Novinky
Falco
0
:yes: :yes:
Přejít do diskuze
Nemam strach, jiste to bude vice nez povedene, ale rekl bych, ze "skica" je realite mirne vzdalena, alespon co se tyka stylizace masky, muj odhad (=zbozne prani) je mene zakulaceny a vyraznejsi ve stylu nove A4, (ktera je uzasna).
Nevim, jak vam, ale mne chybi. Jeho prispevky byly vzdy silnym zazitkem. Vsimli jste si, ze jeden z jeho nicku byl DanielDesing? Skoro jako Dressing 😄
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
je to tak, začíná to bejt skoro jako u pažoutů...dřív sem neměl problém na první pohled jasně poznat, co je A3, A4, A6, A8..dneska? něco se za mnou valí s ksenónama, tak si říkám á A8, radši uhnu a vona to A3 v TDIčku...A4/A6 už taky moc od sebe nejsou poznat a o Avantech ani nemluvě...
AUDI A1-A8 ? Stačí jen AUDI nemusi mit jine označeni , protože jsou vsechny uplne stejny . Na co nalepi tu masku příště třeba na Rollse a bude to na něj utok to snad ne tohle at nikdo s CLS opravdu nesrovnava. :no:
pokud se to týká současnosti tak je to pravda.. nedokázala krom 24 Du Mains prakticky nic.. Ale minulos hovoří o něčem jiném.. 205 žašlápla quattro když už bylo dědečkem
Co je, proboha, na téhle obludě sportovního?! Skutečně sportovní auto má být přece malé, lehké a obratné ...
pleteš jabka hrušky ......až budeš příště prosazovat Audi před Mercedesem v OPRAVDU sportovních (civilních)verzí dám Ti za pravdu 😉 (i když bych byl taky opatrnější 😄 )
....asi se smíchy umlátím! Nestačí, že si nabil s Phaetonem (podle mě parádní limu), teď tohle. Když už budu chtít vozidlo této kategorie, tak u této kategorie zůstanu a budu uvažovat o hráčích.... . Vždy zůstane jen stínem za takovými hráči. Ano, najde se pár zákazníků, kteří to koupí, ale kvůli těm se nový model nedělá.... . Viz. Vel Satis, Avantime, Phaeton... . Jinak to bude kára dost fajn.
S tím sportem nevím, ve F1 nic, rally nic, WTCC nic, Pouze Le Mans vyhrávají, protože tam nebyl druhý tovární tým. Letos přijel Peugeot a hned byli v měřených trénincích rychlejší. Vlastně i tenkrát v rally 205ka zašlápla Quatro.
no nevím... ale ty fotky mi připadají jako povedená fotomontáž na počítači... >😁 jinak Audi A7 by se mi líbila podle Skicy... :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
charizma a rodokmeň >😁 myslim,že Audi dokazala dosť v športe je to väčšia legenda ako Mercedes Quattro pozna každy mercede poznaju len ako mclaren mercedes...charizma tam je nova generacia audin bude krásna čo naznačuje A5/A4 tak sa mame na čo tešiť technika tiež na velmi vysokej urovni
je stále stejná, přec tak krásná 😄 ale i tak jsem moc zvědav, jak se bude dál vyvíjet, zdá se mi nepřekonatelná 😄
Jedna pani povedala, nejaký "šikovník" sa toho chytil a zosmolil podľa svojej fantázie obrázok a hurá, máme bombastickú správu... :no:
zdravim AUTO.cz tak zase je tady montaz predek AUDI prostredek nevim ale ke konci to jde videt ze se to zase slejva do stare audiny 😊)))