Novinky
0
Páni redaktori, opravte si "bežný prevoz - běžný provoz" na "bežnú premávku"... 😉
Přejít do diskuze
nadhera, keby som sa mal rozhodovat, ake auto si kupim, a vyhral by som v sportke, tak by som ho urcite bral do uvahy...
k nemu este asi galarado,alebo nejake ferari... Ale asi by som bral to galarado
k nemu este asi galarado,alebo nejake ferari... Ale asi by som bral to galarado
Kam vyssie mas na mysli? Nehovorim, ze Viper je spatne auto, ale kam vyssie siaha? Na Aston Martin, Masserati, Lamborghiny, Ferrari? Nemyslim.
Libi se mi tvoje iracionalni smysleni 😉 To nemyslim jako urazku, spis naopak...Ja myslim porad moc evropsky...takze bych volil jinak. Kazdopadne az profrcis kolem me, tak se rad ohlidnu 😄 Hodne stesti ve sportce
tak už to vidím ... jako daily driver auto Dodge Ram SRT10 a na víkendové projíždky takhle bestie :yes: 😄 ... ba ne , stačila by mi ta ramka ta je mi tuze sympatická, to jsem tu už mnohokráte psal .. a Viper ... zraje jako víno ... každá další generace, facelift a verze je agresivnější , surovější a drsnější ... už jen ten motor ... někomu se možná nelíbí plasty v interiéru, možná že na limitu se nechová tak jako jiná auta ... ale kdybych někdy vyhrál sportku a zblbnul a chtěl si koupit super sport tak jdu právě do něj ... :yes:
na jednej fotke to ma v tom odraze slnka kraaaasnu ruzovu farbu 😄tomu hovorim "racing pink" >😁 no a verim ze ma tuhu zadnu napravu ako Mustang nie? 😉 ale vazne-Vipera by som bral,za tu cenu a sietou benziniek k tomu urcite.inak vyzera :yes: ale jak ho niekdo moze dat do kategorie s Caymanom,to mi nejde do hlavy.sorry :😉
> Porsche Cayman, ci Boxter. Ale vyssie toto auto siahat nemoze
přinejmenším zvukem a image sahá rozhodně výš
přinejmenším zvukem a image sahá rozhodně výš
Viper je pekne auto, aj ked s mizernym interierom. Nemam rad americke auta a ich "uzasne motory", no cerveneho Vipera by som bral, stale lepsia volba ako Porsche Cayman, ci Boxter. Ale vyssie toto auto siahat nemoze.