Novinky
To je ta nová doba. Stejně tak, kdo má motor nad 1L, tak je to luxus nebo velkoobjemový 😁 Ale minimálně Niva je podstivá AWD. Pak máš páky na redukci a mezinápravu.
Většina aut co tam popsali neumožňuje 4x4 na tvrdo. Jsou to pseudo 4x4. Takové by se neměli mezi 4x4 řadit.
A kolik z nich má dvoulitrový diesel (který není francouzský), manuální převodovku a ruční brzdu?
Pockaj zrovna niva celkom poctive zelezo je. Permanentny pohov vsetkych kolies, redukcia a uzavierka centralneho difu ti stacia na 90% offroadovych situacii. A na tych 10% ti nepomoze ani napravova uzavierka, tam to limituju vodicove schopnosti. Samozrejme simulacia na valcoch je disciplina, pri ktorej ked ma trakciu len jedno koleso si niva nepomoze. V skratke, niva v terene funguje velmi suverene, ale musis ju stale drzat v pohybe, aby sa trakcia stale rozkladala na viacere kolesa.
Mas to domotane. "AWD" je oznacenie pre nieco ine ako ma Niva. Naviac bavit sa o niecom "podstivom", ked to nevie ani len simulovat napravovu uzavierku... Jedine stastie, ze to ma aspon taku krizitelnost. Alebo ze by to tam sudruhovia konecne dorobili ?
Je pravda, že už se nějakou tu dobu poohlížím po praktické čtyřkolce v "kombíku", kterou bych přes pracovní týden nejspíš nechal stát v garáži, jelikož zaparkovat s ní na Vinohradech v Praze by bylo nejspíš nemožné, ale během víkendu bych jí naplno využil. Hlavně na různé výlety do přírody, kdy potřebuji do kufru nacpat kromě kočárku i outdoorové vybavení například od https😐/armik.cz/ si někdy postesknu nad větším zavazadlovým prostorem 😄
Presne. To ASX je blamáž. 2-lirový benzín a hurá - 5 kvaltov!
A zo Suzuki kričí lacnota. Tvrdé plasty, tenučké plechy, nulové odhlučnenie... a rádio vreští 😞
A zo Suzuki kričí lacnota. Tvrdé plasty, tenučké plechy, nulové odhlučnenie... a rádio vreští 😞
Btw. Vodici, co to budu pouzivat na splhanie hore zasnezenou cestou maju podla mna dost na haku, co sa deje pod podlahou.