Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

JE Design Audi Q7 wide body: mastodont s výkonem 500 k

15 komentářů

...jako by si to dělal nějaký šílený tuner sám doma 😊 Pokud tohle viděl šéfdesigner, který se podepsal pod původní Q7 (mimochodem je to japonec), tak buď se zlomil v pase smíchy a nebo hodil šavli...takovej hegeš jsem už dlouho fakt nežral =)
Q7 ve verzi widebody už udělali u ABT Motorsport a velmi se jim to povedlo, ale tohle mi přijde nechutný 😒
d.o.k.u.r.v.i.t Q7??? Za to by mal nekdo odvisnout! >😁
před designerským "uměním" JE Designu. Snad jedině Milotec se jim může vyrovnat 😢
tudydudy
mastodont na kolech-presne tak,u Je designu se mohli snazit jak chteli ale nepovedlo se-navic,nic nevidim o upravach brzdove soustavy
:no:
Hrozny, hrozny, hrozny. Kola a zadek jeste horsi nez hrozny.
Predok fajn, zadok fajn, zadný horný spoiler fúúúj, disky fúj.
masO
>😁 no tak to mi pos*r zada >😁 dyt ted to vypada ze ta Q7 vazi nejmin 15tun, takhle se dela tuning, ne odlehcit ale zatizit at to dobre sedi >😁 kucí z JE Design jsou koukam nepoucitelni.. :no:
Obludnosti všech obludností (viz. tento příspěvek); Spájfotos aneb tréning lidské představivosti; Stará Blažková aneb 100% ověřené zprávy ze světa automoto... :-!
Hlavne zadny 3/4 pohlad dokonale ukazuje dielo skazy. Tam je snad 200 kg plastu... ;-\ Najkrajsia Q7 je W12 concept :yes:
Klaudius
...viac asi pisat netreba... ;-\ :no:
Ta predni maska by se jeste dala....ve tme.Jinak zbytek je po vyzualni strance hruza,hlavne ty kola to je katastrofa :no: .JE Desing,mi nikdy nepadl do oka.Za prvi je to moc decentni a za druhy ,proste humus.Tahle firma neumi.. :no:
Tak toto hadam mozu predavat len v amerike. Q7 ala PT cruiser. To by jeden nepovedal co sa da "vytvorit" z pekneho auta. :no: :no: :no:
RS
Na to, že v tom má prsty společnost NE Design vypadá předek celkem k světu. Zbytek už je ohraná písnička, která moc očí nenadchne. Mimoto ty kola se k tomu nehodí.
Je to hnus a ty laufy mne prijdou krapet nakrivo. >😁 :no:
:no: