Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Škoda Auto v Dillí představí novou Fabii indickému trhu

Škoda Auto představí na mezinárodním autosalonu v Dillí poprvé na indickém trhu novou Fabii. Dále se představí Laura, Octavia Classic a Superb, které se na tamním trhu již prodávají.
Zpět na článek
anonym
10. 1. 2008 01:27
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Jako argument jsem uvedl, ze zatimco v Indii je klima a radio v zakladu, v CR se za to priplaci desitky tisic. Ty dvirka jsou spise usmevna rarita. Nevim, proc jste si vybrali to nejmene podstatne pro zurivou prestrelku.
neregistrovaný "ZocelenyDrapalik"
10. 1. 2008 01:23
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Zbyva jen aby jsi nam objasnil, proc Indum je dobre klimatizaci a radio "vnutit" (je v kazdem aute) a Cechum poskytnout tu fantastickou moznost, priplatit si za klimu 20tis. Mimochodem, i kdyz v Indii je mnoho velmi bohatych lidi, bezny clovek nakupujici Fabii je spise chudsi nez Cech kupujici Fabii. Takze zduvodneni, ze v CR je Fabia bez kimatizace, protoze to chudi Cesi nejsou ochotni platit, trochu kulha. Pravda je, ze ceske zakazniky Skoda drti, co to da a cim dal tim vice lidi si toho take vsima. Za lonsky rok ztratila Skoda v CR cca 5% trhu. A jestli se neproberou, ztrati letos dalsich 5%.
Avatar - T613
8. 1. 2008 18:50
Re: Tata
nejdřív si něco zjisti o sociální skladbě Indie a pak tlachej :no:
neregistrovaný "revaX"
8. 1. 2008 17:32
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Ty jsi snad prováděl nějaký sociologický průzkum, že argumentuješ 2%?! Já osobně klimatizaci v autě mám. Ale proč bych ji měl vnucovat někomu,kdo ji nechce. Jinak- píše se mastný. A obrat - "co je to za skvělá vymoženost" mě báječně pobavil. Buď zdráv!
Avatar - Ronault.
8. 1. 2008 17:16
Re: Tata
Na rovinu. Na miliardu obyvatel prodat 30 000 vozů, tomu se říká úspěch >:D
Avatar - Ronault.
8. 1. 2008 17:15
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
To, že 2% lidí klimatizaci nesnáší, protože ji v autě nemají a tedy neví, co je to za skvělá vymoženost, je argument, že 2% lidí se nelíbí hliníková kola, take je budeme dávat za opravdu masný příplatek... >:D
neregistrovaný "Jaj"
8. 1. 2008 15:47
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Kamaráde, Ty jsi teda na tu škodovku nažhavenej >:D . Ta neobjektivita z Tebe přímo stříká >:D. Tak třeba I Renault má dvě verze přístrojové desky pro Clio, jednu tvrdou pro základ a jednu měkčenou pro vyšší verze. El. okna, zrcátka v základu má jako kdo...??? Jinak s tou ubohostí, to nech prosím na skutečných zákaznících, kteří si skutečně kupují auta, ti třeba raději připlatí těch 1500 za dvířka a spol. a vychutnají si standardní přítomnost bočních airbagů...
neregistrovaný "Hannu"
8. 1. 2008 15:45
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Aha...už je mi to jasný...já chudák lůza jedna mizerná si teda ty dvířka otrocky připlatím a budu si myslet jak mám to moje autíčko vyšperkovaný holt no...se skálou nehneš ani párem volů (čímž jsem sebe a "Jaj" pasoval na vola :-) )
neregistrovaný "Jaj"
8. 1. 2008 15:34
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Hannu Ti odpověděl za mě, líp bych Ti to nevysvětlil. Ale chápu, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde a Ty tyhle argumenty, co Ti tu Hannu předložil, nebudeš chtít vidět. Prostě ohánět se nečím, co je za pár korun příplatku a není to v základu je zbytečné, průser by byl, kdyby to doobjednat nešlo... Zvláštní je, že ony boční airbagy za 22.500 u Opela Ti nevadí.
neregistrovaný "A2"
8. 1. 2008 15:30
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
To není zápor, to je ubohost. Navíc, inteligentní a ekonomicky uvažující člověk si musí spočítat, že náklady díky této holobit verzi spíše narůstají.
Navíc: plast přes otevřené odkládací schránky, kličky a mechanismus otev. manuálních oken, lanka + ovládání mech. zrcátek..atd. Je to snad levnější, dělat dvě verze?
Ne, levnější je vše v el.jedna verze. Tohle je jen pro tupou lůzu, co naletí, a aby Škoda mohla nazývat el.okna a zrcátka + centrál nadstandardní výbavou. Jak směšné. Ještě, že jsem si mohl vybrat jinde.
neregistrovaný "Hannu"
8. 1. 2008 15:11
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
No tak snad tu šlo o cenu ne? Jasně Ti vysvětluje, že když Tě ty "dvě díry" tak strašně iritujou, můžeš si je zkrátka opatřit dvířkama za pár korun a celková cena auta se nezvýší zdaleka tolik, jako konkurenta, když ho chceš dostat na srovnatelnou výbavu...o co jde? Jako o to, že musíš strávit asi 2,5 sekundy navíc rozhodováním nad ceníkem nebo co? Někdy je to tu vážně jak s dětma... Smysluplnost automatického nevybavení Fabie dvířky je samozřejmě sporná, ale uvádět to jako zápor auta...no panejo, to je mi argument.
8. 1. 2008 15:06
Tata
No, ak bude Fabka lacnejšia ako domáca Tata, tak možno aj niečo predajú... :-)
neregistrovaný "A2"
8. 1. 2008 15:04
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Ale proč bych si měl dokupovat něco tak triviálního, jako jsou dvířka, přemýšlej trochu a nesnaž se tu tento problém bagatelizovat, nemáš na to argumenty, tohle je dost smutná skutečnost. A nějak si zapomněl napsat to, na co jsem se tě ptal, ani nemůžeš, protože takový model prostě není. Nepleť do toho airbagy.
neregistrovaný "Jaj"
8. 1. 2008 14:57
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Proč si nejdřív něco nepřečteš než tady začneš plácat kraviny. Ty dvě díry se dají ve Fabii Classic za 1500Kč opatřit dvířky a to včetně schránek pod sedačkou řidiče a spolujezdce, schránky na brýle, schránky a háčků v zavazadlovém prostoru atd. Třeba u Corsy si musíš dokoupit boční airbagy za zásadně víc jak 1500,-Kč, přesně je to 22.500, protože si je musíš koupit i s hlavovými airbagy, což celé u Fabie pořídíš za 7.000,-Kč. Ještě nějaké dotazy??? >:D Nejdřív čti a pak piš!!!
neregistrovaný "A2"
8. 1. 2008 14:39
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Napiš jediný model, kde jsou v základu oproti dalším verzím dvě díry. Fabia je vyjímkou-exotem. A hned napiš jak se tím sníží naklady.
neregistrovaný "revaX"
8. 1. 2008 14:36
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
Existuje dost lidí, kteří klimatizaci nesnáší a chce radio podle své vlastní volby. To ostatní o čem píšeš Fabia II má ve standardu.A nedělej z Čechů "jakési" Honzy, budeš tak potom působit ty sám.
neregistrovaný "Jaj"
8. 1. 2008 14:21
Re: Cesky Honzo - klima v zakladu !
No to je z toho důvodu, že český zákazník preferuje co nejnižší základní cenu i na úkor výbavy. Proto to tak dělá naprostá většina automobilek působících na českém trhu a tam co do výbavy není Fabia žádnou vyjímkou. Je celkem běžné, že se na různých trzích prodávají různé specifikace za různé ceny...
neregistrovaný "ZocelenyDrapalik"
8. 1. 2008 14:16
Cesky Honzo - klima v zakladu !
Narozdil od ceskeho zakaznika si Skoda sve indicke zakazniky hycka - "Všechny vozy Škoda prodávané v Indii jsou vybaveny airbagy řidiče a spolujezdce, imobilizérem, posilovačem řízení, KLIMATIZACI a RADIEM". Cesky zakaznik nedostane v zakladu ani dvirka schranky pred spolujezdcem.
8. 1. 2008 12:23
Re: ..představí novou Fabii
myslim ze se rozutekli >:D
neregistrovaný "A2"
8. 1. 2008 10:49
..představí novou Fabii
To budou mít radost..