Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

17 komentářů

Vsetkych Vas pozdravujem

Zaujimali by ma vase skusenosti so Seicentom 1.1L 55koni ak ste sa s nim viezli alebo ho dokonca mate. Ake je zrychlenie, maximalka, jako to sedi v zakrutach a aky je komfort jazdy, riadenie atd. Nazory tych ludi ktori sa nim nikdy neviezli ale maju neaku 150Ps Oktavku a pisu ze to Seicento je na*** auto ma nezaujimaju.. .

Piste co sa vam na tom aute paci ale aj kritiku.

Dakujem Jozef
no mam s nim najzdenych par sto km.....vacsinou na dovolenkach..je to tipicke auto do mesta....s 1,1 to lieta slune .....miesta trochu pomenej,ale nie je to na dlhe cesty..myslim ze do mesto je to super vyber...maximalku som neskusal ale odhadujem 140-150km/h...
Měl jsem Seico 1,1SX asi 4 roky, najezdil jsem 45 tis. km, převážně po městě, ale i pár delších cest. O kufru se sice moc mluvit nedá, jako reprobedna od subwooferu fungoval skvěle. Je to auto pro dva a psa (spíš menšího - tak do velikosti kokra >😁 ). Pokud jedou ti dva se psem na dovolenou, je dobré sklopit celé zadní sedadlo a sundat dekl kufru, pak je místa dost. Max. jsem z toho vymáčkl na dálnici z kopce a rovinka 170 tachometrově, takže tak asi 155 ve skutečnosti. 120 dokáže spolehlivě udržet stabilně. Průměrná spotřeba za celou dobu byla 6,1L/100km. Bylo to zlaté auto, malé, ale spolehlivé, nic se na něm nepos...o a jenom jsem lil benzin, měnil olej a doléval vodu do ostřikovačů. Ve 30tis. jsem vyměnil brzdové destičky a svíčky (preventivně), toť vše. Ideální auto do města, na dojíždění do práce a na nákupy.
Este by ma zaujimalo ake je to zrychlenie, ci sa s tym da predbiehat.

A do akych rychlosti ide 1,2,3,4 prevod. stupen na 55konovej verzii ak mate otackomer.

Diky
@ Jozef1985

Na křižovatce při rozjezdu skoro bezkonkurenčně nejrychlejší, pak už je to horší >😁 Z těch 120 na dálnici po rovině to docela jde na 140 (ovšem z 5 na 4) a točit, točit, točit. Neboj, motor to zvládne v pohodě. Zkušenosti jsou při 2 osobách a 2 psech >😁 s minimální bagáží (cca 15kg). Dej si dotaz ještě na www.milan.konzum.sk Milan je spokojeným majitelem Seica 0,9.
moje babička tohle autíčko měla do tý doby než jsme jí koupili Yarise >😁

Můžu říct že Seicento byl takovej malej ďáblík, zvláště ve městě... Jel jsem s nim dvakrát a jediný co mě vadilo bylo to, že je moc malej (mám do výšky 195cm) 😄

Jestli do něj jdeš tak se koukej hlavně po verzích s motorem 1.1 protože ty s tou 0.9 se mi zdaj až moc slabí i na tak lehký auto...
Mám 191cm a nezdálo se mi Seico uvnitř malé, ovšem pouze vpředu, žádné obavy, místa je tam srovnatelně s fábkou 😁. Ostatně, nic nedáš za vyzkoušení u prodejce. Ta 0,9-tka je možná slabá, ale pokud s tím budeš jezdit po městě, tak to bohatě stačí a spotřeba bude více než milá.
No já jsem v něm vepředu jel (dozadu jsem se ani nezkoušel nacpat 😄 ) a nevím přišlo mi že mám kolem sebe hrozně málo místa...

Abych řekl pravdu ve fabii je místa docela dost ale to seico se mně stejně zdálo menší 😄

Já se osobně nejlíp cejtim ve svym Formanovi tam je i víc místa než v tý fabii 😁
no tak seiko je mensie ako fabia..bez debaty.....ale dio mesta ako stvorene...
S tim že je do města tak s tim souhlasim na 100%

Kdybych se tam necejtil takovej napresovanej >😁 myslim, že bych s nim klidně jezdil (většinu tras jezdim po meste) 😄

Taky jsem už odmala chtěl slabá auta a silné ženy >😁 >😁 😁
Dopručuji sehnat SEICENTO Sporting Abarth. Je to taky "jen" 1.1, ale má kratší převodovku a tudíž lepší zrychlení (až některým řídičům kolem trochu spadne dolní čelist) Také dík spoilerům postatně líp vypadá a pneu 175/50 x 14 to jen potvrzují... 😄
Je to super auto,mám ho pátým rokem, žádné velké a hlavně drahé opravy.

Stojí před barákem,v zimě v létě,naprosto spolehlivé. Za tu dobu mimo benzínu výměna destiček,kotoučů a výfuk. :roll:
Joska85: Panbuh s tebou v nasem provozu pri jezdeni s touhle veci... :!: To už Matiz je proti tomu krásnej kočár.
Tommy100
tak bych to zas neviděl,sice po stránce bezpečnosti je dost špatné,ale co taková škodovka 105/120??? 8-s

Kdo na tom v případě nehody bude líp???
som par sto km na seicente 0.9 urobil a hlavne co mi vadilo, je ze ma strasne blizko seba pedale. dost casto som nazar slapol na brzdu spolu s plynom 8-s a aj ked mam len 186 cm /v porovnani s 195/ tak sa mi zdalo male, hlavne na nohy.
Tyhle auta jsou fakt šílenosti pohyblivý... Kdo se má alespoň trochu rád a považuje si alespon minimálně svého života, pořídí si aspon Skodu Felicii.. Nebo když už Fiat, minimálně Punto.
možná nevyhraje euro ncap ale má zas něco jiného.má v sobě něco co chytne až u srdce,charakter,styl a design.časem si jedno čento pořídím jako druhý auto.líbí se mi už od uvedení na trh.řídíl jsem 1,1 obyč verze po face a jeho dynamické parametry v přímce se směle minimálně vyrovnají felicii nebo fabii 50kw ,ale s menší spotřebou.