Novinky
0
Chcel by som od Vas opitat, ze designi na aku adresu mam poslat ,do Vasej firmy /cakam odpoved/
Přejít do diskuze
Ac nejsem Marko, odpovím. V rámci struktury firmy Ford je belgická továrna pobocným závodem Ford-Werke v Kolíne n./R. Takze proto asi ten zápis v technicáku. Mondeo se v Evrope nikdy nevyrábelo jinde nez v Belgii.
Marko, ja mam mondeo 2004 a v rodnom liste mam Kolin n./R. Znamena to ze do technicaku sa udava adresa centraly ako oficialneho vyrobcu a konkretna výrobná fabrika moze byt aj inde??
ano, existuje JV Continental Matador, ale tam sa vyrábajú iba nákladné pláste AST konstrukcie (su zhodne s continentalmi, lisia sa len dezenom). Nový spolocný podnik este nevznikol, planuje sa az na Jul07, aj to este musia dosuhlasit akcionari Matadoru a.s. (co je asi iste)Novy spolocny podnik s ucastou Conti 51% sa tyka len pneumatikarskej "odnoze" matadoru, takze automotive ostáva a aj ostane samostatné. Tie Conti sú na 90% z Otrokovíc.
Samozrejme, to není zádná novinka. Mel bys ale vedet, ze výroba pneumatik pro osobní vozy nebude zapojena do existujícího spolecného podniku, ale bude vytvoren nový. Takze budou spolecné podniky dva.
Spolocny podnik COntinental-Matador jestvuje ako taky uz dost davno. Vyrabaju spolu nakladne pneu. Vyroba osobnych plastov, to bude uz teraz, po podpisani zmluvy, viac-menej formalita. 😉
Ahaa...ja to citam este raz a pozorne. Nissen to oznacil (ako uz je o v redakcnom clanku) iba za cisto spekulativnu spravu. Iba v CT si to chybne vysvetlili ako popretie. Lenze ono ide v reci PR o "nepotvrdenie ani nevyvratenie". Oficialny investicny ciel je Rumunsko, a sprava o Slovensku evidenne operuje s moznostou (stale iba spekulativnou), ze by Ford neziskal zavod v Rumunsku. Takze z oficialneho pohladu je ta sprava spekulativna (aj ked neoficialne tam evidentne je nejaka aktivita) - takze k niecomu takemu Ford nevyda zatial nijake jasne stanovisko.
Ten zavod bude samozrejme otazkou, ale podla toho vyssieho radu aut to vychadza na Belgicko. Otazkou je co sa v sprave mysli "vyssim radom". /// teraz ale citam na teletexte na CT2, ze hovorca Ford Europe Todd Nissen povedal, ze sprava je spekulativna (ta o Slovensku), a ze maju zaujem o zavod v Rumunsku. Ale vlastne ono to je stale o tom, co som pisal uz vyssie. Priorita je urcite Rumunsko, a vzhladom k vyjadreniam Morisseya spred roka, a starostu Kechneca (ktory potvrdil pokrocile jednania s Fordom) su tu zrejme "zadne vratka". A ono asi tazko ide ocakavat od Fordu, ze oficialne prizna inu moznost, ako prioritu cislo 1 (Rumunsko). Ak by to spravili, vyslali by silne negativny sgnal k rumunskej vlade. V tomto ohlade to uz ale asi dost pokaslal starosta Kechneca. ;-\
Ten zavod bude samozrejme otazkou, ale podla toho vyssieho radu aut to vychadza na Belgicko. Otazkou je co sa v sprave mysli "vyssim radom". /// teraz ale citam na teletexte na CT2, ze hovorca Ford Europe Todd Nissen povedal, ze sprava je spekulativna (ta o Slovensku), a ze maju zaujem o zavod v Rumunsku. Ale vlastne ono to je stale o tom, co som pisal uz vyssie. Priorita je urcite Rumunsko, a vzhladom k vyjadreniam Morisseya spred roka, a starostu Kechneca (ktory potvrdil pokrocile jednania s Fordom) su tu zrejme "zadne vratka". A ono asi tazko ide ocakavat od Fordu, ze oficialne prizna inu moznost, ako prioritu cislo 1 (Rumunsko). Ak by to spravili, vyslali by silne negativny sgnal k rumunskej vlade. V tomto ohlade to uz ale asi dost pokaslal starosta Kechneca. ;-\
To som ja (Marko), nechce sa mi na druhom compe prihlasovat: hanbim sa prevelice, ja som zabudol, ze su to dve mesta - toto sa mi stalo uz druhykrat, ze som zlucil obe mesta do jednoho. Mea culpa, mea maxima culpa. 😢
Pane Láníku, muzete mi vysvetlit, proc pouzíváte pro automobilku Daewoo v rumunské Craiove slovo montovna? Tato továrna, kterou jsem pred nekolika lety navstívil, je zcela normální automobilkou s lisovnou, svarovnou, lakýrnou a montází. Zároven vyrábí motory a prevodovky, které dodává i jiných bývalým továrnám Daewoo a dokonce v malém mnozství prímo GM Daewoo. Takze proc montovna?
Moment pánové - tady se vám popletla dve belgická mesta. Ve meste Genk je továrna Ford, která vyrábí Mondeo, S-Max a Galaxy a krome toho jeste výlisky pro jiné modely koncernu vcetne Volva a ocelová kola pro vetsinu evropských Fordu. A potom máme mesto Gent, a tam je továrna Volvo.
Konecne rozumná informace. V cem si ale nejsem tak úplne jistý je ohrozenost belgického závodu. Jako novinár jsem navstívil továrnu v Genku v breznu a udelal mimo jiné interview se séfem závodu Guy Martensem. Genk je dnes továrna se tremi moderními modely, dobre vytízená. Kdyz jsem se Martense zeptal, jak jsou na tom s náklady v porovnání s nemeckými továrnami Forda, rekl, ze jeste pred nekolika lety na tom byli hur, ale po zmenách belgické legislativy (zdanení nocních smen atd.) jsou na tm o nekolik procent lépe. Clovek z Ford-Werke GmbH v Kolíne (ke kterým továrna v Genku patrí), který mne doprovázel, z této informace nebyl moc nadsený a snazil se mne presvedcit, abych toto císlo nepublikoval. Takze nevím.
Continental jeste nevlastní 51% akcií Matadoru. Smlouva byla podepsaná pred nekolika týdny, nedávno byl zverejnen souhlas Evropské Komise, takze utvorení spolecného podniku se dá ocekávat na blízkou budoucnost. Dnes tomu tak ale jeste není.
Zrejme nemás potuchy o tom, kolik ruzných dílu se jiz dnes v Rumunsku vyrábí, a to hlavne pro nemecké znacky vcetne Audi, BMW a Mercedes-Benz.
Verím, ze v prípade Vasí firmy tyto Vámi popsané problémy jsou. Na druhé strane se dnes jiz rada ruzných dílu hlavne pro automobily nemeckých znacek v Rumunsku vyrábí, takze bych ton nepodcenoval. Jinak mám taky jeden príkla😜 Jedna rakouská firma, která také vyrábí díly pro automobilový prumysl v Rumunsku, byla na zacátku s touto rumunskou továrnou z ruzných duvodu velice nespokojená a uvazovala dokonce o jejím zevrení. Ale stacilo seriózní pohruzka, výmena managemtu a sprísnení kritérií pri výberu zamestnancu a rumunské filiálka má jiz nekolik let výborné výsledky.
No, takto: ked sa pozrieme na EU zavody Fordu tak nam vyjdu 4: spanelska Valencia (Fiesta, Focus), nemecky Kolín n./R. (Fiesta, Fusion), nemecky Saarlouis (focus, C-max), a prave belgicky Gent, alebo "po nasom" Genk (Mondeo, S-Max, Galaxy, + tie Volva). V sprave sa hovori o presune vyroby zo zapadu. Takze?! Valencia to asi nebude - tam su naklady zo vsetkych styroch stale najnizsie.V Nem. zavodoch sa este tiez da, naviac boli oba nedavno modernizovane. Takze nam ostal Genk... A je to vcelku logicke. Pracovna sila sa tam tazko hlada, pretoze pri bohatstve v tej krajine uz takmer nikto "za pasom" robit nechce. To dost tlaci na mzdove naklady. (Co je / bol inak problem aj ostatnych automobiliek v Belgicku). Takze vyzera to, ze "na odstrel" je vyroba Fordov prave tam. S tym by sedel aj ten vyrok, ze v novom zavode v strednej EU by sa vyrabali auta vyssej triedy. Mondeo, S-Max, a Galaxy sa za vyssiu triedu daju povazovat. 😉 Ale tam, kam mieris s tou otazkou Ty, sa ja vybrat nechcem. Ci by sa to dotklo aj Volva, alebo by vyroba Volva ostala v Genku (nepravdepodobne), alebo by sa vratila do SWE, to sa da tazko teraz predpokladat.
Marko,to chces povedat ze ten belgicky zavod v Gente (dufam ze som to napisal spravne) by sa mal zatvorit? pokial viem,vyraba sa tam nielen mondeo,ale aj volvo s 60...to by mohlo byt zaujimave...
DAKUJEME ZA VYSVETLENIE. Vzdy strucne, ucelne a prakticky k veci. Ostava uz len pockat a nespekulovat. :yes: 😄
Slováci možná budou koukat na ostatní jen zezadu, ale za nima budeme stát my češi a přitrouble čumět :no: . Mají tu ekonomiku lépe rozjetou, než my. Lepší investiční pobídky, reformy + / - zmáknutý. U nás je momentální stav značně nejistý 😢
Ford, GM, indicka Tata, a rusky GAZ su zaujemcovia o byvalu tovaren Daewoo v rumunskej Craiove. Zatial co druhi dvaja velku sancu nemaju, jeden z dvojice GM a Ford ju 100% ziska. V odbornych kruhoch sa ma za to, ze ak by Ford neziskal tovaren v rumunskom meste, kde je aj kvalifikovana pracovna sila, zvoli druhu moznost, ktorou je slovensky Kechnec. To, ze na SK je tato vec v plnom prude dokazuje aj moj prispevok "presne" spred roka: [odkaz] (Little OT: Fordov zavod v CE? Datum: 26.06.2006 14:23 Autor: neregistrovaný: "Marko"). Takze to, co sa deje v Kechneci sa moze stat zakratko realitov. Rumunska vlada totiz o novom majitelovi craiovskej tovarne rozhodne v prvych julovych / cervencovych dnoch. 😉 Btw. podla mojich info som sa strafil aj do zavodu: zatvarat by sa mohol najskor ten Belgicky. 😉
Ked to bude na Sovensku tak sa dosť obavam kto im tam pôjde pracovať , VW ma problem a tak isto je natom PSA a KIA ,takže za par korun sa im každy nato vykašle 😉
S tou prac. silou by som sa nebal. Na vychode je este stale pomerne velka nezamestnanost takze v automobilkach by pracovali 1. ludia z vychodu ktorym sa nechce za pracou cestovat - ktorym je daleko dochadzat 400-500 km do Blavy a Trnavy ale 100 km dio Kechnecu by zvladli 2. ludia pracujuci v Cechach a VW - maju prax v autom. priemysle teda by nemali problem sa zamestnat 3. ludia ktory robotu sice maju ale v automobilke by zarobili viac.
No, moznoze zozadu. Ked sa bude snazit roztlacit Cechov. Tak si to myslel? >😁 >😁 >😁 Mas blbe pocity kamosko, skus o nich porozmyslat. 😉
Ako vies ze Continental pneu uz nemas z Puchova? Continental uz vlastni 51% akcii aj vo vyrobe osobnych plastov. 😄
Myslim, ze Slovensko je pre nich zaujimavejsie, ale z uplne inych dovodov ako si myslis. Tymi plusmi je najma dokonalejsia cestna siet, navyse trvale v dalsej vystavbe, rozvinutejsi priemysel a uz existujuca siet dodavatelov v oblasti automotive. V neposlednom rade poloha takmer v strede Europy, co je dobrym predpokladom pre plosny e😜ort do vsetkych europskych statov.
Aj ten prechod na ine technologie moze byt startujucim faktorom upadku tohto druhu priemyslu. Prechod na iny druh pohonu moze byt z ekonomickeho hladiska fatalny. Nejde o fazulky ale o velke objemy penazi. Ziadny novy pohon, pokial nebude mat od zaciatku vyhodu v jednoduchosti konstrukcie a nenarocnosti na materialy, nebude tak lacny ako spalovacie motory. Drahsie auta=dlhsie vyuzivanie tych starych=nizsi zaujem o nove auta=nizsi odbyt=nizsi zisk=znizovanie vyroby...atd. Len dufam, ze som zly prorok a nic take nebude. 😉 Nakoniec aj tato moja uvaha je dost jednostranna, tak sa s tym snad nejako vysporiadaju a my budeme vyrabat a vyrabat a bohatnut.... >😒] >😒] >😒]
miert szitod a ket orszag kozotti feszultseget,te is orulnel ha
ujra egy rakas munkahely keletkezne... :no:
ujra egy rakas munkahely keletkezne... :no:
Preto tu mame velke investicie aj od Sony, Samsung, Dell, Lenovo, Soitron, ON Semiconductor a ine... Automobilovy priemysel sa nemusi nutne tykat ropy aj ked tomu dnes tak je. A keby sa aj stalo ze po 20 rokoch ten automobilizmus zanikne, je slusny to cas na obrovsky prinos a poskocenie k urovni zapadu. Potom sa rozbehne zas nieco ine.
Myslíš jako že slováci jsou lepší než rumuni? Nejsou, je jedno čí ruce to dělají, čech, rumun, slovák, ital, rus, čínan... Záleží na vedení, lidi na pas vycvičíš všude-viz škoda a tcpa. A odborníky dobře zaplatíš a budou taky dělat kvalitně. Vedení je nejdůležitější a to stejně bude někdo od fordu.
V ktorej firme to pracujes?
Leoni?
Mam Fiestu a zaujimalo by ma to.
Svetla su czech, tak isto aj continental pneumatiky. Sedacky neviem, mozno johnson control.
Leoni?
Mam Fiestu a zaujimalo by ma to.
Svetla su czech, tak isto aj continental pneumatiky. Sedacky neviem, mozno johnson control.
Já mám pocit, že právě proto bude Slovensko na ostatní koukat vždy jen zezadu. No umíte se krásně pochválit 😉
tak tak suhlasim!
slovensko je relativne dobry trh a aj som rad ze investory prichadzaju.. pretoze slovaci su tupci musim to takto na vlastnych povedat... cerpanie eurofondou mame najhorsie asi z celej UE a nasa mentalita zbohatnut z roka na rok...
na vychodnom slovensku sa rusi podnik za podnikom je to bieda...
zahranicny investory donesu kapital a pracovne miesta..
BTW: ta nezamestnanost 8% z toho 7,59% su romovia.. nie osm rasista sle je to proste fakt.. nezamestnanost nam robia romovia !! bez nich by sme boli asi tak s 1-2% nezamestnanostou 😊
slovensko je relativne dobry trh a aj som rad ze investory prichadzaju.. pretoze slovaci su tupci musim to takto na vlastnych povedat... cerpanie eurofondou mame najhorsie asi z celej UE a nasa mentalita zbohatnut z roka na rok...
na vychodnom slovensku sa rusi podnik za podnikom je to bieda...
zahranicny investory donesu kapital a pracovne miesta..
BTW: ta nezamestnanost 8% z toho 7,59% su romovia.. nie osm rasista sle je to proste fakt.. nezamestnanost nam robia romovia !! bez nich by sme boli asi tak s 1-2% nezamestnanostou 😊
Souhlasím a jen dodám, že to snad tak žhavé nebude, všechny automobilky, budou muset přejít na hybridní a jiné technologie, takže to že dojde ropa, s tím už počítají. Jde o to, aby měli připravené modely, které by se tam vyráběli. U nás to je zatím akorát Toyota a to ještě zprostředkovaně přes TPCA. Pokud VW nezaspí, pak to snad bude vpořádku.
No ten kurz 1,17 tu bol - pamätám si ako bol Sergej Kozlík vzrušený ako dipól, keď sa vari na dva dni (myslím, že to bolo okolo roku 1994),dostal kurz na úroveň 1 CZK / 0,985 Sk (možno sa mýlim v nejakej stotine). Vtedy HZDS a SNS hovorili o historickom okamihu a bla - bla -bla.So všetkým ostatným, čo si napísal, súhlasím.
Pracujem vo firme ktora vyraba priamo pre Ford kabelove zvazky (Fiesta). UZ cca pol roka sa stahuje vyroba od nas do Rumunska. Co myslite, ako to tam funguje? Zle, za cca 5tis. skk v prepocte im to tam nikto robit nechce a na kvalitu mozete rovno zabudnut, posledne spravy hovoria o stahovani bud na Ukrajinu alebo spat na Sk. Moj osobny nazor je ze Slovenskom konci akasi pomyselna hranica kde maju zahranicni investori relativne lacnu pracovnu silu, s dost vysokou pracovnou moralkou a odbornym / jazykovym vzdelanim resp. zdatnostou. Nie vsetko je len o lacnej pracovnej sile, naco su Vam kvanta nekvalitnych lacnych produktov ked su v praxi nepouzitelne, v konecnom dosledku vyjdu drahsie akoby boli vyrobene v CZ alebo SK, viem o com hovorim.
Přesně tohle hrozí Slovensku, a nejen Slovensku, všem zemím, které jsou závislé na aut. průmyslu. Recese přijde během 15-20 let, ropa se zdražuje, už i v USA pochopili, že čím menší motor, tím menší spotřeba. Není dobré se stát závislým jen na jednom odvětví, Slovensko, potažmo i my, už máme namále. Proto ekonomové doporučejí spíše elektrotechnický průmysl, ve kterém se žádná recese v příštích pár desítkách let nečeká. Ne že bych to Slovákům přál, ale každá další automobilka je jen další hřebíček do rakve jejich ekonomiky. Navíc chybí Slovensku pracovní síla, zvlášť na východě. Většina kvalifikovaných lidí pracuje buď v Čechách, nebo v PSA, VW a Kie.
Nikam Ford nepojde.Az tak si zahravat so svojim menom nemoze, ze budu jej auta vyrabat nejaky Rumuni.Odflaknuta robota ich vyjde drazsie ako usetrene naklady.Rumunsko potrebuje este zopar rokov kym bude moct vyrabat aspon nejake zakladne diely na auta a nie kompletovat hotove autaky. A este dokonca Ford.... 😲
Nepredpokladam ze zakonnik prejde v tak extremistickej forme, a napokon Fordaci su na tvrde odbory zvyknuti a pripraveni. Nasou vyhodou je hlavne nizka a prehladna dan a este stale pomerne lacna a obcas kvalifikovana pracovna sila, aj ked po PSA a Kii uz vela vedomostne zaujimavych ludi nezostalo. Ale zase je cas aby s tym nieco porobilo skolstvo. Hadam.
No FORD si urcite vyberie Rumunsko, pretoze NIZKE NAKLADY: MZDY, DANE 16%!!!
To by potrebovalo Slovensko aspon tie 17% prcentne dane na prilakanie investorov. Takze drzim opozicii palce. :yes:
To by potrebovalo Slovensko aspon tie 17% prcentne dane na prilakanie investorov. Takze drzim opozicii palce. :yes:
Kod Ford uvidi nas novy Zakonnik prace tak pojde do Rumunska. 😒 Vyhodou pre Ford je ze v Kechneci uz nejaku prevadzku ma - prevodovky dvojspojkove a tie sa budu montovat skor do aut vyssej triedy, infrastruktura tu nejaka je - zeleznica na sever slovenska a potom dalej do Ciech aj na juh Slovenska a Blava a dalej Rakusko, sirokorozchodna na Rusko, letisko a chystana dialnica do Madarska, casom bude dialnica severom Slovenska a juhom Slovenska sa cesta aspon opravuje a robia obchvaty miest a najhorsich usekov. Problem bude asi ako vzdy s nevysporiadanymi pozemkami a zatial ziadnou aktivitou vlady a VUC-cka.
Prinos je jednoznacny aj pocas danovych prazdnin. Je totiz rozdiel ci je 3000 ludi na podpore od statu , alebo odvadza statu odvody. A to dost zasadny. Navyse ludia ziskavaju kapital a ciastocne aj vzdelanie, takze aj ked uz automobili nepojdu tak dobre, bude sa robit nieco ine.. Takze vdaka Bohu za takeho Ivana M. Len toho ficka sa treba bat...
Navyse autor zabudol, ze pri kosiciach sa uz dnes vyrabaju prevodovky v zavode Getrag - Ford. To by bolo super, keby sa tu robili focusy a mondea... >😁
Navyse autor zabudol, ze pri kosiciach sa uz dnes vyrabaju prevodovky v zavode Getrag - Ford. To by bolo super, keby sa tu robili focusy a mondea... >😁
A co ta výhoda nižší nezaměstnanosti, ta není vidět ? Myslíte si že pro domácího pána je příjemnější pracovat. Pro srovnání,jaké nabízejí slovenští podnikatelé pracovní podmínky ?
Vyhoda je v tom ze su tie automobilky dost diverzifikovane - VW male a lux SUV, PSa male, Kia nizsia stredna a SUV, ak sa prida Ford tak stredna a vyssia stredna. To by ta recesia musela prist v celku, coho sa az tak neobavam. Vyhody su - ako si spomenul nizsia nezamestnanost, peniaze ludom a za ludi statu, a najma e😜ort a HDP. Pozri na kurz koruny oproti CZK - 1:1,17, to tu este nebolo. Taktiez sa posilnuje infrastruktura a az im skoncia danove prazdniny bude hej. Len aby to ficko dovtedy cele nepo. Jeho sa obavam najviac.
...stavia, nezamestnanost ide rapidne dolu (dnes v spravach rovnych 8😖...ale nahodou pride recesia automobiloveho priemyslu a slovenske hospodarstvo pojde k sipku...o chvilu bude Slovensko najvacsim svetovym producentom aut na hlavu (ak uz nie je), ale nejake zvlastne vyhody v tom nevidim...stale su to kvazimanufaktury pre zahranicnych panov...