Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zmatky kolem Protonu, Volkswagen stále ve hře

8 komentářů

DanielDesiGn2
Verím vám.Ale poprosím dajte o tom viac.Ak teda máte čas...Taký mini test.V čom súteda tie autá také zlé.(okrem tých vymenivanžch)
Môžem potrvrdiť "ivov" názor. Tiež som strávil nejaký ten mesiac v Malajzii a po absolvovaní zopár jázd na novom aute a bola to doslova hrôza. Jediné, čo bolo OK bola audiosústava. Tá bola ozaj výborná. Auto ťahalo do strany, ako keby bolo po havárii. Brzdy občas slabšie zabrali. Jednoducho - výbava ešte nie je všetko. Musím povedať, že po spoznaní malajskej mentality sa ani nedivím, že to tak je.
PS: nie som rasista - sú to milý zlatí ľudia (teda drvivá väčšina tých s ktorými som prišiel do styku)
Myslim, ze nejbliz pravde o Protonu a strategickem partnerovi byl nedavno TTTom. Ten psal, ze Proton ma bezcelni vstup na asijske trhy a proto ten zajem. Lotus je skvely a zrovna neni v tech nejlepsich rukou a mohl by pripadnym vstupem partnera dostat dost na ).( ;-\
Přímo o Lotusu se nejdená. Bude záležet čistě na vyjednané formě spolupráce a rozsahu vstupu strategického partnera do Protonu. Podle toho bude mít případný partner vliv i na Lotus.
Ví někdo, jestli je součástí transakce i Lotus ?
DanielDesiGn2
Prečo si to myslíte???No ano dizajn akoby "imituje" vyspelosť.Nechcem tím povedať, že sú to zaostalé autá ale...No neviem prečo by si nešrtli.Všade sa to hovorí no poviem to aj já-toto sa hovorilo aj o Kórejcoch.A časom sa vypracovali. 😄 A to do takej mieri, že niekedy ich pomerom "cena-kvalita-výbava" nestíhajú ani Európania.Takže s novími modelmi by to bolo fajn.(Podľa môjho názoru)
..pul roku jsem delal v Malajsii - Protony by si v Evrope ani neskrtly :no:
DanielDesiGn2
Škoda, že sa spoločnosť nereprezentovla.Ja si myslím, že keby robila to čo Kórejci (alebo aj Japonci)iste by aj ona uspela.Ale o tejto spoločnosti stále vie svet málo... 😒