Ano uvažuji o koupi, jezdil sem s ní a byla to "láska na první pohled".
Co to znamená "auto bylo na brzdě" ?
Zajímá mě kolik si reálně vezme po městě a mimo. od dealerů dostávám velmi rozdílné informace. A kolik stojí v průměru opravy právě kvůli tomu neobvyklému motoru ? Nebo je to stejné jako u "normální" Fabie ? Nicméně ocením i jiné informace které mi pomohou v rozhodování. Nevím na co bych se měl jinak přesně zeptat neboť nejsem automobilový odborník.
Co to znamená "auto bylo na brzdě" ?
Zajímá mě kolik si reálně vezme po městě a mimo. od dealerů dostávám velmi rozdílné informace. A kolik stojí v průměru opravy právě kvůli tomu neobvyklému motoru ? Nebo je to stejné jako u "normální" Fabie ? Nicméně ocením i jiné informace které mi pomohou v rozhodování. Nevím na co bych se měl jinak přesně zeptat neboť nejsem automobilový odborník.
Máš šťastie. Ja takú Fabiu (krátku) mám už 3 roky a aj si zapisujem spotrebu, auto bolo aj na brzde, nemá žiadny tuning (ten má kamoš, tiež bol na brzde). Tak bližšie konkretizuj, čo ťa zaujíma. Uvažuješ o kúpe?
Znamená to, že sme merali výkon na motorovej brzde.
Povedal by som, že v meste si to zoberie tak do 10 L, s tým, že je to vyslovenie tmolenie na 1° alebo 2°. Dlhodobú kombinovanú spotrebu mám 7,9. Po okreskách som ale zvládol pri priemernej rýchlosti 78 km/h trasu 400 km so spotrebou 5,4 L. Podľa mňa pohoda, samo o trochu viac ako 1,4-ky. Ale žiadna tragédia.
Povedal by som, že servis stojí rovnako. Veď zatiaľ som nič extra nemenil. Len bežné veci ako filtre, olej. Brzdové obloženie mám ešte všade pôvodné, 2,0 má tieto veci z Octavie 1,8T. Kamošovi vydržalo predné obloženie do 120.000 km. Jazdí ako závodník.