Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Unikátní Carroll Shelby Signature Series Mustang už je v Česku. K dispozici je jediný kus

Hledáte-li unikátní Mustang, máme pro vás zajímavý tip. Do Česka totiž dorazil jeden z pouhých 50 vyrobených kusů limitované edice Carroll Shelby Signature Series Mustang.
Zpět na článek
5. 5. 2021 11:12
Noo
Já teda nechci prudit, ale ten interiér v oranžové a ten nádor s budíky nahoře na palubce, to je jako tuzing z Lidlu. O automatické převodovce nemá cenu se zmiňovat. Znám hned několik firem v ČR, které by mi poskládaly lepší auto za mnohem méně. Tady se opravdu pouze kšeftuje se jménem legendy :no:
5. 5. 2021 12:27
Re: Noo
Cenovka je dost mimo, pokud je to jako 3ks mustangu GT a je pravda, že kšeftovat s podpisem zesnulého je zvláštní. On to jako signature z hrobu nebo co? Jako by Ferrari udělali auto a na sedačky dali podpis Enza.
5. 5. 2021 12:03
Re: Noo
Souhlas...ta oranžová v interiéru je na fotkách hrůza.
Raději bych tuto sumu utratil za original GT500. Jiný motor a podvozek a i sedmistupnová dvojspojka.
13. 5. 2021 13:02
RE: Nagano
Zřejmě máš problém pochopit psaný text. Píši v něm, že limitovaná ještě neznamená dobrá ;-\ Navíc jediné, čím je tato edice limitovaná je hnusná oranžová palubka, tuzingové budíky z Lidlu a zfalšovaný podpis mrtvé legendy. Tím se ovšem nevylučuje, že jitrnice jako ty, za ten nepovedenej paskvil nevypláznou balík. V tom máš pravdu :yes:
5. 5. 2021 15:11
Re: Noo
Buďto tak, nebo oslovit některého z úpravců Mustangů v ČR či Německu, aby ti ho sestavili na zakázku. Nikdo z nich by se 100% nedopustil takové fušeřiny, co je na obrázku a cenově by se taky vešli. No jasně, neměl bys na sedačce vyšitý podpis člověka, který se za takový gizd nejspíš teď obrací v hrobě :-(
Avatar - Barrichello
5. 5. 2021 14:12
Re: Noo
Signature Series je u US automobilek naprosto běžná věc, kámoš měl 300C W.P.Chrysler Signature Series :-)
A existovalo toho daleko, daleko víc. A všichni ti lidé byli samozřejmě dávno mtrtví, to s tím absolutně nesouvisí.
5. 5. 2021 13:24
Re: jezis to je vul
Nebudu o těchto věcech diskutovat s člověkem kterému teče mléko po bradě a Mustang viděl max. za sklem autosalonu. Promiň :-!
5. 5. 2021 11:53
jezis to je vul
Prej lepsi auto, ceska firma a nejlepsi je hlaska “nador” na palubce. Chapu ale ze ne kazdej zna historii Mustangu.
5. 5. 2021 20:19
Re: Noo
Jaký poskládat? Co to meleš za nesmysly ty neznalče...je to limitovaná edice 50ks na celém světě. Za to se platí, Mustanga s kompresorem ti dokáže udělat kdekdo, ale rozhodně to nebude mít tu cenu jako tahle limitka. Stejně jako tu někdo píše, že by si radši vzal GT500...těch je mraky a budou ztrácet na ceně. Tohle je úplně jiný auto...investice...ale to asi nechápeš.