Novinky
Teda ale ten plán je jako jaký? Že skončí v DOGE a začne se věnovat Tesle? Pokud ano, tak to není plán, to je prostě vyjádření úmyslu, který ale ani nenastiňuje jakékoli změny a novinky, které chce provést. Kdoví zda vůbec nějaké má, protože poslední roky kecá a kecá a skutek, když neutek, stojí za hov.no.
Nejak nechapu, proc se kdejakej nymand ma neustale potrebu navazet nebo vymezovat vuci lidem, ktery dokazali vic, nez drtiva vetsina lidi dohromady. Zavist, mindrak,....?
@MarekAbsolon
Tvůj komentář je jako maňásek z laciného stánku, plácá nesmysly, ale hlavně aby byl slyšet. Až budeš chtít vést diskuzi, dej vědět, až vylezeš z té papírové hlavy. 🤡
Tvůj komentář je jako maňásek z laciného stánku, plácá nesmysly, ale hlavně aby byl slyšet. Až budeš chtít vést diskuzi, dej vědět, až vylezeš z té papírové hlavy. 🤡
@adamzprahy Neblábol. Za posledních 12 měsíců to je 55 procent v plusu, od začátku roku mínus 34 procent.
Pište o té firmě až přijde s něčím novým, ne 20 let kašírovaným designem. .. to, co bylo in koncem devadesátek už je dnes dlouho za zenitem.
Padá na dno? Růst akcií 174% za posledních 12 měsíců je dno? Dno jsou všichni novináři co přebírají narativ házení špíny na Musku a všeho okolo bez ověření faktů v posledních týdnech a měsících.
Tesla dělá trochu zvláštně produkci tak, že v jeden kvartál všechno rozvrtá, vyrábí minimálně, neumožňuje objednávky atd. To se děje globálně což žádná jiná automobilka nedělá a funguje jinak. Pak to vystřelí do nesmyslu kdy jedou ty jejich "gigafactory". Tak to dělali a dělají teď u jejich nejprodávanějšího modelu.
Já byl vždy skeptik co se týče Tesly. Dá se říct že je mi celkem lhostejná. Ale to překrucování faktů a lži co se teď šíří jsou na blití.
ČTK a Auto.cz opravdu velký amatérismus za takový nadpis.
Tesla dělá trochu zvláštně produkci tak, že v jeden kvartál všechno rozvrtá, vyrábí minimálně, neumožňuje objednávky atd. To se děje globálně což žádná jiná automobilka nedělá a funguje jinak. Pak to vystřelí do nesmyslu kdy jedou ty jejich "gigafactory". Tak to dělali a dělají teď u jejich nejprodávanějšího modelu.
Já byl vždy skeptik co se týče Tesly. Dá se říct že je mi celkem lhostejná. Ale to překrucování faktů a lži co se teď šíří jsou na blití.
ČTK a Auto.cz opravdu velký amatérismus za takový nadpis.
Je to génius? Je to šílenec? Ne.
Je to značka.
Značka, co dokáže přesvědčit svět, že změna je sexy, elektřina cool a hranaté je krásné.
🙏❤️🙏😇🙏❤️🙏