Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škodováci najdou na dubnové výplatní pásce navíc 17 tisíc Kč

32 komentářů

ladlen
otázkou je len to, o koľko percent im ten 17-tis. bonus zvýši základný plat. Ak aspoň o 100 %, tak je to dobré, robiť vo firme, ktorá nezabúda, kto je základom jej úspechu, dáva pocit životnej istoty a a aj osobného úspechu, veď koľko firiem nepovažuje za povinnosť dať zamestnancovi základnú výplatu aspoň v riadnom termíne. A čo na to Peugeot a Kia, resp automobilka v Kolíne?
T613
Cena je taková jakou ji umožní trh. Předražená by byla pouze tehdy, pokud by ji nikdo nekupoval. Takže existují pouze levnější alternativy 😉
T613
Je to jen o chytrosti managementu.. zavedením tohohle nám klesla kazivost, reptavost proti výši platů a taky už nikdo nekryje lemply a kluci sami se ho rádi rychle zbaví :yes:
Sprint
To si gratuluj. Jsou firmy, kde nedostaneš navíc nic a můžeš být rád, když dostaneš k pravidelnýmu datu vůbec výplatu.
Nemám rád Tyto jednorázové akce , které se používají k zapcání úst zaměstanců. Je to nesystémové . Radši bych měl každý měsíc o těch zhruba 1500kč víc jistých na své pásce . JInak jim to samozřejmě přeji a vlastně všem .
ZdeněkSvoboda
To máš taky pravdu. Ale český národ jak říkáš je odjakživa zvyklý na Škodu, protože tu nebyla konkurence. Tudíž má (skoro) každý v sobě zaryto Škoda - to musím mít, je to naše auto a tak si ji i zadraho koupí. Vím o čem mluvím, Měl jsem ji, tátá ji má a vlastně když nad tím přemýšlím, tak v mé přízni asi min. 1 škodovka je 😁. Jak jsem psal, Škoda je hrozně drahá...pokud beru cena/výbava/výkon ;-\ 😒
ZdeněkSvoboda
S tím souhlasím. Já jen říkám, že škodovka je oproti jiným značkám (ať už evropským nebo asijským) strašně drahá. Nevím proč?? Jestli na ni tlačí WV. Ale pokud porovnáte výbavy aut různých značek, tak Škoda je nejdražší.
Proti Škodě nic nemám. Měl jsem felicii 1,6, parádní auto, ale výbava skoro žádná 😒 Proto nechci hanit Škodu. Jen nesouhlasím s výší cen aut ať už fábií nebo octavií.
S pozdravem Zdeněk
Ronault.
No totéž se před několika lety říkalo o Korejcích a najednou světě hleď Kia C´eed 😉
T613
Škodovka se zde prodává za ceny, které zde má tak proč by je měla snižovat? Ať se Vám to líbí nebo ne má zde vybudovanou velmi dobrou pověst a ta je při nákupu velmi důležitá.
A že si Škodou někdo zvyšuje ego? To si z nás děláte srandu >😁
No ty ses teda projevil 😉 :no:
Sprint
No vždyť píšu, že Škodovka je jen pro ty, co na to mají! Pro chudáky! Pro boháče jsou tady korejci, že pane Svoboda.
Jinak Accent se mi líbí a v kombinaci s 1.6 CRDI i pěkně jede..... 😄
ZdeněkSvoboda
Nevím, co bych měl závidět.
Škodovku v dnešní době kupuje jenom úplnej chudák(fobia)a nebo totální machr (koktávka a spol.), který si tím zvyšuje svoje ego.
Za měsíc mi příjde Nový Hyundai Accent 1,6 CVVT v eleganci. Cena 299 900Kč. Já vím, je to korejec, ale když jsem se ptal na fobii ve stejné výbavě, tak bych za ni dal o 150 000Kč více.😁 Nekupuju si auto pro zlepšení nějakých mindráku, ale pro běžný každodenní provoz (svoji práci odvede stejně dobře, jako předražená a malá fobie + trojhrnek za 450 000 Kč )???? A koktávku?? Tak možná za 650 000. Haha, předražená škodovka
Sprint
Jak to tady čtu, je to jen samá závist, nic víc!
Když se auta za danou cenu prodávají, není potřeba nic slevňovat, to je logický. Alespoň zbude víc pro nás, zaměstnance, na odměny! 😄
skejpa
je tezky to nekomu vysvetlovat. budou se hadat stejne, uvidis. pravda boli...
a pak jim šéfové řeknou ... apríl >😁
která se v zahraničí prodávají o dost levněji a v podstatně lepší výbavě než zde (rozdíl 50.000- 200.000 za 1 auto). Tato geniální strategie plně fungující v ČR si zaslouží daleko vyšší finanční odměny pro zaměstnance a inspiraci řady dalších zdejších firem. Argument o 3-4x vyšší průměrné mzdě oproti třeba Německu apod. přestává být argumentem jak dokazují v Mladé Boleslavi.
NEROZČILUJ SE nebo si vzteky poškráběš tu "krásnou přístrojovku" Prostě jsi naletěl na reklamu a nevíš, jak se škodovky zbavit ... to se stává >😁
T613
Ve firmě kde jsem já zaměstnán se to děje i bez odborů. To je hnus co..
Učiliště pro duševně nemocné má také prázdniny :no:
Nejsou to tvoje peníze, které se utrácí za Škodu.
tak na toho tvýho číňana s evropskou kvalitou a skoro zadarmo jsem moc zvědavej >😁
ale o tom to přece není... Jde jen o to uvědomit si že škodovka u nás prodává průměrná auta za vysoce nadprůměrné peníze a že docela chytře dostala do podvědomí lidí, že jejich auta mají konkurenty o třídu výše... Pak si nejden blb myslí, že konkurentem oktávky je passat/monde👋vectra... a fabie golf/focus/astra. Navíc jsou schopni za to dát stejné peníze! O předraženém servisu ani nemluvě...
jo jo , :yes: :yes: :yes: Hrůza, běs kam desing škodovek směřuje. Chtělo by to poslat designéry někam na školení , protože tohle je fakt nic moc 8-s. A taky ať opustěj ty 3-válcový potvory. Když to jde jinde se 4 válcema i na nižším obsahu, tak proč proboha musíme jezdit s šicím strojem v kufru ;-\ Cena tomu neodpovídá a ještě je Škoda doma dražší než jinde venku ... tak co ... Škoda peněz....
Myslím že je každého věc,co koupí.Asi by bylo dobré,aby Škoda krachla,neb někteří netuší,kolik je na ni nabaleno dalších prac.míst a co to dělá se zahr.obchodem.Je v plusu jen díky automob.průmyslu.K úplné dokonalosti by to chtělo Paroubka s Filipem do vlády a pak budou možná všichni spokojeni,nadšeni.Trotlové jo,já budu vyhlížet komisi,která bude znárodňovat,nějaký ten akční výbor... :no: Naše rodina to v 50. letech už zažila jednou-jak zabavili vše.Takže jsem háklivější na útoky na něco,co funguje,neb pak to vede k totálnímu průseru.
Tak s těmi lidmi z ČSSR máš asi fakt jen pocit,neb většina se vyveze ven a jestli znáš prodejce,pak první otázka zákazníka padne na cenu/slevu/výbavu....A každý navštíví několik prodejců různých značek.Občas někteří nejsou schopni dodat. Mně loni koncem roku rychle VW Jettu,když mi zaplacené auto u Toyoty v den prodeje rozbili.Pak se nediv,Škoda měla podle mých představ jedno jediné,byť jsem ji nevzal.Jinak je to správné,že dostali zaplaceno.On sice večer nějaký renomovaný ekonom,který nikde a nikdy nic nedokázal z nějaké anglicky znící poradenské firmy bude hulákat,jak je to nebezpečné,je to precedens,ohrozí to jiné výrobce a firmy,ohrozí makroekonomickou stabilitu atd...sice sám bude dělat za 300t/měs a víc,to jo, ale jinak to bude půser jak mraky,tahle odměna. Neb v kapital.19.století,o jakém se tu mnoha sní,je třeba makat,makat,makat a dělat práci z lásky k majiteli,dežet hubu a krot a být nadšen,že mohu makat za co nejmíň. :-!
>😁 a kupujte taky na výšku sraženou plechovku na kolech za 450.000 Kč ... no kupujte, hlavně s pokrokovým tédéíčkem >😁 >😁 TAKY JIM FANDÍM :yes: :yes: :yes:
Pravdu díš. Jak sem vtrhnou číňani s nízkou cenou a evropskou kvalitou, bude po prémiích. Takže ať si těch 17tisíc užijí a mají z toho radost. Každému kdo dělá na směny bych to přál.
sargis
A vidis, predava sa a peniaze sa sypu. Obcas mam pocit, ze ludia na SK a CZ si kupuju stvorkolesovy vlastenecky pocit...nemam auto...mam Skodovku...ale kazdemu podla chuti, ved neplatime len za plechy ale aj auru auta. Inak super sprava, pustit toto u nas vecer do sprav, mame z toho krcmovy flame 😉
toyota, kia, hyunday, peugeot nevyplaci svojim zamestnancum na vychode nic. Muzou by radi ze dostali 700euro
jóó, kupujte si Škodovky... Jsou to super kvalitní a levná auta >😒] Čím to asi je, že zbylo 17000 na hlavu zaměstance i přes posilující korunu, nenasytnou máti VW a vedení Škodovky??? >😁
Jóó, kupujte si Oktávky za 850.000,- >😒] FANDÍM VÁM :yes: :yes: :yes:
8-s
Budiž jim přáno, jsou to jen otroci, ale designérům bych nechal zaplatit neúspěch nové Fabie, bezpochyby bude aspirovat na titul Nejošklivější auto roku ...
Místo "Odbory jsou nenasytná vyděračská banda teroristů a bohužel nás mají v hrsti." napíšeme "Vyplácení bonusů za výsledky firmy vychází z filozofie společnosti. Cílem je motivovat zaměstnance ke kolektivnímu úspěchu." >😒]