Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ti nejlepší na MOJE.AUTO.CZ: Lada 2103

"Je to VAZ (pěkně rusky BA3) 2103 v červené barvě, stvořený v roce 1978, koupil si ho můj děda. Je mu tedy letos rovných 30 let a stejně jako Sup doteď neviděl sníh."
Zpět na článek
anonym
3. 3. 2008 14:43
Re: Vyjádření užívatela
Neotravuj a vráť sa do diskusie AS, kde si to tam celé zaspamoval, aby mi "moje" spy-photo boli na druhej strane. :no: :no: :no: :no:
3. 3. 2008 08:32
Lada
Ta Lada je krásný auto. Viděl sem jednu v modré na Tipcars, 1500 vku, chtěl sem pro ni zajet,a le už ji neměli. Několik Lad jsme měli v rodině v nepřímé), a proti škodovkám (s výjimkou top modelů jako Garde, rapid) to byla jiná liga. Naprostý mazec. Neřvoucí motor v kabině byla hlavní deviza tohoto auta. Perfektní.
Avatar - Chuck Norris
2. 3. 2008 20:06
Re: Vyjádření užívatela
:yes: :yes: :yes: :yes:
neregistrovaný "Pepis"
2. 3. 2008 19:38
Re: Vyjádření užívatela
My jsme s Tebou skoncili, Burago. Ahoj.
anonym
2. 3. 2008 19:14
Re: Vyjádření užívatela
Nejaké hlúpe slovné spojenie čo si si včera vymyslel. 8-s 8-s :no:
Avatar - T613
2. 3. 2008 19:13
Re: Vyjádření užívatela
pac a pusu Elane :*)
anonym
2. 3. 2008 19:05
Re: Vyjádření užívatela
S tebou áno :no:
Avatar - T613
2. 3. 2008 18:59
Re: Vyjádření užívatela
Jak vidíš je to marné. Škoda času :no:
anonym
2. 3. 2008 18:55
Re: Vyjádření užívatela
Je tu kopa blbcov. ;-\
anonym
2. 3. 2008 18:54
Re: Vyjádření užívatela
Ty školáčik...
Avatar - da_b0mb
2. 3. 2008 17:20
Re: Vyjádření užívatela
Podivej, nehodlam se s tebou tady dohadovat (staci zajit pod clanek o Cayennu a zacit pocitat).Nebavi me to...a uz vubec ne s nekym s kym to nema smysl! Myslim, ze je ten spravnej cas danieli se nad sebou zamyslet a prehodnotit svoje chovani a nebo (a to v lepsim pripade) opustit zdejsi diskuze ;-) Moje posledni reakce na tebe. Mej se a at Ti to jde ve skole ;-)
neregistrovaný "mates"
2. 3. 2008 17:13
Re: Vyjádření užívatela
Uz jsi se zkusil zamyslet, vim ze je to slozity, nad tim, proc ti zde VSICHNI pisi, ze s tebou neni neco v poradku? Vetsinou to byva tak, ze kdyz maji vsichni jiny nazor nez ty, ze ten tvuj neni uplne v poradku. Cest vyjimkam, kdy dotycny jedinec je natolik vyjimecny, ze ho ostatni nechapou, coz s temer 100% jistotou neni tvuj pripad. Tak se zamysli a trochu sebereflexe a vse bude ok.
anonym
2. 3. 2008 17:05
Re: Vyjádření užívatela
Milý bomb, včera som IBA palce hore či dole? Ale no tak. :-( Včera som mal príspevky DOPLNENÉ o palce hore či dole.
Avatar - da_b0mb
2. 3. 2008 16:58
Re: Vyjádření užívatela
Ty jsi tady napadl cloveka, kterej se vyjadroval pod clankem, ktery se tykal jeho auta (konkretne Veselyt a jeho Lada 2103). Vubec se nedivim redakci, ze Ti dali banana. Koledujes si o to poslednich par dni. A tvoje vcerejsi prispevky obsahujici pouze palec nahoru nebo dolu...ubohost. Ja s tebou zase takovej problem nemam, naucil jsem se te prehlizet. Ale chapu, ze nekoho to muze silne iritovat. Diky redakci za tento krok...Troufam si rict, ze to vetsina uzivatelu na auto.cz oceni! Ten ban neni tvuj prvni...jak na auto.cz, tak na jinych serverech. Kazdy normalni clovek by se z toho poucil a podle toho by se v budoucnu choval...Ale ty? Jinak se omlouvam redakci za svou reakci, ktera sem nepatri.
anonym
2. 3. 2008 16:52
Re: Vyjádření administrátora
Musím povedať, že nijaká(naozaj nijaká) diskusia nemá na túto. No nič. Gentlemanské to tu nebude. Takže toto obmedzenie naozaj nechápem. Keby každý registrovaný bol švihák, áno. Ale nie je.
anonym
2. 3. 2008 16:42
Re: Vyjádření administrátora
Nuž budú zrejme posielať maily a blokovať celý deň.
neregistrovaný "mates"
2. 3. 2008 16:38
Re: Vyjádření administrátora
:yes: To ma neco do sebe!
anonym
2. 3. 2008 16:36
Re: Vyjádření administrátora
A čo GTI-ho OT? Keď skazil na krásny Land Cruiser celú diskusiu kvôli marianekovému blogu?! Aj to bude cenurované? A čo Seki1? Ten si nezaslúži BAN. Síce určite nemal 50 príspevkov za deň, ale jeho príspevky poburujú naozaj každého.
anonym
2. 3. 2008 16:34
Re: Vyjádření užívatela
Môžte si dať ban komu chcete. Ale (neviem či je to u vás bežné) nemám v zvyku pozerať si mail každý deň.
neregistrovaný "ela"
2. 3. 2008 16:23
Re: Vyjádření administrátora
Jaký je rozdíl v tom, jestli dojde k ,, eliminaci agresivních, čistě provokačních a nicneříkajících příspěvků" od registrovaného a neregistrovaného? Z praktického dopadu na vývoj diskuze mi přijde, že to je úplně jedno. Dále se obávám, že myšlenka na čištění diskuze formou známkování ,,kvality" registrovaných uživatelů, je poněkud nebezpečně blízko sociálnímu inženýrství, neřku-li zootechnice. Každá/ý máme své lepší i horší dny. Nejde pořád jen trousit odborná moudra. Občas je třeba se vypovídat mimo téma i přesto, že ostatním tyhle příspěvky nejsou k ničemu. Víte, i když omezíte možnost svobodného projevu a tříbení názorů, byť i třeba v konfliktech, tak přesto nelze čekat, že takovouto kultivací shora, něco vyřešíte. Naopak. Tím, že se budeme muset bez některých názorů obejít, ztratíme možnost jakéhokoliv pozitivního vlivu na jejich autory. Jistě, ve většině případů, to může být házení hrachu na zeď, ale naděje přece umírá poslední. A ještě jeden úhel pohledu. Téměř všichni tady řídíme, tudíž bereme osud cizích lidí do svých rukou, ale málokdo z nás je filosof, aby si alespoň dokázal představit jakou odpovědnost tím na sebe bere. Ale pokud už byl/a získáním řidičáku, dotyčný/á shledán/a příčetným/ou, je přinejmenším z příspěvků dobré vědět, jak veliké myslitele, můžeme na silnici taky potkat. :-)
Avatar - Chuck Norris
2. 3. 2008 15:27
Re: Vyjádření administrátora
souhlas!!! když jsem v diskusím na MACZ je tam neustále nějakej anonym s nemístnejma poznámkama sprostým jednáním a slovníkem průměrnýho cigoše... BANY na ně! samej pubertální fracek...
Avatar - T613
2. 3. 2008 15:10
Re: Vyjádření administrátora
Těch neregistrovaných výpadů jsem si všiml a proti přispívání jen registrovaných uživatelů nic nemám. Jen mám poměrně velké obavy z posuzování co je a co není mimo téma. Možná jste si všiml, že i v tom mém flame s Elanem jsem ho odkázal neustále na skutečnost, kterou zde ví málo kdo.
Prostě mám strach, že zdejší diskuze se stanou příliš sterilní a nudné. Myslím, že možnost skrýt "postižené" vlákno je plně dostačující. Kdo chce tak to přeskočí, kdo nechce přečte si.
Beru to tak, že registrovaní se stejně již znají a vědí co znamená, ta či ona narážka nebo fráze. A na známkování mám podobný názor. Je to tu sám antiGTI, antiWolff, antiKing, a od toho se bude odvíjet známkování! Bude jen záležet, které křídlo je zrovna silnější.
2. 3. 2008 14:59
Re: Vyjádření administrátora
Jde jen o eliminaci agresivních, čistě provokačních a nicneříkajících příspěvků, které většinou píší neregistovaní čtenáři. Internet se pomalu mění a lidé se chodí do diskusí vyřvat. Diskuse, kde se pouze přišel někdo mimo téma vypovídat ostatním nejsou k ničemu a proto do budoucna nebudou umožněny. Diskuse by měla sloužit k rozšíření obsahu nastoleného tématu a ne k agresivním výpadům. Takže půjde v prvním kole o omezení přispívání jen pro registrované a dále plánujeme zavést hodnocení kvality příspěvků a v důsledku tím jejich autorů, z čehož bude vyplývat jistá "kvalita" daného uživatele. Pokud jde o námitky části čtenářů, že pokud se budou muset stále logovat, tak přispívat nebudou - není jiná odpověď, než že se nedá nic dělat a budeme se muset bez jejich názorů obejít. Na našich webech je registrace zdarma, mimo emailu (který není publikován) nechceme žádné osobní údaje a máme tu možnost tzv. trvalého přihlášení, takže o "neustálém logování" to není. Kdo tedy nebude ochoten na tato pravidla přistoupit, nebude moci přispívat, jen diskuse číst.
Tato opatření budou učiněna pro zkvalitnění diskusí, aby mohly být brány jako zdroj informací a ne jako nechutná přítěž článků. Věřím, že rozumní uživatelé nebudou mít důvody k námitkám - už proto, že se jich změny nijak nedotknou.
Avatar - T613
2. 3. 2008 14:42
Re: Vyjádření administrátora
No doufám, že nebude natolik represivní, že zde nebude nakonec přispívat vůbec nikdo. Někdy se ve vlákně, které začne mimo téma člověk nakonec dozví o autech mnohem více než v jiných vláknech držících se striktně tématu.
2. 3. 2008 14:30
Re: Vyjádření administrátora
Už dopředu avízuji, že vzhledem k stále častěji "ujíždějícím" diskusím budou v krátké době podniknuty restriktivní kroky. Jednak bude možné přispívat jen pro registrované uživatele, dále pak budou diskuse více sledovány a budou se mazat příspěvky mimo téma. Mazání příspěvků se zatím provádělo jen velmi vyjimečně.
Avatar - T613
2. 3. 2008 14:06
Re: Vyjádření administrátora
Sice se skřípajícími zuby(nemám rád cenzuru), ale díky za vyjádření. ;-)
2. 3. 2008 14:03
Vyjádření administrátora
Vzhledem k tomu, že se diskuse svým obsahem netýkala článku, byla censorována. Uživatel ELAN byl emailem vyzvan k přehodnoceni sveho chovani v diskusích, ale moc to nepomohlo. Slušným přispěvatelům se omlouvám za vyřazení i jejich příspěvků (jako důsledek odříznutí celých větví).
Avatar - T613
2. 3. 2008 14:02
Pro admina
Vážená redakce, myslím že byla škoda mazat můj flame s Elanem. Sice to bylo o ničem, ale bylo to označeno jako flame a kdo chtěl mohl jej přeskočit. A kdo nechtěl mohl si udělat obrázek o mě nebo Elanovi. Já se za to rozhodně nestydím navíc jsem se za to i omluvil ve vláknu, které jste rovněž smazali. Myslím, že zde byli i mnohem horší flame, které se nemažou. Proč?
neregistrovaný "nextrom"
2. 3. 2008 14:01
elan
S takovym elanem jakym se do lidi poustis nehovori zrovna pro tebe. Jak by to vypadalo kdybys sam stavel auto ?? Pujcis si penize na bance, postavis tovarnu a za rok jsi bez penez a banka ti nic vic neda - tomu se rika bankrot. Pak si uz fabriku na tve jmeno neotevres, ale tve dluhy musi nekdo zaplatit. Ty nemuzes a tak to vetsinou zaplati verejnost, nebo-li platic dani. Neni neco takoveho take, takove male okradani lidi i kdyz ne s bicem v ruce??

Ale OK, Lada je pro tebe sovjetsky kram a tim je to i pro me vyresene.

Hezkou nedeli !!

:-)
neregistrovaný "blbelan"
2. 3. 2008 14:01
BLBELAN
Chcel by som vedieť ake podniky boli z narodnene ked pred VOSR v rusku nic nebolo len muzici bez prav do ktorych mohla carska policia strielať ako na zajece. Neviem aku historiu si studaval ale urcite nie Rusku. Oni rusi do horsieho ako bolo za cara nevstupili. Pracovne tabory na sibiri zalozil car a komunisti v tom len pokracovali.
Avatar - marek.g
2. 3. 2008 13:58
Re: spatni lide jsou vsude a dobri taktez
:yes:
anonym
2. 3. 2008 13:55
ADMIN
Tak to som nevedel. Že ten mail došiel. Ospravedlňujem sa. ;-)
neregistrovaný "nextrom"
2. 3. 2008 13:54
okradani lidi - existuje vsude
Nejen v byvalem SSSR i kdyz v extremni podobe, ale vsude na svete se narody a lidi okradaji, tady by mohl kazdy prinest priklady ze sveho okoli, akorat se tim nikam dal nedostaneme, protoze dokud neexistuje nikde na svete opravdova lidskost tak kritizujeme jen vyjevy ze soucasnych a nebo uplynulych casu, ale nikdy se nedostaem k jadru veci. Kritizujeme tedy jen fragmenty, ale nikdy ne to, co okradani zavinuje.
Jenze to je uplne jine tema. Muselo by se potom rict, ze nejaky konstrukt, jako byla napr. Lada vznikl na bazi spatne lidske vlastnosti, jakou muze byt napr. - brutalita, zavist, falesny strach, agresivita, zarlivost a co ja vim co jeste ...
Avatar - T613
2. 3. 2008 13:43
Re: spatni lide jsou vsude a dobri taktez
krásně řečeno :yes:
2. 3. 2008 13:42
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
neregistrovaný "nextrom"
2. 3. 2008 13:39
spatni lide jsou vsude a dobri taktez
To bylo trochu slabomyslne se domnivat, ze co Cech to muzikant a nebo dokonce ze existuje neco jako - zlate ceske rucicky. Stejne tak v byvalem SSSR nebyl kazdy sovjetsky clovek clen KGB a nebo komunista udavac. Lada tedy nevznikla z komunisticke ideologie, ale spis z neschopnosti komunisticke ideologie vyvinout kvalitni vlastni produkt. Zadala tedy italskemu Fiatu zakazku vybudovat ve meste, nazvanem po italskem komunistovi - Togliati, postavit fabriku. Fiat odvedl dobrou praci a byl zodpovedny i za konstrukci celeho auta, ktere bylo prispusobeno sovjetskym podminkam. Tady jde o auto a historii kolem nej, ne o komunismus a nebo jine ideologie. Urcite by se dalo zamotat vsechno dohromady i to, ze driv ve Skode pracovali vezni a kdo vi, treba i vrazi, ale pak by jsme se asi z aut nemohli radovat nikdy, protoze i u tech dnesnich najdeme nekde tekouci krev, jen kdybychom se poradne dostali do tech hlubin naseho "svobodneho" prumyslu 8-s
Avatar - Chuck Norris
2. 3. 2008 10:50
Re: wow
jsem nečekal že vybíraj na HP auta co jsou nějak aktualizovaný ale auta co spíš nejsou vidět....
neregistrovaný "nextrom"
2. 3. 2008 10:03
Re: wow
A co jsi jako necekal?? Take patris k tem kteri akceptuji jako auto jen takove ktere neni starsi jednoho roku ?? Pravdepodobne dostanes vse naservirovane na stribrnem taliri a pri jidle navlekas hedvabne rukavicky, jinak nejis...

Lada byla licenci Fiatu 124, to je zname, ale ze Lada konstrukcne Fiat prekonala svou robustnosti uz tak zname neni. Temer ty same instrumenty na palubni desce najdete take ve sportovnich Fiatech 124 cabrio (Pininfarina, takze se v teto Lade celkem dobre citilo. Seriovy motor s vackou v hlave (Fiat OHV) take nebyl z nejhorsich a nastartoval v pohode i pri minus dvaceti, coz se o tehdejsich Skodovkach rict neda.
Nojo, odpustil i hrichy zacatku s autem, kdyz se casto podarilo ho roztocit na 7 tisic ot/min 8-s, jen ta rez byla problemem a ne zrovna valna kvalita kulovych cepu a tlumicu, coz spis byl ale problem tehdejsich silnic.
Takze wow Lada, bylo to na tu dobu dobre auto a je jeste i dnes :yes: