Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Prodej aut se přesouvá na internet, autosalony chtějí výjimku

Prodejci aut své aktivity po vládním uzavření provozoven opět přesunou kompletně na internet. Zákaz ale podle nich přinese další propad trhu, který již nyní počítá s meziročním poklesem o čtvrtinu. Automobilky proto chtějí s vládou jednat o udělení výjimky ze zákazu.
Zpět na článek
24. 10. 2020 12:36
Re: Něco pozitivního
idealny cas bol pred vyse rokom, auta teraz len a len zdrazuju, ked otvoria, bude to opat drahsie, lebo budu chciet kompentzovat vypadok - logiku to sice nedava, ale takto to robia
18. 8. 2021 22:25
Internet
No, to tedy nevím, jak to pak bude třeba s různými aukcemi atd... Protože ti, kteří mají docela dost pomalý internet v tomto budou hodně tratit... Jestli si chcete třeba zjistit to, jak na tom jste tak doporučuji tuto stránku zde - https://www.nej.cz/…losti-internetu/ , protože se tam dá zjistit rychlost internetu, ale těžko říct, jak to bude prosperující do budoucna :)
29. 3. 2021 19:51
To by nešlo
Co je na tom kdyby autosalony také prodávaly přes internet? Jako že by se ty jejich prodejny neuživily? No to si teda nemyslím. Už jen ta představa, že si někdo jde koupit nový Mercedes za 4 miliony a objedná si to jedním klikem na internetu? Tak to teda ne. Já chci kvalitní servis a ochotný personál. https://napovime.cz/…rolovat-vin-kod/
24. 10. 2020 12:17
Něco pozitivního
Něco pozitivního na této situaci se přeci jen najde a to ,že auta v autobazarech a salonech budou opět zase levnější. Paradoxně si myslím, že je ideální čas na koupi vozu.