Autofun
Stejsn
2
ať si se svým autem dělá co chce, tenhle výsledek se mi ale nelíbí ani trochu málo.
Přejít do diskuze
Tak nevim, ale kazdopadne, takhle zprasit nadherny auto, to nezaslouzi ani jedno slovo obdivu.
Ja jsem se 440 Spartakem najezdil tisice km, mel jsem ho po dedovi. A ze jsem vsude poutal pozornost. A ja vul se ho pak zbavil za par supu, jen proto, ze jsem potreboval volnou garaz...
Ja jsem se 440 Spartakem najezdil tisice km, mel jsem ho po dedovi. A ze jsem vsude poutal pozornost. A ja vul se ho pak zbavil za par supu, jen proto, ze jsem potreboval volnou garaz...
Neber to tak tragicky.
Je mnoho takých, čo zodrali svoje autá a boli radi, že sa toho šrotu zbavili.
A teraz si búchajú hlavu - ,,Ja blbec, keby som sa o neho viac staral, tak som ho mohol ako youngtimera predať za fúru peňazí" 😉
Je mnoho takých, čo zodrali svoje autá a boli radi, že sa toho šrotu zbavili.
A teraz si búchajú hlavu - ,,Ja blbec, keby som sa o neho viac staral, tak som ho mohol ako youngtimera predať za fúru peňazí" 😉
...to je humáč na kvadrát. Ukažka toho, ako sa dá z nádejného veterána spraviť naleštená kopa odpadu.
Malo by existovať nejaké oddelenie polície, ktoré by odchytávalo jedincov, ktoré takto zničia hodnotný veterán...