Novinky
0
:no:
Přejít do diskuze
Když budeš každou noc doplňovat šťávu ze sítě a neujedeš denně více než 80 km, tak můžeš jezdit s nulovou spotřebou...
Odkdy je německá automobilka s montážním závodem v Čechách domácí - od té doby, co jsme v Evropské unii..
Tak by měl 2 Scouty >😁 .... jo dobře, vysvětlení přijímám, ale jinak ta narážka stejně šla vzít ze dvou úhlů pohledu, příště piš jednoznačněji. 😉
Ale no tak! 😐
Myslel jsem tohle: anonym [88.102.151.XXX] napsal: Kdyz bude spotreba pod tri litry prodava svoji Fabii. Kdyby mel ty 2 000 000 tak pochybuji ze by mel Fabii. 😲
Myslel jsem tohle: anonym [88.102.151.XXX] napsal: Kdyz bude spotreba pod tri litry prodava svoji Fabii. Kdyby mel ty 2 000 000 tak pochybuji ze by mel Fabii. 😲
Když jí dokoupíš výbavu na úroveň základu japonců tak se dostaneš nehezky blízko této sumě :no: :no: :no:
Stejně je to nějaká blamáž, jedině že by to bylo až po strop napjechovaný bateriemi a z větší části to jezdilo jen na elektriku.... konec dohadování, čas ukáže realitu >😁
Tak asi klamou ze! Samozrejme to nezastavam se 100% a ani na 80% protoze (bohuzel 😒 ) nejsem Mr.Ing.. Kdyby ale lhali tak by pak zcela jiste nemohly dat to auto testovat novinarum... :-!
To auto i když bude z kosmických materiálů tak stejně nebude lehčí o víc než 1,5 tuny než Americké výše zmíněné autíčko. Bude mít dobrou aerodinamiku, to jo, ale nikdy nedokáže jezdit za 2,4l !!! Od limuzíny se čeká výkon a dynamika, takže to auto asi nebude mít 70 kW. Prostě to nejde aby jelo za 2,4l, vždyť jen toto spotřebuje klimatizace, vyhřívání sedaček, hifi aparatura a jiné serepetičky.... :-!
Ctel jsem jeden prispevek ve kterem bylo napsano ze to asi nebude oficialni fotka. I ja jsem se cudoval nad zvlastnim designem. Tak jsem se na fotku podival jeste jednou. A co nevidim? Operky hlav JAKO VE FAVORITU!!! Tedy se ZASTARALIM designem! Tohle by mela jako tak exluzivni spolecnost jako Fisker??? 😲 Nezda se vam to podezrive? 😲
Kdyz muze mit Tahoe spotrebu s hybridem jen 8l proc by nemohla mit supermoderni limuzina spotrebu 2,4?
Sice je to pozoruhodné, avšak má to spostu much. Zaprvé nevim kde v té firmě sebrali to množství prodaných kusů. Zadruhé ta spotřeba je neuskutečnitelná. Zatřetí já to vidím spíš jako mix Citroenu, BMW, Aston Martinu a Lexusu.
To mas sice pravdu. Ale na vyvoji pracuji Cesi Slovaci.
Mimochodem interier Passatu delal Slovak.
Jsou to jenom hloupy zvasty Space. Nech radeji pise historii. Tam vynika. U Skody se vsak jenom strapnuje jako drviva vetsina jinych... :no:
Mimochodem interier Passatu delal Slovak.
Jsou to jenom hloupy zvasty Space. Nech radeji pise historii. Tam vynika. U Skody se vsak jenom strapnuje jako drviva vetsina jinych... :no:
Jo, lide z Cech na nem pracuji - skladaji ho dokupy 😉
Kdyby to VW nekoupil, tak je skodovka schopna delat tak max. stodvacitky...
Kdyby to VW nekoupil, tak je skodovka schopna delat tak max. stodvacitky...
Taky se mi ta podoba nezdála... Ale když jsem nedavno viděl jet Fabii II a potom jsem si uvědomil že to byl Swift, musel jsem uznat, že tu opravdu nějaká podoba je! 😄 Hlavně z profilu, myslim.
Ty ses pako! :no: :no: :no:
Na tom aute pracuji lide z Cech. Nenavidim takovych blbu! :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Nejvic me vytacilo kdyz ses napsal ze Fabia je kopie Swiftu.
Tak za 1. Swift temer nema vybouleny zadek.
Swift ma uplne jiny predek. Swift je takovy sibal a Fabie ma jen usmev.To jiste plati i pro zadek. Nejhur je to z boku-cos rekl.
3.Tam je prave rozdil najmarkantnejsi!!!!!!!
Swift maly dynamicky Fabie takova tezkopadna.
Tak jdi s timihle recima do ....! ;-\ ;-\ ;-\ :no: :no: :no:
Na tom aute pracuji lide z Cech. Nenavidim takovych blbu! :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Nejvic me vytacilo kdyz ses napsal ze Fabia je kopie Swiftu.
Tak za 1. Swift temer nema vybouleny zadek.
Swift ma uplne jiny predek. Swift je takovy sibal a Fabie ma jen usmev.To jiste plati i pro zadek. Nejhur je to z boku-cos rekl.
3.Tam je prave rozdil najmarkantnejsi!!!!!!!
Swift maly dynamicky Fabie takova tezkopadna.
Tak jdi s timihle recima do ....! ;-\ ;-\ ;-\ :no: :no: :no:
Odkdy je německá automobilka s montážním závodem v Čechách domácí? Fisker vypadá dobře.... ale za oficiální fotku bych to nepovažoval 😄