5 komentářů
0
To vím, ale dost firem to má stejné jen bez CZ (jako třeba naše). Ale máš pravdu , že jsem ani pod adresou nic nenašel. Asi bych do toho nešel. Na netu je dost jiných firem, kde mají tyto náležitosti uvedeny. Chce to trochu času a určitě se dá vybrat.
Přejít do diskuze
Podle DIČ v obchodním rejstříku nic nenajdeš😄
dič je pro plátce daně.
Jediné co jsem zjistil, že je majitelem jistý Pavel Krupař.
Ale ičo jsem nikde nenašel.
dič je pro plátce daně.
Jediné co jsem zjistil, že je majitelem jistý Pavel Krupař.
Ale ičo jsem nikde nenašel.
Stránky vypadají opravdu amatérsky, ale mají tam DIČ tak se dá dohledat , obch.rejstříku kdo to provozuje. Ceny nemají opravdu špatný, ale pamatuju se, že když jsem kupoval já, tak mě právě ty stránky odradily.Nemají možnost vyhledávání dle rozteče a typu vozu. Měl jsem obavu aby neposlaly něco jiného. Nakonec jsem kupoval na www.e-pneumatiky.cz a podruhé na www.e-pneu.cz a s oběma spokojenost. Velmi přehledně zpracované stránky. Jsou samozřejmě i jiné.
Nevím, stránky vypadají matérsky a nikde jsem nenašel kdo ty stránky provozuje. Obchodní řestřík mi nepomohl, pod názvem alukola.com tam nic není.
Napiš jim ať ti pošlou více informací o sobě, například ičo. Pak mrkni do obchodní restříku.
Napiš jim ať ti pošlou více informací o sobě, například ičo. Pak mrkni do obchodní restříku.
Cus, chci si kupovat kola a narazil jsem na stranku www.alukola.com Maji tam vyborné ceny, což mě trochu láká, ale i odrazuje od nákupu protože jsou mnohdy ty ceny až moc nízke.
Nemáte někdo zkušenosti s tímto prodejcem?
Diky za každe info.
Nemáte někdo zkušenosti s tímto prodejcem?
Diky za každe info.