Chcel by som vás poprosiť o rozhodnutie ohľadom týchto áut. Passata mám, ale ten Peugeot sa mi páči viac. Passat je full, 2,5 TDI sedan, tiptronic,108t km(skutočných) r.v. 02 a 406coupe by som chcel tiež niečo také, prípadne o rok novšie, len benzín a tiež automat. Cenovo to vychádza cca rovnako, len neviem či je to dobrý nápad, vymeniť to.
Chcel by som ešte poprosiť, aby ste sem nepísali hlášky typu "žabožrúta nikdy" a pod. Mám s francúzskymi autami skúsenosti a viem, že sú to autá ako hociktoré iné. Ako sa o auto staráš, tak funguje...
0
Která výkonová verze 2,5 TDI to je? 2,5 V6 TDI 110 kW je líná žravá kráva. Obecně lze říci, že oproti svým 2,5litrovým pětiválcovým předchůdcům jde o krok zpět v každém směru... Pokud Passata, tak 2,5 V6 TDI víceméně nelze doporučit (mimo 120 a 132 kW verze - ty sice taky žerou, ale už aspoň slušně jezdí).
jazva
0
Je to 110kW verzia. A keď by som mal pravdu povedať, tak výkonovo to stačí. Ja nie som jazdec F1. A spotrebu nejako extrémne neriešim... 😉
JOB
0
No hlaně bych řekl že pažout s třílitrem v benzínu bude žrát i trávu kolem silnice 😉 i když asi pojede dobře.
Chcel by som vás poprosiť o rozhodnutie ohľadom týchto áut. Passata mám, ale ten Peugeot sa mi páči viac. Passat je full, 2,5 TDI sedan, tiptronic,108t km(skutočných) r.v. 02 a 406coupe by som chcel tiež niečo také, prípadne o rok novšie, len benzín a tiež automat. Cenovo to vychádza cca rovnako, len neviem či je to dobrý nápad, vymeniť to.
Chcel by som ešte poprosiť, aby ste sem nepísali hlášky typu "žabožrúta nikdy" a pod. Mám s francúzskymi autami skúsenosti a viem, že sú to autá ako hociktoré iné. Ako sa o auto staráš, tak funguje...