Novinky
Mikesus
10
ford je tak super, proto miromen se vrátil k VW. 😒]
Přejít do diskuze
Souhlasím s obojím. Ačkoliv design je subjektivní, též se setkáváme s názorem, že tohle je povedenejsi než před FL.
Naštěstí nejsme před 20 lety a už to dávno není pravda. Vzduch je díky tomu dychatelnejsi a i v těchto malych SUV je lepší benzin.
Debakl je zatím tvůj pokus o opakování nepravdy a přesvědčování ostatních, že ta nepravda je pravda. Stokrát opakovaná lež se nestává pravdou.
Nemel nesmysly.
1) hodnocení designu je vždy do velké míry subjektivní. Nicméně to co uvedl autor je v zásadě převažující názor, se kterým se setkáváme. A ano, FL Kuze opravdu pomohl. Dokonce tak, že bych o ni byl ochotný uvažovat. Jenže...
2) Ford to zprasil v interiéru, a to dokonale. Jak tady, tak ještě hůře v Pumě s Focusu. Naroubování nesmyslné obřího, nesmyslně umístěného a do očí bijiciho displaye je děs. Ale Ford obecně display vůbec zapracovat neumí, nevybavím si jediný model, kde by to bylo ok. O ergonomii raději nehovořit... a
3) Ford je pro mě díky své politice firemní mrtvou značkou. To co předvádí je prasečina za prasečinou, bída za bídou. K tomu se ukazuje je servisní náročnost EB motorů je do nebes volající takže....
Ford = NEVER :-!
1) hodnocení designu je vždy do velké míry subjektivní. Nicméně to co uvedl autor je v zásadě převažující názor, se kterým se setkáváme. A ano, FL Kuze opravdu pomohl. Dokonce tak, že bych o ni byl ochotný uvažovat. Jenže...
2) Ford to zprasil v interiéru, a to dokonale. Jak tady, tak ještě hůře v Pumě s Focusu. Naroubování nesmyslné obřího, nesmyslně umístěného a do očí bijiciho displaye je děs. Ale Ford obecně display vůbec zapracovat neumí, nevybavím si jediný model, kde by to bylo ok. O ergonomii raději nehovořit... a
3) Ford je pro mě díky své politice firemní mrtvou značkou. To co předvádí je prasečina za prasečinou, bída za bídou. K tomu se ukazuje je servisní náročnost EB motorů je do nebes volající takže....
Ford = NEVER :-!
To je rozhodně možne, ale vedle nadherne kugy je to marnost. Jestli měl ital opravdu styloveho a vykuleneho krasavce tak to bylo MiTo rozhodně ne vykulene punto.
Mě se libi jak naskočis s naprostym blabolem na nějakeho teoretika babišpolitika.
Ale vzhledem k tomu, že si nikdy nereagoval na mou reakci na "one ford" evidentně si to pamatuješ tak jak se ti to hodi tak to nema ani vyznam znovu opakovat. Za to dle nejen tebe měl byt ford davno po smrti. Ale tak ja vim, že si přeješ, aby někdo kdo umi auta zhebl a odpad jako škodovka jela dal. Takovy automobilovy nadšenec.
Ale vzhledem k tomu, že si nikdy nereagoval na mou reakci na "one ford" evidentně si to pamatuješ tak jak se ti to hodi tak to nema ani vyznam znovu opakovat. Za to dle nejen tebe měl byt ford davno po smrti. Ale tak ja vim, že si přeješ, aby někdo kdo umi auta zhebl a odpad jako škodovka jela dal. Takovy automobilovy nadšenec.
Ano to vykulene punto vypada vedle te nadherne kugy vyloženě otřesně to, už ani neni o vkusu.
"Grande Punto vypadá dodnes skvěle"
"Tak ty maš obecně nějakou vadu zraku"
Aneb jak se zamotat do vlastnich blabolu ve stylu to co se mi hodi do kramu.
"No a facelift ukázal, kdo měl pravdu"
"Grande Punto vypadá dodnes skvěle"
"Tak ty maš obecně nějakou vadu zraku"
Aneb jak se zamotat do vlastnich blabolu ve stylu to co se mi hodi do kramu.
"No a facelift ukázal, kdo měl pravdu"
Přesně tak, facelift se dost povedl. Dokonce i ta zelená barva (ač jí na autě nemusím) autu velmi sluší :yes:
Tak ty maš obecně nějakou vadu zraku.
Možna viz odkaz by se dalo nazvat jako nevzhledny vykulenec a v te souvislosti nepochopeni použiti vyrazu u něčeho jako je kuga. A to nemluvě o AR, ale ty vypadaji suprově nebo již zminěne Porsche.
Pecka
https😐/d62-a.sdn.cz/…_gX_t/8XXFI.jpeg?…
Vykulenec
https😐/assets.adac.de/…grande-punto.jpg
Možna viz odkaz by se dalo nazvat jako nevzhledny vykulenec a v te souvislosti nepochopeni použiti vyrazu u něčeho jako je kuga. A to nemluvě o AR, ale ty vypadaji suprově nebo již zminěne Porsche.
Pecka
https😐/d62-a.sdn.cz/…_gX_t/8XXFI.jpeg?…
Vykulenec
https😐/assets.adac.de/…grande-punto.jpg
Kdybych měl sepsat ty vaše osobni mimoznosti tak druhy den nevstanete ani do prace, ale to je vaše vizitka.
Na tobě se mi libi ta pruhledna politika ve stylu tohle musi na čtenaře platit či zapusobit jen ti nedochazi, že je k potřebnemu sděleni i nějaky intelekt tak, aby zapusobil na, alespoň pruměrneho jedince což neni v tvych myšlenkovych pochodech.
Ty neumíš ani číst, ani myslet. Ale to víme. A teď už víme že neumíš ani počítat do pěti 😒] 😒] 😒]
Design je vždy subjektivní záležitost.
Z mého subjektivního pohledu byla Kuga opravdu "rozšlápnutá žába".
Přední maska okopírovaná z Aston Martinů jakžtakž seděla k nízkým autům jako Focus nebo Mondeo (i když působilo směšně, že za maskou velikostně odpovídající potřebám chlazení dvanáctiválce se krčí litrové tříválcové nedochůdče).
Ale pro Kugu to bylo jako pěst na oko.
Facelift vypadá mnohem lépe.
Z mého subjektivního pohledu byla Kuga opravdu "rozšlápnutá žába".
Přední maska okopírovaná z Aston Martinů jakžtakž seděla k nízkým autům jako Focus nebo Mondeo (i když působilo směšně, že za maskou velikostně odpovídající potřebám chlazení dvanáctiválce se krčí litrové tříválcové nedochůdče).
Ale pro Kugu to bylo jako pěst na oko.
Facelift vypadá mnohem lépe.
Podobně jako u focuse tak ford doprasil vzhled předni časti i u kugy.
Napsat, že kuga měla vykuleny vyraz to chce opravdu hodně fantazie a nevim co napišete v připadě Porsche snad megavykulenec. Když si dam vedle sebe tenhle dodrbany a bezduchy předek vedle předFL tak ten pravě jasně vynika a vypada mnohem lepe než FL. Prostě ten styl ala porsche kuze velmi sekl. Naštěsti ford při FL v tomhle směru nezdrbal pumu.
Napsat, že kuga měla vykuleny vyraz to chce opravdu hodně fantazie a nevim co napišete v připadě Porsche snad megavykulenec. Když si dam vedle sebe tenhle dodrbany a bezduchy předek vedle předFL tak ten pravě jasně vynika a vypada mnohem lepe než FL. Prostě ten styl ala porsche kuze velmi sekl. Naštěsti ford při FL v tomhle směru nezdrbal pumu.
Nevím jestli ve Fordu měli slabší chvilku, ale zrušit jedno z nejlepších ovládání aut. klimatizace, jakou měla předešlá Kuga, to asi fakt talent😊 Velký displej je další věc a vadí mi i v Golfu fl🙂, ruší to za jízdy stejně jako mobil🙂
ahoj, ktore oturbene mal😲bjemove motory - do 1.5 litra vratane su servisne menej narocne ?
ja mam napriklad 1.0EB a v zasade idem podla servisnej knizky v znackovom ford servise a vsetko ide ako ma..aktualne 160 000 km po desiatoch rokoch.
ja mam napriklad 1.0EB a v zasade idem podla servisnej knizky v znackovom ford servise a vsetko ide ako ma..aktualne 160 000 km po desiatoch rokoch.
Ja přispivam tak zřidka, že jsem jen při samotnem čteni vašich vyplodu v udivu, že vubec nejsem schopny přijmout to, že někdo těm vašim prezentacim někdo vubec vzhliži.
A k designu samotnemu tolik, že ford jak vino u kugy opravdu umi...odvaha, jista originalita a šmrnc, že se za nim běžny občan otoči což s přichodem FL docela odeznělo a těch tvych xy ku 1 se razem vytraci.
A k designu samotnemu tolik, že ford jak vino u kugy opravdu umi...odvaha, jista originalita a šmrnc, že se za nim běžny občan otoči což s přichodem FL docela odeznělo a těch tvych xy ku 1 se razem vytraci.
Byt tebou tak si ještě jednou přečtu to co si napsal a zkusil nějaky reparat jinak je to slušny debakl.
Ford v Evropě prakticky po smrti je. Nemá co nabidnout. A nové modely staví již prakticky jen s VAG...
A ono přijít s politikou one Ford v gardu že v EU uvedeme novinku s dvou až pětiletým zpožďením je povýšení vlastní blbosti na druhou.
A ono přijít s politikou one Ford v gardu že v EU uvedeme novinku s dvou až pětiletým zpožďením je povýšení vlastní blbosti na druhou.
Však u něj to není žádné překvapení. Před zcela sebevražednou a sebedestruktivní globální modelovou politikou "One Ford" jsem tady varoval celá léta a Miromen mi tady vždy fanaticky "vysvětloval", jak se naprosto mýlím a jak je všechno O.K. Fakta o prudce padajících evropských prodejích této značky pak vůbec nechtěl slyšet, a když už byl tento jeho postoj argumentačně zcela neudržitelný, došel k "logickému" závěru, že chyba je v hloupých evropských zákaznících, kteří ve své zabedněnosti "nechápou", jak to s nimi vedení této firmy myslí dobře! 😒] 😒] 😒] :no:
No, podle mě si řekli něco jako, když ergo pos*ali u Peugeotu, i u VAG, tak to zprasíme taky 😒]
Hele, jsi můj oblíbený člen v diskusi. Na tvoji blbost je neuvěřitelný spoleh 😒] :yes:
Až někdy napíšeš něco, co dává smysl, a je podloženo fakty, tak si řeknu, co se sakra děje... je svět ještě vpořádku?!? 😒] 😒] 😒]
No, zpět k faktům. K tomu, že je to 5:1 zde v diskusi v hodnocení designu FL, tak k tomu nic nemáš, viď?
Až někdy napíšeš něco, co dává smysl, a je podloženo fakty, tak si řeknu, co se sakra děje... je svět ještě vpořádku?!? 😒] 😒] 😒]
No, zpět k faktům. K tomu, že je to 5:1 zde v diskusi v hodnocení designu FL, tak k tomu nic nemáš, viď?
Já zapomněl, jak někdo haní Ford, jsi v pozoru. Btw tu marnost zažíváš na vlastní kůži 😉 Blábolů už si napsal dost, máš splněnou kvótu, tak se zas měj a někdy se přijď podělit s názorem na Fordí design :yes:
Tak určitě. Před FL Kuga je hnusná, stejně jako Puma. Grande Punto vypadá dodnes skvěle. Narozdíl od Fordu, Fiat design vždycky uměl 😉
Jak píše Mikeš, design je subjektivní záležitost, ale ty jdeš proti proudu 😉 Nad designovým jazykem Fordu se kde kdo pozastavuje. No a facelift ukázal, kdo měl pravdu. Ford Kugu opravil a vypadá konečně dobře :yes:
Jak píše Mikeš, design je subjektivní záležitost, ale ty jdeš proti proudu 😉 Nad designovým jazykem Fordu se kde kdo pozastavuje. No a facelift ukázal, kdo měl pravdu. Ford Kugu opravil a vypadá konečně dobře :yes:
Tie dva roky na nej vidiet, nepochopil som stredovy panel, su tam nejake fyzicke ovladace a klima sa ovlada na displayi ? Ecoboost 1.5 so 137kW uff ? 😁 Skoda, ze vsetky predokolky maju vlecku v zadu, ale co uz pomaly sa to stava standard.
Komické je, že u Peugeotu i u VAG se dávno pokusili nějak kompenzovat ergonomické nedostatky koncepce "vše přes dotykáč", a Ford teď přijde s "inovativním" ovládáním á la 308 z roku 2014. Hlavně, že tam zůstal výlisek klimapanelu. Toho trotla, který to vymyslel, museli přetáhnout od Francouzů.
Dvojka s Ecoboostem, tim novejsim 1.5, bylo super auto za super cenu (prodavaly se skoro za ceny Fokuse kombi - 550-600 dle vybavy tehdy, vetsinou Titanium a vice) kdyz si chtel SUV. Vcera jsem s ni po dlouhe dobe jel, dobry podvozek i odhlucneni, jen ten maual mne uz teda prekazel. Motor srdnate tahne, spotreba kolem 8 na dalnici ,4+1 lidi na palibe a kufr ponej, sviznejsi nadlimitni tempo (kus Nemeckem). Nad 140 uz dynamika diky aerodynamice samozrejme klesa … jako u vsech SUV. Ja na to nejsem zvyklej, ale dalo se
Do SUV patří DIESEL ‼️ Nejlépe 2.0 . Jinak design je lepší,auto vypadá dobře. Interiér bez tlačítek je děs jako u nového Tiguanu :no: A kde je řadící páka? 😲
Ne ty jsi do diskuse ještě nikdy ničím nepřispěl 😒]
Ale jo, jednou to přijde, věřím ti :yes:
Ale jo, jednou to přijde, věřím ti :yes:
Takže agresivní cenva politika = za 2 roky starý FL chceme obdobné peníze jako za Tucson 😒]
Jo, to se vám povedlo :yes:
Jo, to se vám povedlo :yes:
to nevieme zatial povedat...
1.0 tsi prisiel ako nahrada 1.2 tsi ktory mal retaz
1.3 tce prisiel ako nahrada 1.2 tce ktory bol brutalne problemovy
1.0 eb s retazou a 1.2 zo stellantisu s retazou su evoluciou remenovych rozvodov...
vsetky tie male motory su priamovstrekove a hlavmy problem je servisny interval flotilovych aut.
ked si tomlupis na sukromne ucely a budes to servisovat nad ramec odporucania vyrobcu (1 x za rok/15 000km) a liat tam sptavny olej tal to bude ok.
1.0 tsi prisiel ako nahrada 1.2 tsi ktory mal retaz
1.3 tce prisiel ako nahrada 1.2 tce ktory bol brutalne problemovy
1.0 eb s retazou a 1.2 zo stellantisu s retazou su evoluciou remenovych rozvodov...
vsetky tie male motory su priamovstrekove a hlavmy problem je servisny interval flotilovych aut.
ked si tomlupis na sukromne ucely a budes to servisovat nad ramec odporucania vyrobcu (1 x za rok/15 000km) a liat tam sptavny olej tal to bude ok.
Kuga 3 vyrostla rozmerove v konkurenta Kodiaqu, CRV ci RAV4. Rozhodne je jim bliz nez kompaktum typu Karoq nebo Corolla Cross...
Napriklad 1.0tsi, 1.3tce. Tieto dva motory sú naozaj vydarené. Možno už aj ten 1.0EB nemusí byť taký zlý, ked dali reťaz...
To zase nechapu já? Je malé nikoliv kategorií, ale velikostí ? 😁 Malé je i kategorií, když je to nižší střední třída ne ? 😁 nebo spíš "malé"
WTF máš vůbec oči? 😁 Dosavadní Kuga je příšerný vykulenec a Focus byl taky ošklivý jak noc. FL zprasil interiér, naopak exteriéru velmi pomohl.
Však je malá. Čekal jsem,kdo se ozve. 😁 Je to kategorie SUV-C, kompaktní SUV, tedy malé, nikoliv kategorií, ale velikostí. Ale uznávám, že v této kategorii patří k těm větším.