0
Tak co na něj říkáte? Mě se líbí, ale ten zadek bych ještě trochu předělal. Jinak vypadá dost vostře.
Je to velké překvapení a vypadá na snímcích dost divoce. Moc dobrý nápad, jen doufám, že bude narozdíl od tudoru také realizovaný. Škoda by měla konečně nabídnout něco s méně než čtyřmi dveřmi.
souhlas, nějaký třídveřák chybí. Doufám, že tam fouknou nějaký našlapaný motory, uvítal bych i 1.4 TSI. A taky jsem zvědavej na "příznivou" cenu
libi se mi ale at mi nikdo nevyklada ze je to sportovne strizene auto...na foto z boku je jasne videt jeho vyska ktera opet prozrazuje priority znacky...a to vyrobit kazde auto prakticke a plne vyuzitelne...takze auto pro mlade ano prakticke velmi ale ne sportovni...a kdyby se nekdy nahodou zacala vyrabet...myslim ze ty sedacky na tretich dverich do vyroby nepujdou...a stejne tak bych rekl ze otevirani nebude dvoudilne...no uvidime jak se to vyvine 😄
a ad motory...nebyla by to skoda kdyby nezacinala nabidka s 1,2HTP ale uvaha nad timto autem + 1,4TSi...nezlobil bych se kdyby mi parkovalo v garazi 😄
Pěkné, moc pěkné. Nevšední desing jek zvenku, tak zevnitř.
Ještě co tam bude za motory!?n :!:
Ještě co tam bude za motory!?n :!:
Mna skor prekvapilo, ze nova Fabia nikde. A to by ju automobilka potrebovala ako sol, pretoze stara Fabka je uz mierne out-of-date 😉
jenže se stále dobře prodává 😉
takže bude až příští rok,jinak joyster je fakt moooc pěkný 😁
takže bude až příští rok,jinak joyster je fakt moooc pěkný 😁
ja si pockam az jak moc to orezou pro seriouvou vyrobu. Podobne bude mozna vypadat nejnadupanejsi verze za pul mega >😁 . U tech jinych "Social Edition" nejspise zmizi prosklena strecha, mozna jina maska...a muze z toho byt vsedni popelnice
Jak to jde, stále jsi ve Švédsku a stále nemáš rád "turbodehty"?
Nevíš jak se to dělá - včera jsem sem napsal příspěvek dosti laděný proti toéto parodii na Fábii 2 a dnes ráno koukám jak... Můj příspěvek zmizel... Co ty na to - jediná důvěryhodná osoba v této minidiskuzi.
Opakuji svůj příspěveček😒br />
Je to pouze vábítko - to je něco jako Logan Steppe - z toho se vykulil Logan MCV (kombi).
Z tohoto se Vám vykulí nová Fábie 2, patřičně ořezaná. A s 3 dveřmi budete platit jako dříve za starou s 5 dveřmi, chytrá to politika české Fkody.
Chcete 3 dveře, máte je mít. To bude panejo kominace 3 dvéře a haťapka k tomu s cenou za starou Fábii v 5 dveřích...
Nevíš jak se to dělá - včera jsem sem napsal příspěvek dosti laděný proti toéto parodii na Fábii 2 a dnes ráno koukám jak... Můj příspěvek zmizel... Co ty na to - jediná důvěryhodná osoba v této minidiskuzi.
Opakuji svůj příspěveček😒br />
Je to pouze vábítko - to je něco jako Logan Steppe - z toho se vykulil Logan MCV (kombi).
Z tohoto se Vám vykulí nová Fábie 2, patřičně ořezaná. A s 3 dveřmi budete platit jako dříve za starou s 5 dveřmi, chytrá to politika české Fkody.
Chcete 3 dveře, máte je mít. To bude panejo kominace 3 dvéře a haťapka k tomu s cenou za starou Fábii v 5 dveřích...
Petr T.
Ta diskuse je tu zdvojeně >😁
Souhlas, a viděl bych to na posílení 1.2 na 51 kW, to zas bude tlachů o dostačující a "překvapivě svižné" motorizaci😁
Ta diskuse je tu zdvojeně >😁
Souhlas, a viděl bych to na posílení 1.2 na 51 kW, to zas bude tlachů o dostačující a "překvapivě svižné" motorizaci😁