To se jako zamykáš za jízdy ? To budou mít záchranáři radost až se tě budou snažit dostat s auta po nehodě.
nesmysl, vetsina takovychto aut ma detekci narazu a pri narazu odemknou vsechna dvere a uzavrou privod paliva
To se jako zamykáš za jízdy ? To budou mít záchranáři radost až se tě budou snažit dostat s auta po nehodě.
Budes se divit, ale spousta aut se uz zamyka za jizdy. Stava se to jakymsi standardem. U Skodovky zatim volitelnym.
Pri narazu by se mel central otevrit. Pokud ne, tak staci zatahnout za vnitrni klicku. Rozbit okno dokaze snad kazdej. Pokud ani to nepomuze, tak to nepujde otevrit ani z venku, takze stejne pouziji hydrauliku.
Osobne se zamykam jenom ve meste.
Budes se divit, ale spousta aut se uz zamyka za jizdy. Stava se to jakymsi standardem. U Skodovky zatim volitelnym.
Pri narazu by se mel central otevrit. Pokud ne, tak staci zatahnout za vnitrni klicku. Rozbit okno dokaze snad kazdej. Pokud ani to nepomuze, tak to nepujde otevrit ani z venku, takze stejne pouziji hydrauliku.
Osobne se zamykam jenom ve meste.
Tak,tak. V meste sa zamykam a dovod je asi jasny kazdemu. Nerad by som, aby mi niekde na krizovatke, niekto otvoril dvere a schmatol batozinu, co mam na sedadlach.
Mimochodom: Je to Fabia, co mam dole v podpise. r.v. 2000
Mimochodom: Je to Fabia, co mam dole v podpise. r.v. 2000
na některých ulicích ve větších městech by jet nezamknutej po setmění už mohl být v dnešní době hazard 😊
Poradte, prosim. Diky