Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

O Volvo a Land Rover má zájem Magna

17 komentářů

DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
DanieliDesign
Děkuji za upozornění, je to opravené.
JJ Fran Stronach majitel i Magra Racino a nekolika dostihovych zavodist v USA i v Evrope
Vázený pane Vorechovský, výraz "austro-kanadische" v clánku Auto motor und sport neznamená "australsko-kanadský", ale samozrejme "rakousko-kanadský". I kdyby jste toto nevedel, ale rozumel automobilovému prumyslu, nezustala by pred Vám skryta skutecnost, ze firma Magna International byla zalozena Rakusanem a má silné aktivity v Rakousku a proto se o ní nekdy mluví jako o rakousko-kanadské ci kanadsko-rakouské, i kdyz ve skutecnosti je to samozrejme spolecnost kanadská. Bohuzel to není poprvé, co jsem v nekterém z Vasich clánku nasel nesmysl, kterým matete ctenáre.
že by Ford chtěl Volvo prodat, jsem zatím nečetl (a tenhle článek to taky nedokazuje)
když Ford Jaguar kupoval, byla to ztrátová automobilka, která vyráběla auta jejichž kvalita byla terčem vtipů i v rodné UK
Kdepak, tam je to složitější. Steyr Tractor patří CNH Global, který patří Fiatu.
DanieliDesign
Magna-Steyr je její dceřiná společnost.
DanieliDesign
OT: Svihaku vedels ze Renault ma vyjet s Koleosem uz 2010 a ze predtim bude i Laguna coupe?
U Fordu jsou vazne takovi jantari ze nevi z ktere do ktere? Prodame Jaguar a LR, ne prodame Volvo, prece jen prodame Jaguar a LR, ne prodame Volvo a LR, Jaguar si nechame....
Jinak Jaguar SUV klidne, stejne se tomu neda vyhnout. A panove od Forda, model na radou XJ se nema jmenovat Jaguar nad-XJ ale limuzina Daimler, tak doufam ze se pochlapite.
Falco
Nebude trvat dlouho a Američani se z toho vyhrabou....
Čas ukáže...O ně bych strach neměl...
Dylan McKay
To není špatnej nápad, já jsem pro! 😉
Dneska jsem se dočetl, že konečná prodejní cena Chrysleru byla mínus 673 miliónů $. Přitom když Daimler Chrysler kupoval, tak musel vypláznout 36 miliard.. bravo Daimler, bravo :no: A zeďka zase koukám, jak to váli Ford a co dokázal udělat s Jaguarem.. smutné
Když bych zašel večer do hospy, tak možná zjistím něco podstatnějšího a pravděpodobnějšího... okurková sezóna? :-!