Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ferrari Dino: studie vytvořená portugalským designérem

8 komentářů

sorry, ale podla mna dino moze byt len jedno, a to original, uz len kvoli tomu, ze bolo postavene na pocest zosnuleho Enzovho syna Dina, a tym padom akekolvek "napodobnovanie" alebo "retro" by nemalo prichadzat do uvahy, kvoli ucte.... ;-\
je to az moc stare Dino..ziadny designersky napad.to auto mi pride prazdne.len si porovnaj hru tienov na 599 alebo 430.a okrem toho,ked sa chcem s niecim prezentovat,tak to nefotim na mobilny telefon.este k tomu suviks.tie fotky su otrasnej kvality.no teraz to vyzera ze som majster sveta,ale toto su proste detaily kt mu kazia tu niekolko tyzdnovu snahu.. ;-\
tak to je krásný auto... trošku doladit detaily a bude to dokonalý... 😄
da_b0mb
Nemyslim si, ze by to bylo bez uspechu...skoda,ze model nema zadni okno jako je na druhy skice :yes:
líbí se mi zadní část na tý druhý skice, je víc retro a pasuje líp k tomu čumáku.... to co se nakonec dostalo na model už mě tolik neoslovuje
Ano, ten design odpovida dobe kdy bylo Dino predstaveno, tj. v dnesni dobe agresivnich krivek podporenych ostrymi hranami nema sanci na vic nez limitovanou serii.
sorry ale ten design.. to neni ferrari, řek bych že taliani to umej lip
tak do tohoto bych sel hned, hezke, male rychle :yes: