Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Turbo, motor vzadu a vzduchový podvozek. Jak se vám líbí tahle Octavia z Nizozemska?

7 komentářů

Stejsn
ať si se svým autem dělá co chce, tenhle výsledek se mi ale nelíbí ani trochu málo.
Futurista
Tak nevim, ale kazdopadne, takhle zprasit nadherny auto, to nezaslouzi ani jedno slovo obdivu.
Ja jsem se 440 Spartakem najezdil tisice km, mel jsem ho po dedovi. A ze jsem vsude poutal pozornost. A ja vul se ho pak zbavil za par supu, jen proto, ze jsem potreboval volnou garaz...
jam2015
Neber to tak tragicky.
Je mnoho takých, čo zodrali svoje autá a boli radi, že sa toho šrotu zbavili.
A teraz si búchajú hlavu - ,,Ja blbec, keby som sa o neho viac staral, tak som ho mohol ako youngtimera predať za fúru peňazí" 😉
Beefcake
to ma vzadu dva spaliky ?
traveldrive
...to je humáč na kvadrát. Ukažka toho, ako sa dá z nádejného veterána spraviť naleštená kopa odpadu.
palix
Malo by existovať nejaké oddelenie polície, ktoré by odchytávalo jedincov, ktoré takto zničia hodnotný veterán...
netcar.xx
Nech se vyšetřit, ty hodnotnej veteráne. Navíc je každého věc, co se svým majetkem udělá. A nejvíc pláčou vždycky ti, kteří žádného nevlastní a vlastnit nebudou, protože peníze prochlastaj nebo utratí za zbytečnosti.