Možná by pomohlo kdyby auta nebyla tak odhlučněná. Mě z využívání otáček pod 2000 vyléčilo, když jsem slyšel jaké zoufalé zvuky při tom motor vydáva - byl jsem při tom na chodníku.
No ona je jeste jedna vec, pokud ten motor naprazdno chvilkove vytocim, tak se z motoru opravdu ozve nejake "zazvoneni", to muze byt ono. Pokud se rozjidim tak se zvuk (ktery zni vevnitr ovsem troku jinak) preiodicky opakuje nekolikrat za vterinu odhadem 2-4x.
S tou baterkou to nevidim zas az tak horky, tak pred 2ma mesici jsem ji tam menil a to se RJ taky zresetovala (par dni to pak nedrzelo stabilne otacky) Takze asi neni co ztratit 😄
Ty svicky jsem chtel taky vymenit protoze nevim co ty co tam jsou maji vsechno za sebou (jsou tam NGK a chtel jsem denso iridium), ale vsechno musi postupne. Pred nedavnem jsem do toho investoval nemaly penize za mensi bouracku, ted sem kupoval zimni pneu, blizi se vanoce atd atd...
S tou baterkou to nevidim zas az tak horky, tak pred 2ma mesici jsem ji tam menil a to se RJ taky zresetovala (par dni to pak nedrzelo stabilne otacky) Takze asi neni co ztratit 😄
Ty svicky jsem chtel taky vymenit protoze nevim co ty co tam jsou maji vsechno za sebou (jsou tam NGK a chtel jsem denso iridium), ale vsechno musi postupne. Pred nedavnem jsem do toho investoval nemaly penize za mensi bouracku, ted sem kupoval zimni pneu, blizi se vanoce atd atd...
Jo, jenze timhle jsi mel zacit! Podle Tve posledni informace mi to totiz pripada na vadny hydrostel (hydraulicky element, ktery automaticky vymezuje vuli ventilu). A tohle neni v zadnem pripade o benzinu, ale o motorovem oleji a mechanickem stavu "vrsku" motoru. Navic se ochladilo, takze se to mohlo projevit az ted a casova shoda s natankovanim "lepsiho" benzinu je ciste nahodna.
PS: Moje predchozi prispevky se tykaly naopak vyhradne "spodku" motoru.
PS: Moje predchozi prispevky se tykaly naopak vyhradne "spodku" motoru.
Co se tyce oleje tak priblizne 15t km jezdim na pennzoil turbo 15w-40, co tam bylo predtim ale nevim.
Co se s tim hydrostelem da delat a jak ta zavada pro motor "skodliva"?
Co se s tim hydrostelem da delat a jak ta zavada pro motor "skodliva"?
15W-40 mi připadá obzvláště na zimu už hodně hustý - raději bych volil 10W-40, ale opravdu hodně záleží na tom, co tam bylo předtím.
Pokud jde problém hydroštelu(-ů), hodně záleží na stupni jeho(jejich) nefunkčnosti, přičemž následné škody mohou být vskutku nedozírné. Jinak oprava ve značkovém servisu znamená výměnu všech 16 kusů, což je bratru za 25-30 tis. Kč!
Ale tím rozhodně nechci říct, že si to máš jít hned nechat vyměnit. Spíš bych začal tím olejem, ale ještě lépe diagnózou někoho nezainteresovaného, kdo se v tom vyzná (má praktické zkušenosti - samozřejmě nejlépe se zn. Mitsubishi) a má možnost si to auto "vlastnoručně osahat a poslechnout".
Pokud jde problém hydroštelu(-ů), hodně záleží na stupni jeho(jejich) nefunkčnosti, přičemž následné škody mohou být vskutku nedozírné. Jinak oprava ve značkovém servisu znamená výměnu všech 16 kusů, což je bratru za 25-30 tis. Kč!
Ale tím rozhodně nechci říct, že si to máš jít hned nechat vyměnit. Spíš bych začal tím olejem, ale ještě lépe diagnózou někoho nezainteresovaného, kdo se v tom vyzná (má praktické zkušenosti - samozřejmě nejlépe se zn. Mitsubishi) a má možnost si to auto "vlastnoručně osahat a poslechnout".
Co tam bylo predtim opravdu nevim, kupoval jsem to kdyz to melo na hrbete 150 000 a ted to ma asi 170 000.
Ted jsem to zkousel jeste poslouchat a pri tom vytoceni z volnobehu je to spis takovy chvilkovy "zadrnceni", ktery hnedka prestane. Kdyz se clovek rozjizdi tak je to zrejme stejny zvuk, akorat to vevnitr neni tak poznat.
Skoda ze nikoho takoveho tady v praze neznam 😒 Uz jsem se ptal nekolikrat na ruznych forech, ale nikdy nikdo mi nebyl schopnej poradit. Tak nevim co si o tom myslet, asi takovy schopny mechanici tady v praze neexistujou 😄
Ted jsem to zkousel jeste poslouchat a pri tom vytoceni z volnobehu je to spis takovy chvilkovy "zadrnceni", ktery hnedka prestane. Kdyz se clovek rozjizdi tak je to zrejme stejny zvuk, akorat to vevnitr neni tak poznat.
Skoda ze nikoho takoveho tady v praze neznam 😒 Uz jsem se ptal nekolikrat na ruznych forech, ale nikdy nikdo mi nebyl schopnej poradit. Tak nevim co si o tom myslet, asi takovy schopny mechanici tady v praze neexistujou 😄
PS: Natankování lepšího benzínu samo o sobě nemohlo způsobit zvýšenou náchylnost motoru ke klepání, mohlo však natolik zlepšit průběh hoření ve válcích (vyčištěním spalovacích prostorů), že se Tvoje systematické podtáčení nyní projevilo ve vší nahotě... 2000 ot./min. je totiž u benzínového motoru "zvýšený volnoběh" a v žádném případě by režim pod 2000 ot./min. neměl sloužit ke zrychlování na jiný kvalt, než na jedničku, max. dvojku - ale při jízdě po rovině!
Takze ty radis zjistit funkcnost cidla klepani, jinak se s tim v podstate neda nic delat? Jinde mi jeste radili zresetovat RJ odpojenim od baterie, vzhledem k tomu ze se mohli po "procisteni" zmenit parametry motoru. To jsem ale jeste nedelal.
- Tipl bych si, ze motor byl minulym majitelem skutecne systematicky podtacen a ono vycisteni silne aditivovanym benzinem pouze odhalilo stupen jeho opotrebeni (vysoke vule) v dusledku podtaceni. Ale neboj, nic moc se nedeje: proste jen nevyuzivej takto nizkych otacek k akceleraci, resp. nechtej po motoru praci, pokud nema nalezite otacky (min. 2000, ale spise 2500). Po vycisteni by mel naopak motor lepe chodit v "beznem" rezimu, tj. 3000-6000 ot./min.
- Krome toho doporucuji zkontrolovat zapalovaci svicky: podle mych zkusenosti motory Mitsubishi "travi" pouze svicky zn. Denso a NGK, samozrejme predepsane tepelne hodnoty, spravne nastaveneho odtrhu a ne stare/jete pres stanoveny km probeh. Pokud je motor jiz opotrebovany a Ty nejezdis prilis ostre, velmi doporucuji (obzvlaste na zimu) dat svicky o stupen "teplejsi". Vyndane puvodni svicky samozrejme prozradi mnohe o drivejsim pouzivani motoru, jeho stavu a zpusobu/kvalite udrzby...
Mitsi: Mohol by si nejako podrobnejsie rozviest, ako vznika ten zvuk, ked piesty klepu o steny valcov ? Ozaj sa tam ozyvaju piesty, alebo len kruzky, alebo ako to prebieha ? Ake su nasledky ?
Donedavna som si myslel, ze ten zvuk vznika prave pri nedostatocnom spalovani, ked cast zmesi vybuchuje az po opusteni valca, ale ani to mi velmi nedavalo zmysel..
Dnes je tam samozrejme cidlo klepani, ktere by melo detonacnimu spalovani zabranit. Jenze ECU pak zase prilis snizuje predstih zazehu, coz kvalite spalovaciho procesu rovnez neprospiva...
PS: Motory Mitsubishi maji nejen sportovni charakteristiku, tj. je treba je tocit, tocit a zase tocit, ale zejmena firma MMC navic s oblibou pouziva velmi dlouhe zprevodovani prevodovky. Proto kdo chce po voze Mitsubishi, aby zrychloval z 1500 ot./min., ten "si vubec nezaslouzi", aby sedel za volantem prave vozu Mitsubishi!
toto sa da povedat asi o kazdom modernom 16-ventile. Nielen Mitsubishi. Pri 1500 ot je zbytocne na to slapat. Ale viem si predstavit, kedi sa na tie otacky dostane. Blbe spomalovace na cestach. Malo ludi je naucenych davat za jazdy jednotky, tak spomalis na asi 15-20 kilometrovu rychlost a na dvojke mas nieco cez 1000 ot. No a z toho akcelerujes. Kazdy rozumny s minimom plynu, ale aj tak to pre motor neje prechadza ruzovym sadom. Mozno toto je pripad luminatora.
Niektore automobilky si 16V uz ani nedavaju do specifikacie, no niektore sa tym chvalia este dnes.. Mozno o 20 rokov budu chodit Fabie III s napisom "variable timing".
:roll: