Novinky
Zpět na článek
Mini Land Cruiser od Toyoty půjde po krku Suzuki Jimny. Výroba startuje v listopadu
6 komentářů
Horký Rom
@Tycoon
Okopírovaný text z Wikipedie místo odpovědi? Nevadí.
Jsem rád, že jste na mě vynaložili své úsilí, avšak bylo to zbytečné.
Okopírovaný text z Wikipedie místo odpovědi? Nevadí.
Jsem rád, že jste na mě vynaložili své úsilí, avšak bylo to zbytečné.
kruskar
Skoro o metr delší auto, kde se dá cena šacovat na minimálně milion, po krku Jimnymu určitě nepůjde.
Tycoon
@Horký Rom
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor několika osob o určitém tématu, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse
Zkus se někdy zapojit do diskuze místo spamování a trollování.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor několika osob o určitém tématu, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse
Zkus se někdy zapojit do diskuze místo spamování a trollování.
Tycoon
"Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom kompaktný?"
Nepřijde mi, že by chystaný Land Cruiser s délkou 4500 mm byl kompaktní off-road jdoucí po krku Jimnymu. Suzuki Jimny je s délkou 3645 mm opravdu velmi malý. Toyota vyrábí například 4080 mm dlouhý Land Cruiser řady 70/71.
Nepřijde mi, že by chystaný Land Cruiser s délkou 4500 mm byl kompaktní off-road jdoucí po krku Jimnymu. Suzuki Jimny je s délkou 3645 mm opravdu velmi malý. Toyota vyrábí například 4080 mm dlouhý Land Cruiser řady 70/71.
Kvalitar
Pisat takyto clanok este aj s titulkom ako Mini LandCruiser ide zarezat maleho Jimnyho bez overenia zakladnych informacii je ubohe. LandCruiser je aj v kompaktnej forme zda sa obor a po krku pojde Jeepu a spol. Jimni na nich oboch z vysoka ... kaka.😂
Česká specialita vození se po jednotlivých písmenkách v článku je opravdu fenomén, nikde jinde jsem to neviděl. Textu asi rozumí všichni, ale největší téma pro diskuzi není obsah článku, ale jestli někde existuje špatně použité písmeno neodpovídající pravopisu. To je tady tolik zhrzených účitelů češtiny a troIIu, kteří mají jako nemoc z povolání hledat každou chybičku a neumí to napsat redakci přímo?