Novinky

Zpět na článek

Bufori Geneva: Poprvé se čtyřmi dveřmi

14 komentářů

tos napsal hezky - "kupodivu to ani není z Číny", protože přesně tak to vypadá - z Číny nebo z Ruska :no:
na tuzingovym srazu by to zapadlo
T77
Ono si to predstavujes zrejme podle toho co mas ty za auto. Jestli mas nejake male auto, tak se ti nedivim, ale tyto vymozenosti nejsou u tak velikych aut nicim neobvyklym, prave naopak. Trosku to prezenu, ale snazeji si udelas predstavu; v dalkovych autobusech nemas espreso, horkou vodu, ci toaletu? Pouvazuj nad tim...
EmilBuisson
Ja jsem docela udiven, nevim jak vy, ale ja jsem tam precetl umyvadlo s horkou vodou >😁 . Tesim se az to budu ridit a bude mi cakat horka voda na nohy a espreso strikat do ksichtu. Jinak jsem se dobre pobavil...
tohle taky není na žádný tunigový srazy.je to velice slušný retro.a kupodivu to není ani z číny
Anonym
Kdyby v tom byly střeva z Golfu tak by bylo vhodný rychle utíkat a to mílovými kroky 😄 😄
T77
stranky ceskeho zastoupeni: [odkaz]
puko
:yes:
LOL
Nejsi sám. Čtu ty příspěvky nahoře a nevěřím svejm očím. Takovejhle bastl se jen tak nevidí. Kdyby s tím vyjel někdo na nějaký lokální tuzingový akci, dostane tady čočku jako ***.
puko
neviem ci som tu sam, ale ja povazujem toto auto za poriadny hnus ;-\ :no:
velice povedený model hezký :yes:
krovakus
Takovy auto se prece nekupuje kvuli technice. Uprimne, i kdyby v tom byly streva z golfa a normalni lidova vybava, kvuli tomu designu bych do toho sel... >😒]
Anonym
pokud ti jde jen o techniku, kup si Dodge Challenger nebo Charger a máš to to samý za cenu cca 1,1-1,3 mega Kč i s DPH.

Bo tohle Bufori má motor i převodovku od Chrysler Group. A dokonce i budíky, volič převodovky a konzoli okolo a bude tam určitě ještě pár detailů...
krovakus
Jsem vazne zvedav, kolik takovy mazel bude stat. Ze bych rozbil prasatko? >😁