Mám s-max 2.0tdci 103kw a trochu přemýšlím nad chiptuningem (přeprogramováním ŘJ). Auto má najeto něco přes 20tis km a počítám, že by u mě mělo zůstat do cca 200tis. Mám trochu obavy jestli to neovlivní právě životnost, tak bych uvítal další zkušenosti.
Přemýšlel jsem o něčem takovémhle [odkaz]
Rady a názory uvítám.
Přemýšlel jsem o něčem takovémhle [odkaz]
Rady a názory uvítám.
nickey: První otázka, kterou si musíš položit je, co od čiptuningu očekáváš. Zda větší zrychlení při předjíždění nebo nižší spotřebu, klidnější chod, lepší reakci na plyn.
Zda teď využíváš maximální možnosti motoru, nebo se ti to jen nechce tolik točit. Většinou po cca 80% používáš tak do 30% výkonu, dalších 15% používáš do 60% výkonu (jízda po dálnici a v kopci) a jen 5% doby používáš 100% výkonu (předjíždění). Takže tě vlastně zajímá těch 5%.
Potom je nutné si uvědomit, že většinou po čipu auto nedosahuje uváděných hodnot. Proto je dobré chtít po čipaři, aby změřil momentovou křivku před a po čipování. A když se budou bránit, tak není něco v pořádku. Většinou hodnoty po čipu jsou podle kusu motoru, některý po čipu jede líp, u jiného to není tolik vidět.
Další otázkou je životnost, protože stálé používání maximálních schopností motoru povede po čipnutí k většímu opotřebení.
Další otázkou je subjektivní pocit z čipu. Kamarádi mají TDI, dCi i TDCI a u TDCI bylo čipnutí znát nejmíň, prý je to konstrukcí motoru.
Ale většina čiptuningů udělá akorát to, že zvýší citlivost na plyn, sníží otáčky kdy se začne roztáčet turbo (pokud je elektrické ovládání turba), zvýší množství nafty při změně polohy plynu. Ale jinak je ŘJ nastavená stále stejně, mění se jen konstanty.
Určitě bych nešel do powerbox nebo racingbox, to jen oblbnutí ŘJ a koledování si o problém. Kdysi byl takový úžasný powerbox pro TDI. Byla to krabička s jedním odporem, která motoru pořád tvrdila, že je motor studený aby dával víc paliva. Jelo to úžasně a taky bylo rychle po motoru.
Zda teď využíváš maximální možnosti motoru, nebo se ti to jen nechce tolik točit. Většinou po cca 80% používáš tak do 30% výkonu, dalších 15% používáš do 60% výkonu (jízda po dálnici a v kopci) a jen 5% doby používáš 100% výkonu (předjíždění). Takže tě vlastně zajímá těch 5%.
Potom je nutné si uvědomit, že většinou po čipu auto nedosahuje uváděných hodnot. Proto je dobré chtít po čipaři, aby změřil momentovou křivku před a po čipování. A když se budou bránit, tak není něco v pořádku. Většinou hodnoty po čipu jsou podle kusu motoru, některý po čipu jede líp, u jiného to není tolik vidět.
Další otázkou je životnost, protože stálé používání maximálních schopností motoru povede po čipnutí k většímu opotřebení.
Další otázkou je subjektivní pocit z čipu. Kamarádi mají TDI, dCi i TDCI a u TDCI bylo čipnutí znát nejmíň, prý je to konstrukcí motoru.
Ale většina čiptuningů udělá akorát to, že zvýší citlivost na plyn, sníží otáčky kdy se začne roztáčet turbo (pokud je elektrické ovládání turba), zvýší množství nafty při změně polohy plynu. Ale jinak je ŘJ nastavená stále stejně, mění se jen konstanty.
Určitě bych nešel do powerbox nebo racingbox, to jen oblbnutí ŘJ a koledování si o problém. Kdysi byl takový úžasný powerbox pro TDI. Byla to krabička s jedním odporem, která motoru pořád tvrdila, že je motor studený aby dával víc paliva. Jelo to úžasně a taky bylo rychle po motoru.
Tady je 410Nm už při 1660ot. Dají i slevu. Jinak ale souhlasím s Kutilem, krouTák sice využiješ, ale max výkon skoro nikdy...
štíreček1: Nevěř tomu, co píšou. Oni to prostě odhadnou, jak se konkrétní motor bude chovat zjistí až na prvním kusu co udělají. Kamarád by mohl vyprávět jak s jeho autem laborovali. Ale skutečnost může být úplně jiná. Také maximální hodnoty nic neříkají , musíš vidět momentovou křivku. Třeba moje auto má mít 360Nm/1800ot a 114kW v 3500ot, ale skutečnost je jiná [odkaz] 393Nm/2440ot a 119kW/3750ot a ve 40000ot ještě 280Nm. A to byl vadný EGR (to jsou ty zuby na křivce).
Takže pokud neuděláš měření před čipem a po čipu nebo alespoň po čipu, tak ti mohou mazat med kolem huby.
Ono i mě Ford mazal med kolem huby, protože mi tvrdil, že maximální moment je v 1800ot a on přitom je v 2440ot a to je sakra jinde. 8-s
Takže pokud neuděláš měření před čipem a po čipu nebo alespoň po čipu, tak ti mohou mazat med kolem huby.
Ono i mě Ford mazal med kolem huby, protože mi tvrdil, že maximální moment je v 1800ot a on přitom je v 2440ot a to je sakra jinde. 8-s
díky za reakce,bude to teď měsíc co je auto doma, najel jsem necelých 5tis km a už se s ním sžil a tak můžu s klidným svědomím říct, že mi za to celej chiptuning nestojí. Leta jsem jezdil s benzíny, takže je to jen o zvyk, už jsem spokojenej a S-max je skvělý auto. Hawk 😉
Ujeto zatím 14 tis. km bez sebemenších problémů, motor šlape jak hodinky. Přečipovaný bylo při cca 92 tis. km známým, ne žádný reklamou vyřvaný servis. Jediný další náklad byla výměna palivovýho filtru
Luboš
Proto mě zajímá na čem to ladil, protože čipovat TDCI prý moc nejde.
Také svému Mondeu říkám tank. >😁