Este by ma zaujimalo ake je to zrychlenie, ci sa s tym da predbiehat.
A do akych rychlosti ide 1,2,3,4 prevod. stupen na 55konovej verzii ak mate otackomer.
Diky
A do akych rychlosti ide 1,2,3,4 prevod. stupen na 55konovej verzii ak mate otackomer.
Diky
@ Jozef1985
Na křižovatce při rozjezdu skoro bezkonkurenčně nejrychlejší, pak už je to horší >😁 Z těch 120 na dálnici po rovině to docela jde na 140 (ovšem z 5 na 4) a točit, točit, točit. Neboj, motor to zvládne v pohodě. Zkušenosti jsou při 2 osobách a 2 psech >😁 s minimální bagáží (cca 15kg). Dej si dotaz ještě na www.milan.konzum.sk Milan je spokojeným majitelem Seica 0,9.
Na křižovatce při rozjezdu skoro bezkonkurenčně nejrychlejší, pak už je to horší >😁 Z těch 120 na dálnici po rovině to docela jde na 140 (ovšem z 5 na 4) a točit, točit, točit. Neboj, motor to zvládne v pohodě. Zkušenosti jsou při 2 osobách a 2 psech >😁 s minimální bagáží (cca 15kg). Dej si dotaz ještě na www.milan.konzum.sk Milan je spokojeným majitelem Seica 0,9.
moje babička tohle autíčko měla do tý doby než jsme jí koupili Yarise >😁
Můžu říct že Seicento byl takovej malej ďáblík, zvláště ve městě... Jel jsem s nim dvakrát a jediný co mě vadilo bylo to, že je moc malej (mám do výšky 195cm) 😄
Jestli do něj jdeš tak se koukej hlavně po verzích s motorem 1.1 protože ty s tou 0.9 se mi zdaj až moc slabí i na tak lehký auto...
Můžu říct že Seicento byl takovej malej ďáblík, zvláště ve městě... Jel jsem s nim dvakrát a jediný co mě vadilo bylo to, že je moc malej (mám do výšky 195cm) 😄
Jestli do něj jdeš tak se koukej hlavně po verzích s motorem 1.1 protože ty s tou 0.9 se mi zdaj až moc slabí i na tak lehký auto...
Mám 191cm a nezdálo se mi Seico uvnitř malé, ovšem pouze vpředu, žádné obavy, místa je tam srovnatelně s fábkou 😁. Ostatně, nic nedáš za vyzkoušení u prodejce. Ta 0,9-tka je možná slabá, ale pokud s tím budeš jezdit po městě, tak to bohatě stačí a spotřeba bude více než milá.
No já jsem v něm vepředu jel (dozadu jsem se ani nezkoušel nacpat 😄 ) a nevím přišlo mi že mám kolem sebe hrozně málo místa...
Abych řekl pravdu ve fabii je místa docela dost ale to seico se mně stejně zdálo menší 😄
Já se osobně nejlíp cejtim ve svym Formanovi tam je i víc místa než v tý fabii 😁
Abych řekl pravdu ve fabii je místa docela dost ale to seico se mně stejně zdálo menší 😄
Já se osobně nejlíp cejtim ve svym Formanovi tam je i víc místa než v tý fabii 😁
S tim že je do města tak s tim souhlasim na 100%
Kdybych se tam necejtil takovej napresovanej >😁 myslim, že bych s nim klidně jezdil (většinu tras jezdim po meste) 😄
Taky jsem už odmala chtěl slabá auta a silné ženy >😁 >😁 😁
Kdybych se tam necejtil takovej napresovanej >😁 myslim, že bych s nim klidně jezdil (většinu tras jezdim po meste) 😄
Taky jsem už odmala chtěl slabá auta a silné ženy >😁 >😁 😁
Dopručuji sehnat SEICENTO Sporting Abarth. Je to taky "jen" 1.1, ale má kratší převodovku a tudíž lepší zrychlení (až některým řídičům kolem trochu spadne dolní čelist) Také dík spoilerům postatně líp vypadá a pneu 175/50 x 14 to jen potvrzují... 😄
Je to super auto,mám ho pátým rokem, žádné velké a hlavně drahé opravy.
Stojí před barákem,v zimě v létě,naprosto spolehlivé. Za tu dobu mimo benzínu výměna destiček,kotoučů a výfuk. :roll:
Stojí před barákem,v zimě v létě,naprosto spolehlivé. Za tu dobu mimo benzínu výměna destiček,kotoučů a výfuk. :roll:
tak bych to zas neviděl,sice po stránce bezpečnosti je dost špatné,ale co taková škodovka 105/120??? 8-s
Kdo na tom v případě nehody bude líp???
Kdo na tom v případě nehody bude líp???
som par sto km na seicente 0.9 urobil a hlavne co mi vadilo, je ze ma strasne blizko seba pedale. dost casto som nazar slapol na brzdu spolu s plynom 8-s a aj ked mam len 186 cm /v porovnani s 195/ tak sa mi zdalo male, hlavne na nohy.
možná nevyhraje euro ncap ale má zas něco jiného.má v sobě něco co chytne až u srdce,charakter,styl a design.časem si jedno čento pořídím jako druhý auto.líbí se mi už od uvedení na trh.řídíl jsem 1,1 obyč verze po face a jeho dynamické parametry v přímce se směle minimálně vyrovnají felicii nebo fabii 50kw ,ale s menší spotřebou.
Zaujimali by ma vase skusenosti so Seicentom 1.1L 55koni ak ste sa s nim viezli alebo ho dokonca mate. Ake je zrychlenie, maximalka, jako to sedi v zakrutach a aky je komfort jazdy, riadenie atd. Nazory tych ludi ktori sa nim nikdy neviezli ale maju neaku 150Ps Oktavku a pisu ze to Seicento je na*** auto ma nezaujimaju.. .
Piste co sa vam na tom aute paci ale aj kritiku.
Dakujem Jozef