Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Koberečky z jehněčí vlny? 10 zhýralostí nejluxusnějších aut

V řádech jednotek až desítek milionů českých korun za jedno auto se řeší příplatky splácené stovkami tisíc. Nejlepší možnosti útraty přebytečných peněz si postupně projdeme jednu po druhé včetně jejich cen.
Zpět na článek
7. 5. 2020 20:25
No to jsou teda zhýralosti....
když jsem viděl deštníky...má je Fabia.
No a opravdu dohřívané a chlazené držáky nápojů? To jako fakt?
Svým způsobem to má i Transporter T6. Ale úplnou verzi jsem naposled viděl ve starý Lančce, ta co byla přebrandovanej tříkilo Chrajzlér.

Hodně dobrá téma, horší článek.
Když sám napíšu u jedný z největších deseti zhýralostí...že je má škodovka skoro v každým modelu, měl bych asi zkusit najít něco jinýho. :-!
Avatar - netcar.xx
7. 5. 2020 19:50
Chybi mi tam
Breitlingy pro Bentaygu za 150 000,- Euro :-!
Avatar - rokyta.p
8. 5. 2020 23:42
Re: No to jsou teda zhýralosti....
Chlazení a ohřívání pití měla i T148. Buď jsis dal vratnou sklinku do košíčku co byl na vnějším zpětném zrcátku nebo naopak vedle motorového tunelu. Není to tak elegantní, ale efekt byl stejný.

Škodovka by měla začít tím, žeby měla mít vedle sebe oboje dírky na konektory. Jsem měl jednou půjčenou a tam byl ten jiný. Takže jsem si nemohl zapojit telefon s navigací s čímž jsem počítal. Takže jsem měl telefon celou cestu v ruce a bez obrazu aby se nevybil a navigaci jsem jen poslouchal a před nejasným místem jen na momentík operativně pustil obraz. Od těch dob nosím hřiba do zapalovače do všech neznámých aut.
Avatar - Beefcake
7. 5. 2020 22:21
Chvalabohu
Som sa trochu obaval, ze sa tam najde nejake calunenie z koze z velrybieho penisu :)
Avatar - beibej
8. 5. 2020 22:27
Zhýralost?deštníky zadara...
Ajaj, to je tak odbytý článek. Přitom to téma slibovalo mnohé. Těšil jsem se na nějaký extras a nic jsem se nedozvěděl. :no:
Avatar - CICERO
8. 5. 2020 16:09
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.