Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Legendární krabička slaví: Fiat Panda má dnes 40 let!

Malé hranaté autíčko, které na první pohled nepobralo příliš krásy ani výkonu, se stalo jednou z automobilových legend. Fiat Panda, který turínská automobilka oficiálně představila 6. března 1980 na autosalonu v Ženevě.
Zpět na článek
6. 3. 2020 20:02
Bravo, Pando!
Fiat byl na malá, jednoduchá a levná malá auta vždy mistr. Bohužel současné zločinné gretistické vedení EU dělá všechno proto, aby podobná dostupná autíčka z nabídky automobilek co nejrychleji zmizela! :-( :-( :-( :no: :no: :no:
Avatar - Ja Prvni 123
7. 3. 2020 21:56
Re: Bravo, Pando!
Z principu máš pravdu... ale o to víc se mi líbí nová Panda hybrid...

Je to pořád relativně jednoduché auto, co by mohlo vydržet fungovat. Způsob, jakým se vypořádali s "hybridizací" se mi líbí - jednoušeji už to nejde.
A přitom to, zdá se, funguje.
:-)
A popravdě doufám, že nová 500, která začíná jako čistý elektrovozítko bratru za milion, se časem v té lehce hybridní verzi objeví taky. Zjednodušený interiér a + 6 cm v obou směrech ji mooc prospěly.
Avatar - 3_diamanty
6. 3. 2020 12:58
F500 lego
pre fandov LEGA davam do pozornosti najnovsi autokusok z LEGA https://www.youtube.com/watch?… ...

po vw beetle https://www.auto.cz/…a-ale-neni-nizka?… ci vw T1 https://www.auto.cz/…a-ale-neni-nizka?… dalsi paradny lego kusok pre zberatelov ... uz len cakam kedy bude u nas v obchodaku a potom rozbijam prasiatko .. tentokrat si taketo nieco uz ujst nenecham... krasny kusok :yes: