Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Marcelino
nevie nahodou niekto , kedy ma prist na europsky trh "nova" Toyta Yaris?, v nejakom casopise som cital ze asi februar 2006, ale kedze sa v Japonsku uz predava, tak sa mi to zda byt strasne neskoro...

"stareho" Yarisa si nechcem kupit, pretoze nejaky stupidny japonec zabudol, ze v Europe su bezne zakaznici s vyskou nad 180cm (ja mam 190cm) a do Yarisu nedali volant nastavitelny v 2 osach 😢 ak si posuniem sedacku tak aby sa mi vosli nohy pod volant, tak uz sedim tak daleko, ne uz musim drzat volant uplne vystretymi rukami...

...no a ktory * vymyslel po stranach stredoveho panelu tie uzasne vypukle plastove "priecinky" ?!? akurat to zavadzia...

AK by sa do Yarisu namontovali sedadla a volant z Fabie, tak by bol Yaris uplne super auto...
Lubos.1
pozri si Suziki Swift, za podobne peniaze vacsie auto
prekladys
Yaris II bude rozhodně dražší než Swift. Yaris II 1.0 = Swift 1.3 (?) Nevím jak na Slovensku, ale v česku se Swift po porovnání výbav zařadil někam nad Picanto a Pandu, ale pod Getze.
www.suzuki.sk, je tam cennik 😉
Tak ti neviem, ja mam 184 cm a v Yarise sa mi sedi super, aj ked ten volant posuvny aj v pozdlznej osi tam mohli pridat. A tie police po bokoch stredovej konzoly su podla mna fajn napad, ale keby som vyssi asi by mi naozaj zavadzali, holt nie je to auto pre vysokych 😊
prekladys
Po přepočtu je swift v sk dražší (neboli: má chudší výbavu). Kdybych byl ze SK, koupím swift v CZ a DPH zaplatím v SK.