Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejkrásnější místa v Česku pro karavany: Tady si musíte zajet!

12 komentářů

Hannu
Promiňte, ale "TADY si musíte zajet!"? To jako fakt?
Zetti
Mne zase pobavila ta vylevka na sedivou vodu. To by mohli e😜erti vysvetlit.

Karavaning zjevne lehce vymeta mozek. Jezdit se rekreovat karavanem za mega plus tam kde jsou za skoro stejnou cenu jako misto v kempu hotely a penziony je docela ulet.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Othello
No musí být ty hotely napřed otevřené 😄
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
ProchyToman
😂tvl slusny
CICZERO
Hugo_lo
U nás je spousta pěkných míst, kam se dá jet. Horší je to s lidmi. Když jsou kempy přeplněné a není tam pořádně k hnutí, tak mi to dost kazí radost z dovolené. Letos pojedeme taky jenom po Česku. Kdo ví, jestli se vůbec bude moct jet do zahraničí. Na letošní dovolenou jsem nám koupil do karavanu mobilní klimatizaci z https😐/www.vzdusin.cz/…ilni-klimatizace , tak už se těším, že nám tam nebude konečně vedro 😄 .
lazar33
My třeba právě kvůli covidu taky už dlouho nikde nebyli. Chtěli jsme na nějakou dovolenou jet letos, ale bohužel teď to zase nevyjde z finančních důvodů. To ale neznamená, že si člověk nemůže užívat. Se ženou například uvažujeme nad tím, že bychom zajeli třeba na nějaký wellness víkend. Co bychom také rádi vyzkoušeli jsou erotické masáže. Praha nabízí plno salónů, kde takové masáže dělají. Já ale slyšel, že jeden z nejlepších je tento: https😐/mataharisalon.cz/cs
Jan Bergstrom
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jirka S
Andrea Černá