Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

Mám Peugeota 605 2,5td, se kterým jsem až na některé věci spokojen, přesto mě mé srdce táhne k BMW konkrétně E39 kombi v dieselu, ale novější evoluci myslím, že to bylo od 2001. Jaké s tímto autem máte zkušenosti co se spolehlivosti a provozu týká, předem děkuji za vaše poznatky.
jazdim na E39 528i r.v. 1999, jazdene od 2000. Najazdenych 260 000 km, vazne problemy ziadne, iba klasicke ako casto sa vypaluju ziarovky v svetlach (xenony nie), ale toto je to starsie co nema angel eyes takze na inovovanom to je snad lepsie. inak motor bez problemov, prevodovka Steptronic to iste, akurat odchadza jeden tlmic co si myslim ze po 260 000 km by uz bolo aj na case >😁

inak zavazne problemy naozaj ziadne, doporucujem kupu. este ak aj s M paketom, tak to bude najlepsie.
janodespota
Je to super voz ta E39, kamarat ma 530D r.v. 2002 tusim, jednu z poslednych. Vyborne zvezenie, jedno z mala aut kde som si sadol a sedel som... sedadla su spickove. Dupol na to, 6valec temne zabrumlal a uz sme leteli, krasa. Co sa tyka toho doporucovaneho Mpaketu, ja by som ho naopak na nase tankodromy neodporucal. Klasika uplne postacuje, aj prejazdy vacsich vytlkov su v pohode, v Mpakete by nerovnosti bolo citit omnoho viac a pri jazde na hrane zas nieje o tolko lepsi.