Ekonomika
Alpha Tango
2
Jaguar uz brzo zadny hlinik na vyrobu aut potrebovat nebude...
Přejít do diskuze
Ringhofer
Hm, "To je přitom ekvivalent hmotnosti největších zaoceánských lodí.". Ještě, že si umím dobře představit hmotnost největších zaoceánských lodí, jinak by mi význam čísla 180.000 tun mohl uniknout...
Probůh, autore (autoři), přestaňte už s tím stupidním připodobňováním čehosi velkého k jinému čehosi. Ba ani srovnání "velký jako 1000 slonů" nemá takový ulehčující význam, v jaký doufáte.
(Já vím, že jen přepisujete zprávu jeden od druhého; nechtěli byste ale vložit alespoň trošku, malilinkato, vlastní invence do tvorby, kterou odevzdáváte pod vlastním jménem?!)
Probůh, autore (autoři), přestaňte už s tím stupidním připodobňováním čehosi velkého k jinému čehosi. Ba ani srovnání "velký jako 1000 slonů" nemá takový ulehčující význam, v jaký doufáte.
(Já vím, že jen přepisujete zprávu jeden od druhého; nechtěli byste ale vložit alespoň trošku, malilinkato, vlastní invence do tvorby, kterou odevzdáváte pod vlastním jménem?!)
Th0r
Tak at to delaj z umely hmoty z rozrecyklovanych petek. Problrm vyresen, neni za co. 😹
Barrichello
Myslím že Jaguar trápí hlavně nedostatek zákazníků, za což si ale můžou jenom sami