Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Policie při středeční akci zjistila 2747 přestupků, většinu kvůli rychlosti

Policejní hlídky při středeční bezpečnostní akci, při které se zaměřily na kontrolu dodržování rychlosti na silnicích v ČR, zjistily 2747 přestupků. Většina z nich se týkala právě porušení stanovené rychlosti jízdy.
Zpět na článek
Avatar - pradeda777
22. 4. 2021 17:29
Středeční akce vlastně prokázala,
že v místech kde se měřila nejvyšší povolená rychlost, je povolená rychlost nastavena špatně. :-! Nic víc a nic míň. Děkujeme policie. :yes:
23. 4. 2021 13:53
Re: policii
Tohle často někdo píše, ale můžete mi dát konkrétní příklad, kde policie měří na konci obce? To mi přijde jako nevětší mýtus mezi pisálky. Já za posledních 10 let něco takového v ČR nezažil. A to jezdím do různých koutů ČR. Jednou to bylo na blízko konce obce, ale byl tam přechod pro chodce a hospoda. Takže oprávněné místo k měření. Jinak to bylo vždy uvnitř zastavěné oblasti na místech, kde se pohybují nebo přecházejí chodci.
22. 4. 2021 17:03
policii
Zrusil bych policii. Nic nedelaji. Stoji jen na konci vesnice u znacky a meri rychlost. V noci chrapou, nehlidaji, nejsou kde maji bejt. Nepokutujou pomaly ridice, na nehodach jsou pozde, a ridi to tam na levačku, nevidi predjizdet nebezpecneho ridice, a kdyz maji akci tak jsou zas vsude a kazdej jede pomalu a mistni borce to hrozne stve. Doufam ze vyhrajou pirati, policii zrusi a budem se mit vsichni jak v raji. Mlask ty vemeno do hlavy šutrem.