Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nissan zvýší produkci modelu Qashqai

Zájem o crossover nižší střední třídy Qashqai je tak vysoký, že Nissan zvýší produkci ve své britské továrně v Sunderlandu.
Zpět na článek
anonym
6. 2. 2008 08:19
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
Ano pro tebe skvela.
neregistrovaný "maša"
5. 2. 2008 18:36
Re: kvalita
myslim že Nissan dal nakouknout lidem kteří po nečem takovem jen pokukovali (a třeba na forech kritizovali ale nikdy se na tuto kategorii nedostali samozřejmě kvuli prachum)a ted je možnost (s nejakyma dopln.+ zimní kola což je nezbytné)za nejakych 600 tis. tutu kateg.mit je chvalihodny krok on totiž kdo v QQ nesedel a nejel tak nevi o čem ta pohoda je (neberu vyšši třidy Tuareg Q 7,CAYMA, xc 90,ML,X5,3 atd.)jsme nekde na 1,5 mega bez vybavy a že Tigi a jemu podobní Rav.CR-v,Sorento nejdou s cenou niže i když 4x2xumeji(když to nejde nikde jinde zlevnit) jejich chyba o to vice si ukousnou trhu ty kteří to umeji protože kdo opravdu 4x4 využije max.1% z tech kdo si to koupi a ten se podiva nejdřiv na primarni 4 kolo jako Subaru atd a jak je patrno zimy budou čim dal horši/(bez snehu)a nekde na poli (vše je soukrome)je to na pokutu lidi volaji hned poldy.tak že 4x2pro 90%lidi kteři touži po SUV, Crossower atd vidi šanci prave v tomto velice povedenem aute navic ne žadna Kia, Hundai.nebo made in CHina ktera tu bude co by dup a to bude modelu a typu jak hub po desti to uvidite jak budou reagovat na trh a ty ceny nechci domyslet mimochodem mam QQ 4 mes. a supr vim o čem mluvim.
anonym
5. 2. 2008 14:36
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
Ale určitě ano (ikdyž nerad někomu podsouvám názory).Ale Qashqai je právě to od každého něco:do města ,do přírody,na hory,na pohodové ježdění i na dálnici.Takže skvělá volba!!
5. 2. 2008 07:24
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
No myslim ze neee :-)
anonym
4. 2. 2008 16:44
Re: Best of nissan
Prý přibude i 7-mi místná verze.To ale budou muset přidat nějaké centimetry na rozvoru náprav.Jinak je jich vidět víc a víc,tak možná ,že taky jeden koupím..
neregistrovaný "Liptovsky baca"
4. 2. 2008 16:20
Re: Best of nissan
Ja jazdim uz od aprila na 1,5 dci,sprvu som sa bal,ze to bude slabe,ale v pohode staci a musim potvrdit,ze je to maximalne pohodove vozenie,akurat mam problem,ze ked mam presadnut do "normalneho" osobaka tak som sokovany ako nizko a nepohodlne sedim.Takze neviem co kupim az ked raz QQ dosluzi,uz asi inu triedu nebudem chciet.
anonym
4. 2. 2008 16:03
Re: kvalita
Nástupce Terrana je Pathfinder,Patrol se stále vyrábí.No ten folksvágn má ale ukrutně nudnej interiér,takže moje volba by určitě padla na Nissan,jízdní vlastnosti mají asi podobný.A ten pohon 4x4 je dost osvědčený,protože se používal už u první verze X-trailu,dnes u Qashqaie,X-trailu a Pathfinderu,takže pohoda...
neregistrovaný "petr_lc"
4. 2. 2008 15:24
kvalita
tak nevím, nechci kritizovat, ale kvalita nejspíše nebude až tak vysoká. měl jsem terrano 2 rv 1998, a to bylo relativně kvalitní a robustní(ok, jiná třída), nicméně byl tam konstrukční problém s přiřazováním předku (volnoběžky 3x výměna a nissan to nějak upravil až u aut od rv 2000). jinak ok, až na vrzající plasty a podobné drobnosti. pak jsem zvažoval patrol, ale jelikož byl také pouze přiřaditelný předem, ne trvale 4x4, raději jsem koupil landcruisera 120. pak jsem se dozvěděl, že u patrolu jsou docela problémy s 3.0 dieselem. jsem přesvědčen, že u nových modelů nissanu (myslím 4x4) to zase taková pecka nebude, navíc nedůvěřuji jejich superelektrickým pohonům 4x4 a design mně neoslovuje (narozdíl od terrana a patrolu, což jsou asi výběhové modely). někde tu cenu nahnat musí a ačkoliv nejsem přívrženec vw, z těchto 2 bych preferoval tiguana. jinak bych se ve čtyřkolkách držel toyoty.
neregistrovaný "BeranK"
4. 2. 2008 15:21
Nissan Quasqai se povedl.....
o tom žádná, design je rozhodně výraznější než Tiguan, vnitřní prostor a zpracování (pouze z heldiska posezení ve stojícím autě - vlastnosti za jízdy neznám) příjemné a kvalitně vypadající, ale když ho chceme srovnávat s Tiguanem, RAVkou nebo Hondou CR-V (to je ta kategorie stejných aut...), tak si musíme uvědomit, jak to s tou cenou skutečně je. Nissan (sympaticky) přišel najednou s kompletní řadou provedení od 2x4 se slabšími motory až po 4x4 se silnějšími motory a třemi řadami výbav. Tiguan se dělá jenom ve verzi 4x4 a se silnějšími motory a de facto v jediné verzi výbav. Pokud vím,tak Toyota ani Honda svá menší SUV v jednonápravovém provedení nedělají....VW sice také avizoval verzi 4x2, ale až se vyčerpá zájem o čtyřkolku - na Tiguan se čeká stejně dlouho jako na Quasqai a ve Wolfsburgu řešili podobné problémy se třetí směnou. Tahle auta prostě letí a vymezovat, které z nich je lepší nebo horší je nesmysl a můžou se tím zabývat jenom troubové, kteří si žádné z nich stejně nekoupí. A tahat sem Fábii může skutečně jenom úchyl s komplexem. Majitelům Qausqaie i majitelům Tiguanu lze závidět a přát pěkné svezeníčko, těm ostatním trochu soudnosti.....
anonym
3. 2. 2008 22:37
Re: Best of nissan
je to dobry spis lepsí než sem čekal mam ho 3 měsice (1,6) "jenom" ale pro me staci , tak pohodove ježdení sem jeste nemel (asi 10 aut ale žadne uplně nove )(Tigi je už o dost dražší a čeka se take 6 měsicu a na pohled je QQ vetší Tigi je docela male auto ty dvě automobilky udelali stejny krok zda se maji starši brachove Tigi-Tuareg a QQ- Murano myslim že je to jen o preferencích ke znacce jenom si vybrat to že to delaji cizáci z vychodu a s 3 sveta v Anglii je mě jasny nedelam si iluze že tam makaji anglani a vim že z Japonska by byli lepsí-ty praci pro svou firmu miluji ale to je dnes už prostě tak a clovek s tim nic nenadela. je to nejmodernejši fabrika dneška a tak musime verit že tu kvalitu roboti a elektronika za ty gasterbaitry pohlida ja mam zatim pohodu (2000km vim je to malo). A s tim čekanim kromě skodovky se čeka na vše a u a suv dabl
neregistrovaný "Johnnn"
3. 2. 2008 21:18
Re: Ja bych preferoval radeji...
Zajímavé...No ukaž mi co je na těch motorech rendlíkovité a co je tak špatné na kvalitě. Rád bych se poučil... :-)
anonym
3. 2. 2008 20:46
Re: Best of nissan
já o tom autě vážně uvažuju.na to,že chtěli vyrábět asi 70000 aut ročně to je slušný úspěch..a s tou škodovkou máš pravdu :no:
anonym
3. 2. 2008 20:39
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
no tak proč o tom píšeš..důležitý je že jsi ho zaregistroval a příště se otočíš ;-) . a potom i koupíš a zjistíš že jsi udělal nejlepší rozhodnutí :yes:
3. 2. 2008 19:27
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
Ano urcite se nekomu libi, dnes jsem ho videl jet kolem sebe... no neotocil jsem se za tim.
anonym
3. 2. 2008 18:30
Best of nissan
Jel jsem s tím a musím na to pět jen a jen chválu. Tenhle nissan se povedl a čísla mluví za všechno. Jo a s tou fabií máš pravdu to je něco tak ošklivýho, že už ani zarputilý škodovkáři tomu nemůžou přijít na chuť. Fabie je strašnej omyl, ale třeba se z toho kluci poučí.
anonym
3. 2. 2008 17:40
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
Právě v tom designu bude m.j. důvod úspěchu. Přitom je design dost odvážný, odlišný a nezaměnitelný od konkurence. Dojmově nabízí velké, robustní auto - to vše za velmi rozumné peníze. Přesný opak cesty, kterou se vydala Škoda s Fábií.
3. 2. 2008 17:36
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
jo jenze xTRAIL je o kapanek mohutnejsi auto.
3. 2. 2008 17:35
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
No to mas pravdu od te doby co VW dela do aut servisni opravne zasahy bez vedomi majitele a ani jej neupozorni na mozne riziko ktere mu hrozilo...
anonym
3. 2. 2008 16:53
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
pre ravku je skor konkurencia xtrail
neregistrovaný "be"
3. 2. 2008 16:40
Re: Skoda ze to auto je tak neforemne
Design je otázkou vkusu každého z nás, si to konečne uvedomte. Rozhodne je to lepšie auto ako Tiguan. VW a kvalita už dávno nejde dohromady. A ešte k tomu tiguan je len skladačka z dielov ktoré v koncerne našli.
3. 2. 2008 13:14
Skoda ze to auto je tak neforemne
Skoda ze to auto je tak neforemne, zminovana konkurence ma rozhodne jiny design
Avatar - Ghostyx
3. 2. 2008 11:41
Re: Ja bych preferoval radeji...
Ses asi trosku mimo misu, ne...? :no: ;-\
Avatar - Ghostyx
3. 2. 2008 11:37
Re: Ja bych preferoval radeji...
Jenomze smula je, ze ti nedoslo, ze tady nikdo neni zvedavej na to, co bys preferoval ty sasulo... >:-[]
anonym
3. 2. 2008 10:50
Re: Ja bych preferoval radeji...
A ty mas co za vecne argumenty ,kloko km si najazdil s nissanom ,ze sa ti zacal * ??? si debilek to je vsechno co tu placa dve na tri
neregistrovaný "Vel Satis"
3. 2. 2008 10:25
Re: Ja bych preferoval radeji...
Ádiku. Jako šašek docela slušný, ale chce to už mírnou inovaci.
Byl bys tak hodnej a mohl bys mne přesvědčit věcnými argumenty tvůj donebe volající věčný rozpor v každé větě?
Konkrétně. 1)Kolik máš za sebou s tímto autem km, když bezpečně víš o velmi špatné kvalitě?
2)Je EU trh náročný nebo ne?
3)Proč jsou tak dlouhé čekací doby a je takový zájem ?
neregistrovaný "povaleč"
3. 2. 2008 09:56
Re: Ja bych preferoval radeji...
Je kouzelné,že se ví,jaká je to nekvalita a přitom mají vyprodáno.To nějak nesedí.V zemích,kde je auto běžná,dostupná věc.Ne dokazovat,že na to mám.V čem je ten Tiguan lepší?V logu?
Avatar - Ronault.
3. 2. 2008 04:40
Re: Ja bych preferoval radeji...
IT promluvil. Že Ty jsi pánovi primářovi instaloval na PC Windows? >:D
neregistrovaný "Ada je zase tady"
3. 2. 2008 02:42
Ja bych preferoval radeji...
Ja bych preferoval radeji Tiguana. Nebo jeste lepe RAV4ku. Kvalita je kvalita. Tahle rychlokvaska s motory rendlik je mozna hezka na svezeni, ale kvalitu bych u tehle firmy majetkove spriznene s rendlikem jiste nehledal.
neregistrovaný "Zlý Soused"
3. 2. 2008 00:50
Nissan se trefil
Nissan se s tímto modelem trefil, zvláť s cenou. Srovnatlná výbava Tiguanu začíná o 200t výše. A že by toho nabízel víc, to se říct nedá?