Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rozhovor s Markem Ztraceným: V autě poslouchám vlastní písničky

Patří k nejpopulárnějším zpěvákům v České republice. S rodinou žije na rodné Šumavě a ročně zvládne Marek Ztracený v různých automobilech zdolat až osmdesát tisíc kilometrů.
Zpět na článek
Avatar - Mikesus
9. 8. 2020 12:18
Re: Snad má dobrou navigaci
No a co? To ze vyproda O2 arénu ( cca 18000 lidí) neznamená, že ho každý musí znát.
Mne zas přijde dementní, ze si někdo myslí, když zná někoho on, tak ho musí znát vsichni ostatní.
8. 8. 2020 11:47
jit prikladem
Hele, taky sem vzal pincka na pole nebo dedkovyho zigulika na polnacku a dedek tam byl se mnou. Ale vzit karu a jet to projet. Kamo to je trestnak jak vysitej. Videl bych to na obecne ohrozeni, auto v urcity rychlosti chapanou jako zbran. Rad bych byl ten polda co te zastavi a misto vysvetlovani ze muzes srazit nekomu treba dite te kopnul do palice.
Avatar - Mikesus
9. 8. 2020 14:32
Re: Snad má dobrou navigaci
ne každého zajímá hudba. Někoho taky nezajímá historie a přesto se to počítá do všeobecného přehledu a o takových lidech se také neřekne, ze jsou debilove.
Avatar - Mikesus
9. 8. 2020 14:31
Re: Snad má dobrou navigaci
A když o něm neslyšel, proc by se nemohl zeptat?Diky ze presne to cechackovstvi ukazujes, vymýšlení a agresivní reakce na jiný názor. Chápu, že ti někdo sáhl na tvoji star, ale to není duvod urážet ostatní.
Já taky nechci, aby se psalo o mne. Zkus si přečíst ještě jednou co jsem napsal.
PS: Mne se jeho písničky líbí.
Avatar - Mikesus
9. 8. 2020 16:20
Re: Snad má dobrou navigaci
To ze o něm jednou slyší, ještě nic neznamená. Pokud je to znama osoba obecne, "posměšný" komentář udělá blba jen daného autora. Pokud to není úplně známá osoba ( dnes je umělec "každý druhý" ) muze se někdo na to zeptat, i když třeba písničky od něj slýchává z rádia aniž by o tom vedel.
Pak je naopak ukázka jeho "fanoušků" dle reakcí, kdo ze sebe dělá blba.
To, ze se někdo zeptá ještě neznamená, že je troll.
Avatar - Mikesus
10. 8. 2020 10:29
Re: Snad má dobrou navigaci
no JTDLE přesně ukázal, jaký je. Nadává na Čechy, ale chová se mnohem hůř. Agresivita a vulgarita na prvním místě, pak dlouho nic a pak možná použije to co má na krku.
10. 8. 2020 10:15
Re: Snad má dobrou navigaci
hele je to Slovák a já taky neznám polovinu slovenských umělců... takže dost možná ani ne posměšný dotaz...
mimochodem třeba ze slovenské politické scény znám minimum osobností a když už ano, stejně na něho nemám názor, protože mám minimum informací o tom co a jak... už jsme se prostě rozvedli no:)
Avatar - Ozzman
8. 8. 2020 15:34
Snad má dobrou navigaci
Protože se ztrácí v každé písničce, tak s takovou někam dojet musí být očistec..
Avatar - _Karel_
9. 8. 2020 14:39
Re: Snad má dobrou navigaci
Možná se pletu, ale i já pochopil otázku "kdo to je?" spíš jako posměšnou, než skutečně tázací. Proč jinak se ptát místo si to přečíst v článku, pod který jsem přišel diskutovat.
9. 8. 2020 11:53
Re: Snad má dobrou navigaci
Tohle jsou vzdycky pod podobnym clankem tak dementni dotazy az mi ztoho zustava rozum stat. Cloveka, kterej vyprodal 02 Arenu rozhodne nikdo nezna ...
9. 8. 2020 15:07
Re: Snad má dobrou navigaci
Moje star to opravdu neni. Ale kdyz se kdekoliv na netu pisou podobny clanky o znamych lidech at uz zpevacich, hercich a jim podobnych a ctu tam neustale podobne komentare, tak to opravdu nechapu. Taky nesleduju filmy kde hraje ten ci onem herec nebo neposloucham tu ci onu muziku, ale aspon jednou jsem o dotycnem slysel respektive o nem neco clovek pochyti z medii. Ale rozhodne nebudu delat posmesne blbecka z dotycneho, o kterem clanek je, to spis autor podobneho prispevku pod clanky tohoto typu dela blbecka pouze sam ze sebe. Nerikam, ze dotycneho onen ,,komentator” znat opravdu nemusi. Ale drtiva vetsina lidi minimalne jednou o podobnem ,,slavnem” jmene slysela.
9. 8. 2020 13:00
Re: Snad má dobrou navigaci
Dalsi takovej, to ze ho neznas ty neznamena, ze ho nezna nikdo jinej. Ikdyby byl verejne znamej jen pro 10% populace, tak porad si clanek se znamou osobnosti precte vic lidi nez kdyby psali o tobe. To je snad logicky. Ale tyhle reci typu toho neznam, kdo to je, o tom sem nikdy neslysel nebo jeste hrubsi vyrazy to je proste klasickej cechackovskej projev :no:
11. 8. 2020 08:19
Re: Snad má dobrou navigaci
Zase od veci, ako inak.
10. 8. 2020 21:42
Re: Snad má dobrou navigaci
Je mi jasné že si blbec, tak som od teba ani inú reakciu nečakal. Vieš, Čechy rovnako ako Slovensko nie sú riť sveta, aby každý poznal speváka, ktorý je poslednou dobou nejak populárny. Tvoja znalosť populárnych spevákov na Slovensku by dopadla podobne biedne. Tak si nevyťahuj to upotené tričko, ty odborník na českú hudbu a čítanie s porozumením.
10. 8. 2020 21:35
Re: Snad má dobrou navigaci
Tak aby som ťa upokojil, jeho meno je mi proste neznáme, aj keď je podľa titulku v Čechách taký populárny...
10. 8. 2020 11:42
Re: Snad má dobrou navigaci
Ano nadavam na cechy, protoze se mi tohle zesmesnovani, urazeni a kdo vi co dal proste nelibi, staci si otevrit seznam nebo novinky a procist par komentaru. Myslim ze tu nemusime slovickarit, moc dobre vis co sem tim vsem myslel. Drtiva vetsina populace co tohle pise, tak to mysli prave posmesne ci jeste hur. Ten zbytek dejme tomu nevi o co pripadne o koho se jedna. To je proste cely na co sem chtel poukazat.
Avatar - Jerry.Gunman
11. 8. 2020 00:36
Re: Snad má dobrou navigaci
Hele, frfloňu - za to, že neumíš číst, ale jenom blbě pindat, já ti fakt nemohu :D
Slovensko je krásná zem - a je asi dobře, že takého hovädo ako ty tam (zdá se) neexhibuje
Avatar - Jerry.Gunman
10. 8. 2020 17:22
Re: Snad má dobrou navigaci
Jakou taky jinou otázku bys od travela čekal, že? :D
Avatar - Jerry.Gunman
10. 8. 2020 17:20
Re: Snad má dobrou navigaci
Re: Travel

Ptát se "kto to je" pod článkem, jehož text začíná slovy ...Rozhovor s Markem Ztraceným... Patří k nejpopulárnějším zpěvákům v České republice. S rodinou žije na rodné Šumavě a ročně zvládne Marek Ztracený v různých automobilech zdolat až osmdesát tisíc kilometrů... ;-) ;-) ;-)

JJ, takto dementní otázku může položit jenom naozajstný k0k0t, ktorého z pod Tatier vykopali a tak se chodí svou neznalostí a k0k0tismem chlubit sem. A podívám-li se, kdo tuto otázku položil, vidím, že jsem se ve svém odhadu nespletl :D
Avatar - KANKUNEN
9. 8. 2020 13:47
Re: Snad má dobrou navigaci
Nebýt debil znamená mít všeobecný přehled.