0
Neznáte někdo tohle auto r.v.cca 2000??Zahrnul jsem ho do širšího výběru co koupit pro pětičlennou rodinu,ale informací poskrovnu.
Znám a mohu vřele doporučit, zejména pokud má už motor 2,3 (namísto původního 2,2). Jedinou nevýhodu spatřuji v kombinaci pouze s automatem (to mně rozhodně nevadí, spíše naopak) a nemožnost využít v případě potřeby pouze jedno místo ve 3. řadě (lavice se sklápí jako celek).
jo tak to je slabina většiny MPV co koukám-vzadu je lavice,což je dost nepříjemné
Není to pravda, zcela vzadu (tj. ve 3. řadě) je lavice zcela výjimečně a běžná jsou naopak samostatně sklopná sedadla. Pokud máš na mysli "lavici" uprostřed (ve 2. řadě), tak to je podle mých praktických zkušeností dost velká výhoda z hlediska pohodlí, jelikož dva pasažéři nemusejí sedět narvaní na dveřích i v případě, že jsou tam pouze dva, a ten třetí (pokud se rovněž veze) zase nemusí řešit problém širšího zadku než odpovídá šíři sedáku samostatné sedačky uprostřed.
Aha,asi jsem možná měl smůlu na špatné výbavy😒ry: máme představu uprostřed dvě děti a vzadu třetí a podle stavu hádání se budou prohazovat >😁
Já to auto mám a mohl bych o něm dlouho psát.Tak stručně.Velikost je na sedadlech prvních dvou řad ohromná.Třetí řada je tak nějak menší.Pohodlí jen dětem,dospělým na menší vzdálenost stačí.Motor super-2,3.Velmi omezen automatem.Spolehlivost - super..Maximálka 190.Spotřeba 10-12. 12 je opravdu maximum. Co se mi líbí je pružnost a síla mezi 90-130 km/hod.Tam ten automat není poznat. Pak jak jde rychlost nahoru tak je ten automat víc a víc znát.Za ty peníze co stál jako nový,bych ho nekoupil,ale za ty peníze co je nyní k mání to je slušnej kup.Možná plyn je ta správná volba pro šetřivější.Tady na auto.cz je test tohoto vozu.Pro 5.členou rodinu je O.K.perfektní jsou sklopná opěradla 2.řady sedadel.Moje děti ,když jedou v v jiném autě bez možnosti je sklopit ,tak nadávaj,protože se chtějí natáhnout a ono to nejde.