Novinky
Zpět na článek
VW představuje modernizované Polo. Opět má blíž Golfu a zatím sází na tříválce
20 komentářů
Alfonz666
musím to napsat. Tyhle unifikovaný interiéry od téhle značky už mi lezou krkem.
white label
Co je na současném designu Tiguanu a Pola tak špatné?
Zajímavé, že u Fordu jsi naopak zcela nekritický...
Zajímavé, že u Fordu jsi naopak zcela nekritický...
Arese
Přesně! 😄 :yes:
Jinak ten facelift přídě a zádě se jim vůbec nepovedl, jasný krok k horšímu! 😒 :no:
Jinak ten facelift přídě a zádě se jim vůbec nepovedl, jasný krok k horšímu! 😒 :no:
Ronault.
Tak nevím, designově tomu moc nepomohli, ba naopak a to dotykové ovládání klimatizace je taky faul.
Co bych však po této zimě VW doporučil s faceliftem udělat, je ošetřit styčné plochy kol tak, aby se po první zimě daly sundat kola a nepřirezly jak u nějaké dvacet let staré herky... 😁
Co bych však po této zimě VW doporučil s faceliftem udělat, je ošetřit styčné plochy kol tak, aby se po první zimě daly sundat kola a nepřirezly jak u nějaké dvacet let staré herky... 😁
dyna15
Tak na tejto fotke
https😐/www.auto.cz/…sazi-na-trivalce?…
to vyzerá ako Polo z r. 2009😒br />
http😐/carinpicture.com/…o-2009-photo-24/
https😐/www.auto.cz/…sazi-na-trivalce?…
to vyzerá ako Polo z r. 2009😒br />
http😐/carinpicture.com/…o-2009-photo-24/
Ronault.
Letní z výroby taky nepoznala sníh.
Mégane taky neměl zimní kola z výroby, přezouval jsem sám, a nepřirezla...ten přípravek tam už byl.
Stejně tak jsme přezouvali otcovu Fabku poprvé taky sami, taky originální zimní litaky, nikdy nic nedáváme a kola vždy v pohodě... stejně tak ix20...
Ještě upřesním, že přední byla jen lehce chytnuta, zadní byl docela velký problém.
Mégane taky neměl zimní kola z výroby, přezouval jsem sám, a nepřirezla...ten přípravek tam už byl.
Stejně tak jsme přezouvali otcovu Fabku poprvé taky sami, taky originální zimní litaky, nikdy nic nedáváme a kola vždy v pohodě... stejně tak ix20...
Ještě upřesním, že přední byla jen lehce chytnuta, zadní byl docela velký problém.
white label
Ale ta zimní kola přece nebyla z výroby, a ty letní (z výroby) ti "nepřirezly"...
Mně tam v pneuservisu při výměně dávají takový bílý (neměděný) přípravek a jde to pak dolů hladce. 😄
Mně tam v pneuservisu při výměně dávají takový bílý (neměděný) přípravek a jde to pak dolů hladce. 😄
traveldrive
Mám pocit, že posledné dni toto počujem a vidím všade. Po zime dá maník dole skrutky a koleso nie a nie zhodiť dole. Tak tak tam dá jednu skrutku tak na dva závity späť a trénuje kopačky do kolesa aby zmúdrelo. Aký to krásny motoristický obrázok jarných dní...
Mokrous
Na design to ale nejezdí, takže to je pro mne podružné a ostatně to už bude záležet jen na vkusu soudružek, případně soudruhů. Podle mě je to povedenější jak Golf. Passat je OK, ale drahej jako prase, Golf taky moc lacinej není a navíc ho totálně zmrzačili a Polo se konečně zase tváří jako normální, byť naprosto moderní auto.
DEVIL
😲 JAKO VÁŽNĚ TA PARODIE NA VÝFUKY??? CO JAKO TY ZASLEPENÉ KONCOVKY VÝFUKU MYSLÍ VÁŽNĚ??? 😁 😁 😁
P911
Takový bílý (neměděný) přípravek a jde to pak dolů hladce. To bude Indulona! :-!
iudex
Súhlas, dizajnovo žiaden posun, v lepšom prípade stagnovanie na mieste. Plus klasický prechod na dotykové ovládanie, čo je fail naprieč portfóliom. :no:
Mokrous
Ideální auto do města pro ženskou. Design fajn, prostor akorát, motory stačí, zůstalo přehledné ovládání a rozumná ergonomie i oddělená klima. Mimochodem ovládání digitální klimatizace v Passatu/Arteonu funguje naprosto parádně a vůbec neobtěžuje. K tomu přibyly technologie z nejvyšších pater VW. Budu zvědav na reálné ceny. Toho jedinýho se u VW bojím...
miromen
Už jsem to psal, že na jednu stranu je tu od VW opravdu povedeny a designově zajimavy Arteon a na stranu druhou marnost jako Tiguan nebo pravě tohle Polo, ktere již v době přichudu vypadali nezajimavě a zastarale. Přesně v duchu "naročnehe" evropskeho zakaznika.
1) Zůstal panel klimatroniku
2) Zůstaly tlačítka na volantu
3) Zůstala ruční brzda
Design naživo nebude taková hrůza jak se z ofic. foto zdá... Zopakuji to co u FL Ibizy a co evidentně přijde i s novou Fabií - mohlo to dopadnout výrazně hůř. Což je vlastně nejlepší zprávou ve výrobním programu VW 😁 :-!