Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus Symphony Orchestra – Lexus se snaží zaujmout klasickou hudbou

28 komentářů

A8 ma 2 typy priplatkovych audiosustav😒br /> BOSE (cena okolo 50t sk) a Bang & Olufsen (nieco cez 200t sk). Zaujimave by bolo vypocut si tu druhu z nich.
Standartne audio z A8 urcite nemoze konkurovat priplatkovym
sound systemom, ale to snad ani nebol zamer vyrobcu.
Inak, ak chcete vidiet pekne LS-ko uz aj v hudobnom klipe, tak si na youtube vytukajte "RNB soul" (ak ste to este nahodou nevideli).
Noo tak radio z A8 ani nahodou nema na jakykoli mark levinson montovany do LEXUSu, rikam jakykoli nejen ten co je jako system z nahravacich studii.
ha ha já jo. Jasně že jsem je řidil, oboje dvě verze. jaký chceš důkaz pardále
A říká Vám všem něco název Bang & Olufsen Advanced Sound System?
Prevděpodobně ne, protože jinak by jste tady neopěvovali ten
Mark Levinson který sice nehraje zle, ale bolí z něj hlava. Bang & Olufsen se montuje do Audi A8. Můžete si pustit hudbu tak akorát nahlas, a klidně i klasiku, ale pokud ten soundsystém nebude dotažený, tak to poznáte.
MazdaGE
JO jo mas pravhu, hybrid je bomba az na extremne tvrdy podvozek. Mark Levinson = jakykoli druh hudby na kvalitnim nosici se da posluchat na max. Uz jen to, ze skresleni je min nez 0,01% v celem rozsahu....... to proste nema konkurenci.... Nekde jsem cetl, ze kdyby jsi chtel stejne audio do jednoho pokeje vyslo by te to pres mega.......
MazdaGE
Nooo myslim ze jsi je tak macimalne videl jet okolo sebe na dalnici.....
Je pojem i v domácím audiu, není se co divit, že akustiku v autě umí (vlastní zkušenost s Lexem RX300-bohužel není můj, stejně bych ho raději "v hybridu") je fajn mít ve voze něco, co s přehledem zvládne Mozarta, Queen i Prodigy >😁 ale 15 kanálů, jak se lze dočíst v článku, to je něco jako DTS na třetí? 😄
Falco
Taky ti odpouštím!!
Falco
Žádné překvapení - Mark Levinson je nejlepší!
Falco
Do třetí třídy se už moc těším!! Prý se tam naučím další dvě slovíčka - BMW a nejlepší!!

😄
Tak vzhledem k tomu, že jsem řídil jak LS460, tak i LS600hL tak sice nemůžu souhlasit s tím, že by to auto bylo sportovní což ani při celkové váze LS600hl 3.1 tuny být nemůže.Takže než síla a dravost tak spíš lenochod, ale sound system je skutečně takový že i já hudebně hluchý jsem poznal, že tohle je skutečně úplně o něčem jiným než jsem do té doby kdy slyšel. Ten zvuk, jeho síla, ale hlavně krystalická čistota a přesnost je nepopsatelný.
Falco
Tak počkej, až tě příští rok pustí do třetí třídy. Tam se naučíš víc. Teď už utíkej spinkat, nebo ti maminka nabacá, zakáže internet a příště si nebudeš moct psát se svým "kamarádem"... 😄
Falco
Falco
Já za to nemůžu!! Ve škole jsem se naučil jenom dvě slova - Lexus a rádio!!

😄
Aha. Tak to potom vše vysvětluje 😄
MazdaGE
Nikdy v tom nesedel, natoz jel, takze mu to klidne odpustim......
Falco
NE!
Asi neumíš číst, viď?
Falco
Ahoj kamaráde, taky tě rád vidím.. 😄
On není "trochu" mimo. On je hodně mimo. 😉 Ale nemějme mu to za zlé, když si zatím jezdí maximálně tak rukou v kalhotech. Jinak by tu nemohl psát takové blbosti 😄
Falco
A to se vyplatí! To rádio! 😄
MazdaGE
Jsi trochu mimo. LEXUS = síla, dravost, kvalita, luxus, sport, jedinečnost,ikona,luxus, krása, originalita, kvalita
a k tomu jeste NEJDOKONALEJSI RADIO DO AUTA.
Falco
BMW = síla, dravost, kvalita, luxus, sport, jedinečnost..

Mercedes = ikona

Audi = luxus, krása, originalita, kvalita

Lexus = rádio
Ale veď lexus LS je symbolom hip-hoperov. Alebo pre Európu chystajú
imagelift?
;-\