Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Videostřípky s Fordem Explorer: Vlajková loď je konečně v Česku!

19 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5340709
Jo je dobrej 😄 :yes:
N6600
Celkem hezke auto i ty zadni svetla bych prezil. Ale, PROC ten nevkusny a divny tablet? Interier se mi docela libi, ale ten tablet to uplne pokazil. ;-\
_Karel_
Souhlas, je to hnus. Přitom mají verzi s nízkým tabletem , je to sto a jedna.
https😐/www.auto.cz/…ohonem-do-evropy?…
Ozzman
Ahoj, to je SYNC 3, nebo něco novějšího ? Díky
Mikesus
Vždyť to tam říkal, je to SYNC 3
Ozzman
Na video jsem nekoukal 😁 Vypadá to jinak, než sync 3. Asi nějaká modernizace, nebo jsem nikdy nezkoušel individualizaci prostředí 😁
Kubajs122
Je to SYNC 3.4, co tak vím, tak se dává do Fordů od začátku roku 2020. Asi je to odpověď na reakce recenzentů, kteří vyčítali zastaralou a moc jednoduchou grafiku systému SYNC 3. Osobně mám SYNC 3 v Mondeu a připadá mi super je to veliký krok vpřed oproti SYNC 2 který byl hodně pomalý. 😁
Ozzman
Máme SYNC2 i 3 a ano, dvojka je pomalá a nemá moderní grafiku, nicméně mne nikdy nikde nevypekl, navigace mne dovedla přes celou Evropu a vlastně tak nějak funguje 😊 Trojka je pak naprosto adekvátní a poplatná době svého vzniku (tzn dnes už to aktualizaci chce, to v E😜loreru vypadá lépe), jen v Kuze 2FL, která nemá fulldigital přístrojovku mu chybí nějaké vychytávky, jako má Mondeo se SYNC2, třeba promítání trasy do PP či jednoduché ovládání navi přes multifuknční volnat.
Machýrek
Otravuje mě trend, kdy místo klasických článků převládají videa. Chci si v klidu přečíst článek a ne si furt něco přehrávat.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
3_diamanty
E😜lorer nema chybu... spolu s broncom a mustangom skutocne naj trojka od forda pre mna.. uz len to bronco dotiahnut aj do eu a.... a bola by to supa :yes:
CICZERO
3_diamanty
Tak to hej ( 1,6 mivec ) ... ale teraz je rec o forde 😁 ... e😜lorer nema chybu :yes😒br />
Ok ..aj puma je pekna... :yes:
3_diamanty
Pri clanku o equatori spomeniem e😜lorer ... a bum... o chvilu je tu rovno aj video e😜lorera... to som mal radsej spomenut milion ojro.... neskutocne :yes:

Alebo mozno je tu na acz opat tyzden modreho ovalu.... nebolo by to tu po prvykrat co sa tu zase vsetko toci len okolo fordov... na zajtra poprosim dalsi test focusu.... v dobrom ... 😒] 8-s
Uživatel_5340709
ale ruku na srdce, kdo za to dá 2M??? ..................... asi tolik lidí, co si koupilo za 1,3 M Edge.
Ozzman
Tohle má alespoň kufr, Edge je zvýšený hatchback od Mondea... nechapu, proč to nebylo plnohodnotné SUV, jinak nebylo špatné...
Anonym
A kdo dá 2,9 míče za Navigator, Escalade nebo 2,4 za Aviator nebo 2 mega za pikap RAM.

prostě se ty lidi najdou, jasně nebude jich tolik
admin Fusion webu