Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Autoshow Praha 2007: holešovický autosalon od čtvrtka do neděle

13 let úspěšné existence završí v tomto roce specializovaná mezinárodní výstava osobních, lehkých užitkových a speciálních vozidel a automobilového designu Autoshow Praha. K vidění bude i Artega, Mosler nebo čínský Brilliance.
Zpět na článek
neregistrovaný "Ing. Voltsahlo"
19. 10. 2007 00:08
1. mezinárodní sraz eut v ČR (Sobota - Autoshow 2007 Praha)
No nejak jste zapomneli zminit tento doprovodny program, holt mezi spalovaci je to porad popelka..

--
1. mezinárodní sraz eut v ČR (Sobota - Autoshow Praha)

Ve dnech 20. – 21. října 2007 se bude v rámci Autoshow Praha 2007 konat 1. mezinárodní sraz elektromobilů v ČR. Před Křižíkův pavilon (E16) jsou vítáni nejen všichni majitelé elektricky poháněných vozidel, ale i jejich příznivci. K vidění by měly být elektromobily: Peugeot 106, Peugeot Partner, Citroen Saxo, Citroen Berlingo, Ligier, Pulli, VW Golf CitySTROMer, City-el, Hotzenblitz, Minimobil, Škoda Favorit-Eltra, experimentální vozidla na bázi A123 „nanolithium“ baterií, ale také oldtimer Dora. Mezi hlavní zahraniční účastníky bude patřit návštěva ze saského klubu elektromobilistů.

Seznam exponátů není konečný a s největší pravděpodobností nebudou na srazu jen dvoustopá vozidla. Akce bude vrcholit v sobotu kolem cca 13:00 plánovaným pokusem o největší koncentraci osobních elektromobilů na jednom místě v ČR. V podvečer pak proběhne spanilá jízda kolony elektrických vozidel z areálu výstaviště.

Expozici elektromobilů PSA a el. skútrů GDF bude na stejném místě možné navštívit v průběhu konání celé Autoshow tedy již od čtvrtka 18. října..

Vice na webu klubu Elektromobily:
elektromobily.wz.cz