Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

6 komentářů

O víkendu mi přivezou Sharana 2003 model 2004, originál VW navigace, mluví samozřejmě pouze německy. Seženu si CD navigaci v češtině, ale nebudu muset přehrát i softwer toho navig. přístroje ? Kde ? Co palubní počítač ? jak ho naučit mluvit česky ? Díky
Podle odpovědi prodejců VW by mělo stačit koupit u nich CD s mapou ČR .
Prosím, nemá někdo zkušenosti s dovozem auta po zprostředkování Autoscoutem? Zajímají mě spíš ty negativní. Díky!!!!! 😢
To záleží na tom,jestli jste se domluvili,ale to pravé "ořechové" se dozvíš stejně až na místě - na autoscout24 je spousta neseriózních inzerentů,kteří dávají inzeráty jen pro to,aby je dávali a přitom nic neprodávají. Hlavně jim neposíleji žádný peníze dopředu - ty seriózní je ani napřed nechtějí...
Díky za odpověď. Už jsem to vzdal. Podvodníky, kteří chtějí peníze dopředu se to tam jem hemží. V podstatě jsem na nikoho jiného z 10 telefonátů ani nenarazil. Takže tolik i pro ostatní. Ahoj všem a přeji více štěstí.
Podvodnici na techle webech se poznaji docela snadno. Staci seradit jakykoliv typ podle ceny a prvni ctvrtina jsou podvodnici, pak nasleduji realne nabidky. 😁