0
Jake mate kdo zkusenosti s brzdovejma destickama, ktere brzdi jako o zivot a ktere vubec, co vydrzi, kolik stoji, kde nakupujete a tak....
Hmmm, tak tak koukam ze jsem si zase zalozil tem jen pro sebe... Copak nikdo nic nevite? Nikoho nic nezajima?
To je tezko, kdyz je kazde auto z jine vesnice. Ma se cenu ptat v univerzalnim tematu, kde sezenu nejlevnejsi desticky, tlumice, filtry na Fiat Brava 1.8 ( 182BC1AA ( ?
No ja sem myslel ze mi nekdo poradi neco jako: "zkus zajit k Frantovi Kyselkovi co ma kramek na Dolnelhotovy ulici, ma tam super vyber a dovazi kompletni sortiment Bendixe". Muzu zajit ke Stanglovi nebo do Elitu, ale co kdyz tam nemaj? Urcite je spousta kramku kde ziskavaj zbozi odjinud. Ja sam znam takovej kramek v Koline, ale nebavi me jezdit kvuli kazdy kravine do Kolina.
Velmi slušnej obchod s tímto sortimentem je na Patočkově ul. , cca 300m za stacionárním radarem směr centrum.Pozor ta *** v noci fotí a blejská dost nechutě oranžově , jeď tam raději přes den 😊))
ELIT Zlicin se stehuje, do konce roku je omezenej provoz, od novyho roku budou v arealu Konstruktivy ve Stodulkach. Bez zaruky.
Znate nekdo nejakej prijemnej ochudek s pridavnejma svetlama a zarofkama? Myslel jsem si ze uspeju u APS, ale ve svetlech maj malej vyber a zarofky maj dost drahy. Nakonec jsem koupil neco ve Slezsky narohu - maj tam Maxtely, dobra a celkem levna znacka.
Abych prispel do diskuze necim, co odpovida titulku, tak se chci podelit o informaci, kterou jsem ziskal v jedne Tachovske prodejen autodilu a spotrebniho materialu. Chystam se ve svem PSA dieselu menit olej (vzhledem ke stari a nejetym kilometrum asi pouze mineralni - polosyntetika by byla prilis luxusni) a dozvedel jsem se, ze konkretne MOGUL DIESEL DT a DTT jsou originalni oleje CASTROL, ktere pouze Mogul staci a prodava pod svoji znackou. Z toho pak vyplyva velmi zajimava cena. Pro moje auto je v manualu doporucen mineralni nebo polosynteticky olej MOGUL FORTE cokoliv, ale ty jsou trosku drazsi, nez zminovany MOGUL DIESEL a navic je v tom dieslovem oleji par prisad proti vzniku usazenin, coz je nejvetsi problem dieselovaych motoru. Takze se to chystam koupit a po nejblizsi vymene budu informovat, jak se mi jezdi. Jinak bych rad znal vas nazor na rozdil v kvalite/cene mezi olejovymi filtry FRAM a MANN HUMMEL. Podobne dilema mam mezi brzdovymi destickami REMSA/LUCAS/FERODO. Diky za zkusenosti a tipy.
Jinak hezke vanoce a rychle studene starty!!!
Jinak hezke vanoce a rychle studene starty!!!
Vloni jsme delal celkovou rekonstrukci brzd (novy valec, na predku nove gumicky v zadu nove prasatka a srovnane kotouce). Ve predu jsou desticky FERODO a vzadu pakny nejake ze zahranici. Brzdova kapalina je nase, tusim ze HD205. Jestlize jsou predni kotouce studene tak to brzdi pekne z ostra. Jakmile se ohrejou (cca 15 km) tak na brzdu musim slapat podstatne vetsi silou nez za studena. Netusite kde by mohl byt problem? Docela bych to svadel na ty desticky. Mate nekdo s tim nejake zkusenosti? Pripadne jake brzdove desticky mi doporucite. Diky za kazdou radu Vita.
Jo, mam s FERODO stejny zkusenosti. Po vymene prednich desticek za FERODO to zahraty brzdi o dost min. Puvodne tam byly orig. Toyota. A navic jsou zrejme o nejakou destinku mensi, protoze pri zabrzdeni "cvaknou" ve trmenech. Na Toyoty kupuju zatim original, cenove jsou "normalni" a nechce se mi e😜erimentovat. Na Subaru mi byly doporuceny Bendix.Na druhou stranu, desticky FERODO RACING brzdi cim teplejsi tim vic 😄 Ale na normalni auto se to nehodi.
Mam taku jednoduchu otazku, na ktoru neviem najst jednoznacnu odpoved. Kedy menit olej? Je jasne, ze raz za rok. Ale, kedy v roku?
1. Na jar - olej je relativne novy pocas celeho leta. V lete je motor viacej tepelne namahany, teda novy olej na leto. V zime, ked je uz starsi a teda stratil svoju kvalitu tepelne namahanie nie je tak vysoke a teda je to ok. Toto vychadza z predpokladu, ze olej vekom straca svoju viskozitu pri teple.
2. Na jesen - olej je v zime novy a preto lepsie maze za studena, s vekom tuto vlastnost straca a teda na leto staci aj opotrebovanejsi olej.
Ako je to teda s opotrebovanim oleja - straca sa viacej mazacia schopnost za tepla, alebo za studena? Teoreticky by sa mala stracat mazacia schopnost za tepla - motor vacsinu casu bezi zohriaty. Ale neviem o tom nic, vsetko su len dohady.
1. Na jar - olej je relativne novy pocas celeho leta. V lete je motor viacej tepelne namahany, teda novy olej na leto. V zime, ked je uz starsi a teda stratil svoju kvalitu tepelne namahanie nie je tak vysoke a teda je to ok. Toto vychadza z predpokladu, ze olej vekom straca svoju viskozitu pri teple.
2. Na jesen - olej je v zime novy a preto lepsie maze za studena, s vekom tuto vlastnost straca a teda na leto staci aj opotrebovanejsi olej.
Ako je to teda s opotrebovanim oleja - straca sa viacej mazacia schopnost za tepla, alebo za studena? Teoreticky by sa mala stracat mazacia schopnost za tepla - motor vacsinu casu bezi zohriaty. Ale neviem o tom nic, vsetko su len dohady.