Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

4 komentáře

Arnold Hackel
já to slyším poprvé... Záleží pouze jak dobrý je systém. Takové fámy možná vznikly v době kdy po revoluci jezdily některá stará zahraniční auta na hochštaplerskou PB láhev v kufru a od ní do motoru vedla hadice na stáčení burčáku...

Jestli často jezdíš a motor je ještě v solidním stavu- klidně do toho můžeš jít. Chce to v podstatě pak jen častěji měnit olej, svíčky a výfuk padnou také o něco rychleji, ale nějaké výrazné negativa už moderní systémy nemají
Ja si to taky myslim, ze by to melo bejt fuk, ale tvrdi mi to vice lidi a abych dal pres 35000CZK a za dva roky ten motor mohl vyhodit, to se mi nechce... proto se ptam
Arnold Hackel
rozhodně se jedná o nesmyslnou fámu... Neexistuje žádný objektivní důvod aby tomu tak bylo. Běžně se přestavují 6ti i 8mi válce. Viděl jsem i BMW 750 což je 12ti válec... Naopak u velkého motoru není pokles výkonu prakticky znatelný
Mam takovy dotaz: Chtel bych si svoje pristi auto prestavet na plyn, ale doslechnul jsem se, ze 6ti valcovej motor na plyn nebezi tak dobre jako 4 valcovej. Jak to tedy je a v com je problem u 6 ti valce? Jedna se o radovy R6 280 Mercedes Benz. Dekuji mnohokrat za jakoukoli radu. 😢