Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW M4 CS se prohnalo na Nürburgringu. Ukázalo posunutý omezovač na 302 km/h

27 komentářů

Mikesus
A jsi si jist, že to je ten správný nick? Tenhle má 12 příspěvků.
Horký Rom
BMW M4 CS - jeden z nejzajímavějších a nejvyspělejších automobilů současné doby se spalovacím motorem, až na par nadšenců, již nikoho nezajímá. Veškerý zájem, nepochopení, strach a zlost se soustředí v diskusích o elektromobilech. Tento trend reflektuje ztrátu zájmu o klasické automobily s vnitřním spalovacím motorem a strach před neznámém.
Právě tady a teď: https://www.auto.cz/diskuse/93352/1?…

Obliba automobilu zůstává, jenom formy se mění. Dřív jsme řešili výfuky, pak čipovali jednotky a dneska EV nadšenci píšou appky k ovládání, managementu a diagnostice svých miláčku. Nová doba. I ten největší nadšenec do benzinových a naftových motorů v hloubi svého srdce ví, že budoucnost automobilismu patří elektromobilům.
PekeIná Micinka
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
gil54
Konečně, první příspěvek k autu.

Vzhled je subjektivní disciplína a každý ho vnímá trochu jinak i v jiných konsekvencích.

Třeba já jsem si na vnější vzhled téhle M4 CS poměrně rychle zvykl a přijde mi docela ok. To má bávo daleko horší káry.

Dokonce jsem si zvykl i na nekulatý volant nebo display přes třičtvrtě šířky auta a "moderní" tachometr s otáčkoměrem, všechno má jakési vysvětlení nebo jakési důvody.

Jediné, co jsem nepochopil a nepřijal jsou ty nádory - pahrbky na předních sedácích mezi nohama s odkládacím žlábkem na přirození, když se jede bez kalhot.
webpaja
BMW kráčí někam, kde si ho spousta fandů a majitelů neuměla nedávno představit. Všiml jsi si třeba toho, že když vyjela nová řada stěžejního modelu, bylo jich během pár měsíců na silnicích plno. Máme tu novou 5er a 7er, jsou prakticky neviditelné. ;-)
webpaja
Jen drobnost...píšeš si s jedním a tím člověkem (Rom, Karese a další nicky). Tím, kdo se zasloužil ve spolupráci s novým vedením ACZ o zničení diskuzí.
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tomys69
Ja si nemohu pomoct ale me se to strasne líbí, kor veze CS s touto barvou , souhlasím ze některé detaily jsou jak od kolotočářu, ale na fotkách se mi to moc libi a real je lepsi. Topka je kombik a závidím lidem co na nej maji, je to splněny sem rodin s akcnejsim tatínkem. 🤦🏼‍♂️
Karese
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Karese
speedfred
je určite schopné športové auto ale športiak by mal aj trochu vypadať k svetu. Tu sa to ale absolutne nepodarilo a ako bonus je ten displej pred vodičom. Asi som možno už starý.
Lempl Klaun
Četl jsem posledních x-příspevků od nicku amerlock a je to ta nejprázdnější sláma ... a přesto jí mláštíš znova a znova. To už i Horký Rom má hodnotnější příspěvky.
amerlock
Ano, diskuse na tomto serveru je opravdové dno. Mimochodem Pekelná Micinka je bývalý Chciply pes.
Karese
fOE
Kdyz popojizdis u BMW filialky po place... To se nepocita. :D
speedfred
Včera som pár nových M3/M4 videl a keby si človek zvykol aj na ten dizajn tak kupé ktoré boli nádherne z 3-er rady tajnej teraz snáď na tom najhoršie. Za mňa ako píše kolega nižšie 1)kombi 2)sedan 3)kupé
Keď tam už dali displej tak mohli dať aspoň možnosť výberu roznych “budíkov” pretože tie grafy čo tam lietajú sú hrozné.
https://imgur.com/a/IHBL1At kam kráčaš BMW od nádhernej e46?
webpaja
Nedal jsem si tu práci, to je dobrá megera tenhle votroubek.
Trofim Lysenko
Dinar
V pátek jsem na světlech zastavil vedle g60 ve stejné barvě jako moje, na dalších světlech v protisměru odbočovala bílá a za dalších dvěstě metrů jsem míjel modrou, 😄 čtyři 5er v jedné minutě, to byla opravdu souhra, protože nových 5er je na silnicích opravdu pomálu.
PekeIná Micinka
Dinar
:yes:
gil54
Možná, že ten starý Micinka, který se odmlčel v roce 2019 a měl počet diskuzních příspěvků 11264, nebude ten samý současný Micinka s počtem diskuzních příspěvků 11.
https://moje.auto.cz/…/Pekelna-Micinka
https://moje.auto.cz/…-Micinka-5820219

Profil v tomto konkrétním případě lze imitovat zcela jednoduše. Místo malého "eL" ve slově "Pekelná" použít velké "íčko" obě tyto litery v daném fontu vypadají shodně.

Nehledě k tomu, že původní Micinka se vyjadřoval hlavně k autům, nikoliv k diskuzním půtkám.

V každém případě se jedná o dva odlišné profily.
iudex
Presne. Trojka bola na cestách hneď a vidím ju veľmi často. Päťku som ešte nevidel a sedmičku som videl raz, keď som ju mal požičanú. Asi aj to naznačuje ze okrem trojky je ten dizajn nových BMW ťažšie prijímaný.
webpaja
V klidu rome, Micinka tu byl ještě když jsi neuměl ťukat do klávesnice.
Trofim Lysenko
Karese