Design
zaplosak
0
nepůjde přehlédnout, ta roštěnka na té fotce jak sedí za volantem ho má v půlce displeje... 😁
kaa
3
Jenomže to je foto současného modelu.
Reco
0
Asi nie je, jedine ze ze by to bola fotka sucasneho a niekto tam zmenil budiky, pretoze ani FL takuto grafiku nema a ani take rozlozenie disp.
Blue Sun
2
Je to facelift z letošního roku.
Reco
2
Nema, ale dobry pokus.
Mimořádně pěkné, pokud to dopadne takto! :yes:
Souhlas, byl by jiný a přitom zase né extravagantní, proč nemuže mít jen normální interiér 😞
skor preco ostatni nepouzivaju normalne interiery? 😁
Co to musí být za zamindrákovaný ubohý pitchusy, když mají potřebu palcovat za to, že se mi líbí auto.
Taky na mně jdou podzimní chmury. Tak jsem to udělal mladší kolegyni v práci do zadku. To mi zvedlo náladu.
A nie si trochu zamindrákovaný ty? Však palec dolu môže znamenať len to, že s tvojim názorom niekto nesúhlasí. To predsa nie je hodnotenie tvojho príspevku. Kašli na palce, budeš šťastnejší. 😉
No dávat mínus Karlovi na takový příspěvek může jen skutečný blbeček a těch blbečku je tu čím dál víc. A co navíc příbývá těch co se zastanou spíše blbečka, než toho kdo má komenty na úrovni. Karel má komenty na úrovni a nedivím se, že mu už pitchusové lezou na nervy.
Nesúhlasím s tebou z dôvodu, ktorý som napísal vyššie Karlovi. Keby som si mal všímať palce dole, z ktorých aspoň polovicu dostávam len za nick, asi by som každý deň rozkopal jeden monitor alebo hodil o zem telefón. Keď trochu zavadím o Areseho, fosteka alebo niekoho podobného, behom minúty mám 5-6 palcov dole. Vtákovina, ktorú si netreba všímať.
Takhle určitě ne. Rozhodně nebude mít přední masku z Tipa, ale něco ve stylu současné 2008 nebo faceliftu 3008, což je vidět i pod tím maskováním. Ten grafik je marný.
fakt treba zverejňovať niekoho kresby? to už mám radšej keď zverejňuje automobilka postupne jednotlivé časti auta... aspoň je to reálne 😁
keby to takto aj dopadlo... aj ked sudiac podla bocnej linky... slo by defakto "len" o facelift sucasnej 308... kazdopadne hrany su v kurze ... a takyto face by bol paradny... :yes:
Před 20 roky jsem Peugeoty pro jejich design obdivoval. Uhranula mě 605, 406, 607. V té době Peugeot vyučoval designu všechny konkurenty a taky oni doteď něco z té doby od Peugeotu mají. Pak jsem buď zestárnul a nebo to šlo s Peugeotem prudce z kopce. Asi obojí. To hrůzné designové tápání dnes. Neschopnost udělat hezký a moderní interiér.
To vieš Pininfarinov duch sa vytratil...
Fabrickí dizajnéri predstavujú zlomok nákladov voči zmluve s dizajnérskym štúdiom, ale tie autá potom často aj tak vyzerajú.
Fabrickí dizajnéri predstavujú zlomok nákladov voči zmluve s dizajnérskym štúdiom, ale tie autá potom často aj tak vyzerajú.