Novinky
0
:no: :no: :no: :no: :no:
Přejít do diskuze
možná se to nezdá, ale toto auto bylo bylo schváleno jako nejvhodnější adept na na úpravu moster-truck, vzhledově není moc přitažlivé, ale pocit z jísty je skvělý zážitek
Ty nedostanes individualni slevu? Koupime jen ten Jag, vyrabujeme sklady a budeme si 2 mesice uzivat nez na nas vlitne banka a urady >😒] >😒]
koluju sumy od 1,3 do 1,5 mlrd. USD. Za obe znacky. Ponuky sa maju podavat dnes do polnoci, takze v nasledujucich dnoch bude jasne kto ma zaujem. Obavam sa ale, ze nikto z velkych a vaznych "hracov"tam nebude. ;-\
Jaguar nechcu. ;-\ Akurat vcera vecer som nad tym rozmyslal, ze tandem BMW-Jaguar by bol zdrvujuci. Keby zasunuli Jaguar medzi BMW a Rolls, tak by to slo. Z toho co viem sa ale chcu vybrat opacnym smerom a radi by nejaku subpremiovu znacku. Potrebuju generovat velke predajne pocty, a myslim ze dalsiu specificku znacku uz po Mini a Rolls-Royce nechcu (a ani nepotrebuju). A tiez by asi nebolo uplne najlepsie mat dalsieho vyrobcu z nakladovo vysokeho UK.
U BMW su dve pomerne vyznamne spravy. Prva nie je uplnou novinkou, pretoze som to avizoval uz pred niekolkymi tyzdnami (myslim, ze jeden z miestnych diskuterov sa ma vtedy snazil presvedcit, ze moje info su zarucene zle😉 ). Tyka sa toho, ze Stefan Krause (financny sef BMW) potvrdil minuly tyzden v rozhovore pre Borsen-Zeitung, ze u BMW nevylucuju akvizicie inych vyrobcov, alebo znaciek ako sucast pripravovanej zmeny strategie, ktoru oznamia koncom tohto roka. Znacky nemenova - ja som dve o ktore prejavili zaujem minule menoval. /// Druha sprava je, ze Klaus Draeger (veduci vyvoja BMW) v rozhovore pre nemecky AMS povedal, ze zvazuju uvedenie miniauta pod znackou BMW. Auto by v pripade schvalenia do vyroby stalo na podvozku sesterskeho Mini. Pokus o stvarnenie moznej podobyz AutoZeitungu je tu: [odkaz]