aut, než Lamborghini...viz [odkaz]
Nezbývá mi než souhlasit s tvým názorem na Lambo.... Máš pravdu v tom že klasickou italskou značkou už být nemůžou, jelikož patří pod VW a tak trochu pod Audi... Ve svém názoru jsem se vyjádřil špatně. Lambo sice opravdu italskou klasikou není, což je škoda, ale co se týče modelů lamborghini, tak ty si pořád zachovávají svůj půvab a hlavně nádherný zvuk. Jsem velkým zastáncem značky Audi, takže jsem na jednu stranu rád, že tyto dvě značky spolu blíže spolupracují. Jejích společným výtvorem je například skvělá Audi S8 a tak trochu i budoucí Audi R8. Do budoucna nás určitě čekají skvelé auta jak od Lamba tak od Audi. 😊
Záleží v jakým směru...Ferrari designem a sportovností. Porsche má takový již lehce okoukaný design.
Porsche je masovka.Když už,tak už,takže jasně ferrari.
fikovnik
já jsem se naučil jezdit ve stodvacítce. A styl chování toho auta se mi vždycky líbil. Netvrdím tím, že bych možná Porsche nepověsil na první švestku, to je dopředu těžko říct, ale pořád chci a doufám že se ještě někdy svezu v něčem pořádném, co má motor úplně vzadu. Posrche je pro tento účel ideální. Starší modely jsou jednoduché až strohé, ale plně funkční a charismatické. Vyloženě mě přitahují nasednout, přidat a cítit, že se mají zadní kola o co opřít. Nádhera. Nové jsou vyloženě krásné, např. 996 s jejími světly jako na závodní 917 (a jiných podobných z té doby) - Porsche. Jo, ale obyčejnou 964 Carrera 2 v bílé barvě, 16" Speedline orig., pětikvalt, takovou bych chtěl.

Ferrari mě oslňuje a naplňuje touhou po svezení, ale nevím, jestli bych ho chtěl mít v garáži. Ale ten zvuk překrásné F355 při lehoučkém přišlápnutí plynu na výjezdu z kruháče a ten nekončící zvyšující se tón, který po celou dobu měnil svoji barvu. A až když byl úplně daleko, kopnul tam další rychlost. Na čtvrt plynu a další sloka... stál jsem možná i s otevřenou pusou.

Jsem Porschefil a Ferrarivoyer
chegue
ja prave mam trochu problem s italskou klasikou v podani lamba..kdyz je pod kridli nemeckeho Audi😊 ale krasna auta to bezesporu jsou! Myslim, ze pohon 4x4 uz nema s klasickym pojetim nekompromisnich sportovnich vozu moc spolecneho...je sice univerzalni ale zaroven prave kompromisni...takovy vuz pak muze snadno ridit treba Paris Hilton :?
U mne na celé čáře vítězí Porsche. Celkově vozy od Ferrari mi nějak nesedí. A poslední modely od Porsche, zmíním 911 Turbo a 911 GT3 a GT3 RS jsou auta, které najdou jen těžko konkurenci. Ferrari jim nemůže konkurovat a co se týče dosud nejrychlejšího Ferrari 599 GTB, tak tomu sice žádný z modelů od Porsche nemůže konkurovat, ale 911 Turbo je k tomu velmi blízko..... Pokud bych měl zvolit italskou klasiku, dám přednost značce Lamborghini a jejich LP640 před 599 nebo Gallardu před F430. 😄 Toť můj stručný názor.
chegue
U me vyhrava Ferrari, mam proste slabost pro italska auta😊 i kdyz dokazi ocenit neoddiskutovatelnou kvalitu automobilu Porsche. Obe automobilky maji svou vlastni slavnou historii a legendarni modely, ale neco tezko popsatelneho u me jednoznacne klani pomyslnou rucicku vah na stranu Ferrari. Snad je to aura nad zavodnim tymem, osobnost Enza Ferrariho, spojitost s genialnim perem pininfarini, nebo tradicionalismus..mozna vsechno dohromady, nevim, ale kazdopadne to u me funguje😊 Volim to nejlepsi z italske designerske a konstrukcni skoly, temperament zhmotneny v krasny stroj s dusi.
viem si predstavit ze by som porsche mal ako plnohodnotne auto....u ferrari mi tato predstava nesedi...napriek tomu v srdci vyhrava ferrari...
Já to mám takhle. U aut do provozu mám daleko blíže k Porsche, ale u F1 fandím Ferrari 😊
janodespota
Porsche je civilnejsie a blizsie beznemu smrtelnikovi. A aj krajsie... Takze volim boxer v * 😊)))) >😁 >😁 :shock:
Tommy100
Podle mě Porsche je takové více do provozu,kdežto ferri je více sportovní 😊
Zdravím. Zajímalo by mě, která z uvedených dvou značek to u Vás vyhrává. 😄 Přidávejte klidně i svoje názory, proč zrovna ta nebo ta. Uvítal bych ale, kdybychom se bavili o značce jako o celku a snažili se vyhnout porovnávání konkrétních modelů, i když samozřejmě i to je možné. 😄